Consolă portabilă cu emulator GBA / MD / NES și design de tip PSP

M-am născut în anii 80 și, în acel moment, ceea ce a reușit cu adevărat a fost Nintendo Entertainment System (NES pentru prieteni). Îmi amintesc că părinții mei mi-au cumpărat una dintre acele knockoff-uri chinezești, cu cartușe care transportau până la 100 și 200 de jocuri preînregistrate. Pentru un copil de mai puțin de 10 ani ca mine, a fost uimitor. Apoi i-am făcut să-mi cumpere Super Nintendo și am uitat complet de acea consolă, dar a fost foarte frumos cât a durat.

În zilele noastre nu este atât de obișnuit să găsești acest tip de dispozitiv, deși modelele noi sunt, fără îndoială, încă pe stradă . Am vorbit recent despre NES Game Machine , o clonă a NES Classic Mini cu 500 de jocuri preinstalate. Astăzi, trebuie să aruncăm o privire la un dispozitiv similar, în acest caz, o consolă portabilă cu un design foarte similar cu Sony PSP.

O consolă portabilă pentru jocurile clasice de 8 și 16 biți

Consola are suport pentru 100 de jocuri, atât Game Boy Advance , Mega Drive și NES . O consolă retro cu drepturi depline, cu un design ceva mai modern, fără îndoială. Are un ecran de 4,3 inci, plus o cameră mică de 1,3MP și poate reda muzică, videoclipuri și cărți electronice.

Nu știm dacă utilizați vreo versiune de Android pentru a juca conținut multimedia și a juca jocuri folosind emulatoare - totuși indică faptul că acesta este cazul, totuși - deoarece acest punct nu este detaliat în foaia de produs a consolei.

Ceea ce știm este că folosește o baterie de litiu încorporată de 850 mAh , are o greutate de 155 gr, un slot jack de 3,5 mm și o cască cadou împreună cu încărcătorul. Prețul original al acestei console portabile este de 60,19 EUR, dar în prezent îl putem obține de la Tomtop la 31,81 EUR .

O consolă retro, cu un design clonat al PSP cu care poți juca jocuri mitice precum Kirby's Adventure, originalul Mario sau Sonic însuși. Cel mai apropiat lucru de NES Game Machine pe care îl vom găsi, dar într-un format portabil.

Tomtop | Cumpărați consolă portabilă retro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .