Utilizați realitatea augmentată pentru a încerca tatuaje virtuale cu InkHunter - The Happy Android

Desigur, ideea InkHunter , o aplicație fabuloasă pentru Android și iOS, este cu siguranță tentantă. De ce nu s-a mai gândit nimeni la asta? Profitând de posibilitățile realității virtuale într-un mod foarte simplu, aplicația InkHunter ne permite să încercăm diferite tatuaje pe orice parte a corpului pentru a vedea cum ar arăta dacă le-am tatua de fapt. Interesant, nu?

InkHunter, tatuaje virtuale și nedureroase!

InkHunter este dezvoltat de un grup mic de 3 persoane, rezidenți din New York, dar de origine ucraineană. Se numesc geeks la fel de ambițioși. Cât de departe poate merge un geek cu dorința de a arunca în aer și o idee ingenioasă? Întrebați-l pe Erlich Bachman și Piper Piper !

Cum funcționează InkHunter?

Funcționarea aplicației este foarte simplă: alegeți un tatuaj, indicați spre zona în care doriți să apară tatuajul și atât. Aplicația în sine va fi însărcinată să vă arate cum ar fi tipărit tatuajul pe corpul dvs. în timp real . De acolo putem salva o fotografie sau o putem partaja în rețea.

Pentru ca aplicația să știe cum să identificăm locul în care dorim tatuajul, va trebui să luăm un stilou sau un marcaj și să marcăm zona cu 3 linii drepte mici .

InkHunter are un repertoriu larg de ilustrații și desene proprii, cu stiluri și teme diferite. Un alt avantaj al său este că putem încărca propriile modele și le putem încerca , lucru care poate fi foarte util dacă ne gândim să ne facem un tatuaj real.

După ce a încercat aplicația de mai multe ori, adevărul este că are încă un lag sau altul și trebuie să-și îmbunătățească fluența , dar senzațiile pe care le transmite sunt cu adevărat pozitive.

InkHunter are deja peste 100.000 de descărcări pe Google Play și un rating foarte ridicat de la utilizatori. Dacă doriți și să-l încercați, iată linkul de descărcare a aplicației:

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descărcați QR-Code INKHUNTER - încercați modele de tatuaje Dezvoltator: INKHUNTER, Inc. Preț: Gratuit