Cele mai descărcate 10 aplicații pentru Android pe Google Play

¿ Care sunt aplicațiile cele mai descărcate mobil ? Cu siguranță vom avea cu toții în minte mai mult sau mai puțin aceleași aplicații. Și nu vom greși. Da, Mark Zuckerberg și conglomeratul său de socializare iau tortul. Android este un ecosistem plural, dar regii guvernează cu un pumn de fier.

În top zece de astăzi ne vom fixa ochii pe vârful muntelui, în vârf. Acestea sunt cele mai descărcate 10 aplicații pentru Android, începând din august 2018.

Notă: Pentru a remedia aceste date, ne-am bazat pe informațiile obținute de la androidrank.org, o sursă de date fiabilă, unde există oricare dintre ele disponibile pentru a calcula descărcările și evaluările aplicațiilor pe Google Play.

Cele mai populare 10 aplicații pentru Android din Google Play Store

Pentru a face acest clasament puțin mai corect și mai adevărat, am eliminat din listă toate acele aplicații pe care Android le instalează de obicei ca standard . Prin urmare, unele aplicații implicite, precum Google Play Services (6.208.167.262 de instalații estimate), YouTube (5.000 de milioane de descărcări), Google Maps sau Gmail, printre altele, sunt lăsate în afara și merg să doarmă somnul celor drepți. Măcar pentru o vreme.

1- Facebook

Facebook rămâne campionul incontestabil al descărcărilor din magazinul oficial de aplicații Android. Oricât am auzi zi de zi toate acele știri supărătoare din jurul lui Mark Zuckerberg sau declinul acțiunilor marelui F, adevărul este că Facebook continuă să aibă o legiune nediscriminată de adepți. Mai exact, descărcările estimate la 4.599.418.614. Wow!

Un alt lucru este performanța pe care aplicația Facebook însăși o poate oferi, o aplicație grea acolo unde există. Un adevărat consumator de resurse și baterii de care, aparent, nu putem scăpa nici măcar cu un băț.

Descărcați QR-Code Facebook Dezvoltator: Facebook Preț: Gratuit

2- Facebook Messenger

Al doilea în dispută, cum nu ar putea fi altfel, este, de asemenea, de la Facebook. În acest caz vorbim despre aplicația de mesagerie Facebook Messenger, care continuă să câștige adepți. În ultimii 2 ani de viață, a realizat aproape 2 miliarde de instalații noi, ajungând până la 3.703.955.288 de descărcări până în prezent .

Descărcați QR-Code Messenger: mesaje și apeluri video gratuite Dezvoltator: Facebook Preț: Gratuit

3- WhatsApp Messenger

Cealaltă gâscă care depune ouăle de aur ale creatorului de Facebook este WhatsApp. În așteptarea companiei lui Zuckerberg pentru a găsi o modalitate de a genera bani din cea mai populară aplicație de mesagerie instantanee de pe planetă - cu permisiunea Messenger - WhatsApp ia medalia de bronz cu 3.249.827.035 de descărcări estimate .

Nu există nicio îndoială că WhatsApp a pătruns în toate straturile societății și chiar și bunica ta din oraș știe cum să trimită un wasup , un wasaf sau orice altceva.

Descărcați QR-Code WhatsApp Messenger Dezvoltator: WhatsApp Inc. Preț: Gratuit

4- Instagram

Vai, ce chorprecha! O altă aplicație deținută de Mark Zuckerberg pe listă! Când Facebook a cumpărat Instagram în 2012, „doar” avea 50 de milioane de instalări. 6 ani mai târziu, și-a înmulțit cifrele stratosferic până a ajuns la 2.043 milioane de descărcări .

În zilele noastre, Instagram este o instituție de imagine, fotografii de filtrare și poserism gol. Vitrina preferată a faimoșilor pentru a expune lumii viața lor perfectă și fără riduri și o fabrică inepuizabilă de Instagrameri . Desigur, are mai multă acceptare și multe evaluări mai pozitive decât alte aplicații ale companiei.

Descărcați QR-Code Instagram Dezvoltator: Preț Instagram: Gratuit

5- Subway Surfers

Prima surpriză de pe listă se numește Subway Surfers și este cel mai descărcat joc mobil pentru Android de pe planetă chiar acum . Ai crezut că va fi Candy Crush? Ei bine, nu! Acest joc gratuit este un fel de alergător infinit în care ne deplasăm din tren în tren sărind cu skateboard-ul nostru și evadând de la poliție.

Subway Surfers numără 1.056.432.543 de descărcări estimate , una dintre puținele aplicații de miliarde de dolari care încă navighează pe Google Play.

Descărcați QR-Code Subway Surfers Dezvoltator: SYBO Games Preț: Gratuit

6- Skype

Vedem că aplicațiile de mesagerie și comunicare sunt cele care populează partea de sus a aplicațiilor Android și, prin urmare, Skype nu ar putea rata întâlnirea. Instrumentul gratuit de chat Skype a fost primul care a pășit pe apelurile video și, de atunci, continuă să se bucure de un anumit prestigiu și multă prezență, în special în mediile de lucru.

Skype are 1.045.286.876 descărcări estimate începând cu 2018, în continuă creștere de la boom-ul pe care l-a suferit în 2014.

Descărcați QR-Code Skype: apeluri video și IM gratuit Dezvoltator: Skype Preț: Gratuit

7- Snapchat

Deși mulți cred că Snapchat este în pericol, adevărul este că are încă peste 150 de milioane de utilizatori zilnici. Desigur, Instagram își copiază cele mai tari funcții și se pare că mulți oameni o lasă puțin deoparte. Chiar și totul, reușește să se strecoare în primele 10 dintre cele mai descărcate aplicații pe Android cu 869.135.517 descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Snapchat Dezvoltator: Snap Inc Preț: Gratuit

8- SHAREit

Nu totul avea să fie aplicații de mesagerie, RRSS și jocuri. Prima aplicație productivă care apare pe lista celor mai descărcate este SHAREit. Un instrument care ne permite să partajăm rapid fișiere mari între dispozitive.

Potrivit creatorului aplicației, SHAREit este de 200 de ori mai rapid decât Bluetooth. Aplicația are 831.884.174 de descărcări .

Descărcați QR-Code SHAREit - Transfer & Share Dezvoltator: Smart Media4U Technology Pte. Ltd. Preț: gratuit

9- Candy Crush Saga

Probabil cel mai popular joc mobil din lume se dovedește a fi al doilea joc cel mai descărcat. Candy Crush se alătură listei cu 821.218.667 de descărcări .

Pentru mulți, acest joc a devenit Tetrisul secolului al XXI-lea, cu o dinamică de aliniere a bomboanelor care prinde chiar și cele mai pictate.

Descărcați QR-Code Candy Crush Saga Dezvoltator: King Preț: Gratuit

10- Twitter

După Facebook și Instagram, Twitter este a treia rețea socială cea mai utilizată pe dispozitivele mobile. Descărcările lor se ridică la 803.334.470 . Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să vă certați cu oamenii, citiți cele mai controversate opinii ale vedetelor preferate sau renunțați la câteva idei nebunești cu care ați venit zilele trecute la duș, mergeți la Twitter.

Descărcați QR-Code Twitter Dezvoltator: Twitter, Inc. Preț: Gratuit

Mențiuni speciale

Încheiem comentând alte aplicații cu adevărat populare care se află în topul celor mai descărcate aplicații de pe Android.

Maestrul curateniei

Primul punct negru de pe listă. Ce zici de Clean Master? Se pare că acest instrument de curățare și-a construit o reputație foarte bună. În ciuda faptului că nu este foarte util în scopuri practice, oamenii încă au încredere în ea. Dezavantajul este că dezvoltatorul său - Cheetah Mobile - este cunoscut pentru că include aplicații bloatware și tot felul de supărări.

Clean Master are aproximativ 770.438.192 de instalații . După cum am menționat în acest POST, aceste tipuri de aplicații provoacă mai multe probleme decât orice altceva. Pentru a evita ori de câte ori este posibil.

În următoarele poziții ale tabelului găsim alte aplicații mult mai decente și mai utile, precum Facebook Lite (771 milioane), Dropbox (752 milioane), Line (739 milioane) și Viber (672 milioane).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .