Top 10 aplicații VPN pentru Android (2020) - Android fericit

Având în vedere numărul de servicii, platforme și aplicații care urmăresc activitatea noastră pe Internet, tot mai mulți oameni se gândesc să folosească un VPN. Datorită acestor tipuri de instrumente ne putem masca adresa IP, ne putem crește confidențialitatea în rețea și putem ocoli restricțiile datorate blocării regionale a anumitor conținuturi și pagini web.

Cele mai bune aplicații VPN pentru dispozitive Android în 2020

Acum, care sunt cele mai bune aplicații VPN disponibile pe Android? Primul lucru de reținut este că, dacă dorim un serviciu complet și de calitate, ar trebui să optăm pentru soluții de abonament cu plată, deși există și câteva oferte semi-gratuite care nu sunt nici ele rele.

ExpressVPN

ExpressVPN este serviciul VPN premium cu cel mai mare număr de țări disponibile (94) . Este o platformă recunoscută pentru serviciul său excelent pentru clienți și are tot ce ne-am putea aștepta de la un VPN de calitate: lățime de bandă nelimitată, conexiuni rapide, mai mult de 3.000 de servere răspândite în întreaga lume și o criptare puternică.

Ca o informație interesantă, merită menționat faptul că ExpressVPN oferă, de asemenea, posibilitatea de a-l instala pe router și, astfel, de a proteja „dintr-o dată” toate dispozitivele conectate la acesta. Permite până la 10 conexiuni simultane, iar aplicația sa pentru Android, deși este ușor de utilizat, are un număr mare de setări. Desigur, calitatea este plătită și, în acest caz, ne confruntăm cu cel mai scump serviciu de pe listă. | Preț: 6,67 USD / lună

Descărcați QR-Code ExpressVPN - VPN # 1 - Sigur, rapid și privat Dezvoltator: ExpressVPN Preț: Gratuit

IPVanish

IPVanish este în prezent cel mai complet serviciu VPN pe care îl putem găsi pentru dispozitivele Android. Oferă criptare puternică (AES 256 biți), lățime de bandă nelimitată și mai mult de 40.000 IP-uri distribuite în peste 1.300 de servere în peste 75 de locații diferite.

Dacă ne gândim să folosim mai multe dispozitive, ne confruntăm cu alternativa perfectă, deoarece permite și până la 10 conexiuni simultane. În ceea ce privește aspectul negativ, trebuie menționat faptul că acestea sunt foarte stricte cu regulile de utilizare, așa că, dacă încercăm să ne conectăm cu mai mult de 10 dispozitive în același timp, fără a ne actualiza abonamentul la un plan superior, ne pot anula contul fără o notificare prealabilă. | Preț: 6,49 USD / lună (plan de un an)

Descărcați QR-Code IPVanish VPN: Cel mai rapid dezvoltator VPN: Mudhook Marketing, Inc Preț: gratuit

TunnelBear

Dacă este prima dată când vom folosi un VPN și avem îndoieli, TunnelBear poate fi o opțiune bună înainte de a începe să cheltuiți bani pe un abonament plătit. Aplicația ne permite să ne înscriem cu un cont gratuit cu care putem răsfoi și descărca maximum 500 MB, deși putem obține 1GB suplimentar dacă recomandăm aplicația pe rețelele noastre sociale.

Designul TunnelBear este foarte plăcut și ușor de utilizat, precum și complet. Are servere în 23 de țări, cu criptare AES pe 256 de biți și posibilitatea de a conecta până la 5 dispozitive simultan. Marele său dezavantaj este că nu acceptă torrentarea. | Preț: gratuit (500 MB) sau 4,99 USD / lună (nelimitat)

Descărcați QR-Code TunnelBear VPN Dezvoltator: TunnelBear, LLC Preț: gratuit

Hotspot Shield

Marea caracteristică a Hotspot Shield este că are o versiune freemium cu o conexiune la Statele Unite , care poate fi utilă dacă vrem să vedem conținut american fără restricții geografice. O versiune gratuită menținută prin includerea de reclame.

Pe de altă parte, aplicația oferă o mulțime de servicii bune, cum ar fi criptarea de nivel militar și posibilitatea de a configura VPN-ul pentru a se activa automat atunci când deschidem browserul sau ne conectăm la Internet. Versiunea pro elimină reclamele și adaugă 20 de locații virtuale. | Preț: gratuit cu publicitate sau 7,99 € / lună

Descărcați QR-Code Hotspot Shield Gratuit VPN Proxy și Secure VPN Dezvoltator: AnchorFree GmbH Preț: Gratuit

NordVPN

NordVPN este soluția potrivită pentru cei care caută cel mai înalt nivel de criptare . Compania operează din Panama, ceea ce înseamnă că nu are nicio obligație legală de a înregistra activitatea utilizatorilor săi. În plus, are criptare dublă: înainte de a trimite datele pe Internet, este criptată pe un server, iar ulterior, este criptată din nou pe un al doilea server, făcându-l practic indescifrabil.

Această mare virtute este, de asemenea, defectul său, și anume că această criptare dublă înseamnă că conexiunea nu este la fel de rapidă ca în alte servicii similare. Este prețul de plătit pentru protecție cu mult peste medie. NordVPN oferă peste 1.000 de servere distribuite în 57 de țări. | Preț: 6,22 € / lună (plan anual)

Descărcați QR-Code NordVPN - VPN rapid și sigur Dezvoltator: aplicații NordVPN Preț: gratuit

VPN de acces la internet privat

Private Internet Access VPN oferă unul dintre cele mai ieftine servicii VPN premium de pe piață, în jur de 30 de euro pe an. Pentru acest preț, avem la dispoziție o aplicație foarte ușor de utilizat și peste 3000 de servere, distribuite în 30 de țări diferite.

Fără îndoială, există VPN-uri mai complete cu mai multe funcționalități, dar faptul este că nu înregistrează jurnalele activității noastre online (ceea ce nu este rău), oferă lățime de bandă nelimitată, este compatibil atât cu Android, cum ar fi Windows, MacOS și Linux, Și pentru cost nu putem spune că raportul calitate-preț este mediocru, departe de el. Un VPN bun: simplu, dar ieftin. | Preț: 3,33 USD / lună (plan anual)

Descărcați QR-Code VPN prin acces la internet privat Dezvoltator: acces la internet privat Preț: gratuit

Windscribe

Windscribe are o rețea de aproximativ 534 de servere în 110 orașe din 60 de țări. Ceva de care compania este mândră, deoarece unele VPN-uri tind să-și falsifice serverele cu adrese IP și WHOIS false. În acest sens, Windscribe este foarte mândru că are servere fizice.

Este un serviciu VPN destul de versatil. Are criptare AES pe 256 de biți și o cheie RSA de 4.096 de biți și un plan gratuit care ne oferă acces la 10 locații diferite : Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Hong Kong, Franța, Germania, Olanda, Elveția, Norvegia și România. | Preț: începând de la 4,08 USD / lună

Descărcați QR-Code Windscribe VPN Dezvoltator: Windscribe Preț: Gratuit

Postare similară: Cum să obțineți 50 GB gratuit pe Windscribe pentru viață

Cloudflare WARP

Primul lucru care trebuie clarificat în ceea ce privește WARP este că nu este conceput pentru a ne ascunde adresa IP. În loc de un instrument pentru a facilita accesul la conținut cu blocare regională, WARP se prezintă ca „un VPN pentru persoanele care nu știu ce înseamnă un VPN” (acesta este literalmente sloganul său) și obiectivul său este de a ne proteja confidențialitatea și securitatea de timpul pentru conectarea la Internet.

WARP criptează atât datele, cât și solicitările DNS pe care le facem, în așa fel încât operatorul nostru să nu știe ce facem. Aplicația este 100% gratuită și nelimitată , dar există și un serviciu cu plată numit WARP + care oferă o viteză mai mare și o criptare mai mare a datelor pentru 3,99 euro pe lună.

Descărcați QR-Code 1.1.1.1: Internet mai rapid și mai sigur Dezvoltator: Cloudflare, Inc. Preț: Gratuit

Mai multe informații la: WARP, VPN-ul gratuit nelimitat de Cloudflare pentru Android

VPN încorporat Opera

Dacă singurul lucru care ne interesează este să ne protejăm confidențialitatea atunci când navigăm, dar nu dorim să instalăm aplicații suplimentare, cum ar fi WARP, trebuie să știm că browserul Opera pentru Android are un serviciu VPN integrat.

Nu vom putea alege la ce țară ne conectăm (putem alege doar între Europa, Asia sau America) și nici nu vom putea configura caracteristicile tipice ale oricărei aplicații VPN, dar în favoarea ei trebuie spus că nu încetinește deloc navigarea și care este foarte ușor de utilizat. | Preț: gratuit

Descărcați QR-Code Opera Browser cu VPN gratuit Dezvoltator: Opera Preț: Gratuit

S-ar putea să vă intereseze: Cum să configurați VPN-ul gratuit Opera pe Android

Acest mod de navigare nu permite realizarea de capturi de ecran, așa că a trebuit să fac câteva fotografii ...

Accelerați

După cum sugerează și numele, Speedify este un VPN care se concentrează pe furnizarea de conexiuni rapide, menținând în același timp un grad ridicat de criptare a datelor. Are un plan gratuit și unul plătit: în ambele avem acces la același număr de servere, dar în planul freemium vom avea o lățime de bandă limitată de 5 GB în prima lună (1 GB gratuit în restul lunilor).

Cu siguranță nu oferă la fel de multă lățime de bandă ca alte servicii semi-gratuite, dar este completată de viteza excelentă antiglonț pe care o oferă atunci când vine vorba de navigare. | Preț: gratuit (5 GB) sau 5,99 USD / lună (abonament anual)

Descărcați QR-Code Speedify - VPN rapid și fiabil Dezvoltator: Connectify Inc. Preț: gratuit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .