Cum se șterge istoricul Netflix (total sau parțial) - The Happy Android

Istoricul Netflix poate fi șters ? Afirmativ! Dacă ați fost abonat la platformă pentru o perioadă scurtă de timp, este posibil să nu vă fi dat seama încă, dar istoricul vizualizărilor poate fi o problemă. Și nu numai pentru că „oferim” o mulțime de informații despre gusturile noastre personale atunci când vine vorba de divertisment audiovizual.

Istoria este unul dintre instrumentele pe care Netflix le folosește pentru a ne oferi celebrele sale „recomandări” și, uneori, adevărul este că nici măcar nu este aproape. De fapt, unele dintre aceste sugestii se dovedesc a fi absurde din cauza suprarealismului propunerii. În acest caz, este posibil să dorim să curățăm ardezia în acest sens, iar acest lucru se realizează numai prin ștergerea istoricului vizionărilor .

Cum să ștergeți complet istoricul vizualizărilor Netflix

Dacă împărtășim și contul nostru Netflix cu alte persoane, riscăm să intre în profilul nostru și să bârfească. Uneori, oamenilor le este rușine să recunoască faptul că le plac filmele cu Adam Sandler sau că sunt legați de seriale precum sublimul „ Timp de aventură ” sau a însprezecea dramă coreeană. Nimic nu se intampla!

Pentru a șterge istoricul de navigare al profilului nostru Netflix, fie pe Android, iPhone sau SmartTV , trebuie pur și simplu să urmăm pașii următori.

  • Intrăm în setările contului nostru Netflix ( AICI ).
  • Derulăm la „ Profilul meu ” și facem clic pe „Vizualizarea activității ”. Dacă dorim să ștergem istoricul unui alt profil diferit, îl putem selecta din „ Gestionați profilurile ”.

  • Coborâm în partea de jos a paginii. Aici vom găsi un buton care spune „ Ascundeți tot ”. Facem clic pe el și acceptăm mesajul de avertizare ulterior.

Pe Netflix, ștergerea istoricului dvs. se numește „Ascundeți activitatea” . Nu știm dacă platforma elimină efectiv aceste date de pe serverele sale - datorită numelui care i-a fost dat, nu pare așa - dar în scopuri practice pentru utilizator, rezultatul este același. O ștergere completă a istoricului nostru de vizionare și vizionare.

Aceasta înseamnă că marcatorul de sugestii va fi resetat. În acest fel, noile recomandări se vor baza pe seriile, filmele și programele pe care le vedem din acel moment.

Atenție: Netflix nu vă permite să ștergeți activitatea de vizionare din „KIDS” sau profilurile copiilor. 

Cum să ștergeți anumite serii sau filme din istoricul Netflix

În unele cazuri, ștergerea completă a istoriei poate fi o măsură prea drastică. Poate vrem doar să ștergem un anumit titlu și să primim în continuare recomandări pe baza opiniilor noastre. La sfârșitul zilei, am văzut cu toții o serie sau un film pe care am prefera să-l ștergem nu numai din istoria noastră, ci din catalogul Netflix în sine pentru binele umanității.

  • Pentru a șterge un anumit titlu din istoric, trebuie doar să derulăm până la acesta și să facem clic pe pictograma care are un cerc cu o linie diagonală.

Este important să fim siguri de ceea ce vom face, deoarece în acest caz nu apare niciun mesaj de avertizare. În plus, este o acțiune care nu poate fi desfăcută, așa că nu vă pierdeți!

Odată șters, va apărea un mesaj de genul acesta care indică faptul că în termen de 24 de ore titlul selectat nu va mai apărea ca titlu pe care l-am văzut și nu va mai fi inclus în recomandări.

Dacă este vorba de o serie de mai multe capitole, le putem șterge pe toate simultan făcând clic pe « Ascunde seria ».

Consecințele ștergerii unui articol din istoric

După cum am menționat în paragraful anterior, dacă ștergem un serial, un film sau un documentar din istoria Netflix, acesta nu va mai fi inclus din nou printre sugestii. Din acel moment, nu vom mai vedea recomandări pentru seriale sau filme similare. Și, în cele din urmă, controlul capitolelor pe care le-am văzut și pe cele pe care nu le-am avut, pe lângă poziția în reproducerea fiecăruia dintre ele, va fi, de asemenea, resetat la zero.

Desigur, ștergerea totală este cea care funcționează cel mai bine dacă vrem să resetăm sau să refolosim profilul pentru ca altcineva să îl folosească. Dacă singurul lucru pe care îl dorim este să ștergem ciudata plăcere vinovată, atunci cel mai bine este să facem o ștergere selectivă.

Dacă ți s-a părut interesant acest post, AICI poți găsi alte postări destul de drăguțe despre Netflix. Mulțumesc că ai stat până la final!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .