Blackview S8 în recenzie: o clonă Galaxy S8 cu 4 camere

În acest moment nu știu câte smartphone-uri cu ecran infinit sau „fără cadre” am văzut. Blackview S8 este , fără îndoială , un alt mobil pentru a adăuga la listă, dar cu caracteristicile sale proprii stele.

Pe de o parte, putem spune că este una dintre clonele Samsung Galaxy S8 cu unul dintre cele mai frumoase și elegante finisaje văzute până în prezent. Pe de altă parte, hei: 4 camere încorporate. Un dual în spate și altul exact la fel în zona selfie. În recenzia de astăzi, am rulat lupa noastră specială pe Blackview S8.

Blackview S8, o clonă a modelului S8 cu un finisaj premium la prețul unei game medii accesibile

Blackview S8 este destinat celor care se bucură de stilul de design al Samsung Galaxy S8, dar nu au nevoie de un smartphone atât de puternic sau sunt dispuși să lase un salariu și jumătate pe parcurs. Ceva destul de înțeles, nu?

Proiectare și afișare

S8-ul lui Blackview are un ecran fără ram de 5,7 inci , cu un raport de aspect 18: 9 și rezoluție HD + (1440 x 720p). Dispozitivul are un design cu margini curbate, cu absența unui buton fizic frontal și o carcasă din spate finisată metalic, care îi conferă un luciu premium care atrage în mod semnificativ atenția.

Este posibil să nu avem un ecran Full HD, dar aspectul general al terminalului în ceea ce privește designul și finisajul este cu adevărat atractiv . Am spune că este ceva similar cu ceea ce a realizat Elephone în sezonul trecut cu clona sa Galaxy S7, Elephone S7. Un finisaj foarte reușit care a ajuns să aibă succes ca castanetele. Și mulți nici nu au observat.

În altă ordine de idei, Blackview S8 are dimensiuni de 15,40 x 7,19 x 0,85cm și o greutate de 190gr.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, găsim un procesor Octa Core MTK6750T de 1,5 GHz , GPU Mali T860, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern extensibil până la 128 GB cu cardul. Toate acestea sub umbrela Android 7.0.

Nu ne confruntăm cu un titan al performanței fără margini, dar vă pot asigura că acest procesor cu 4 GB de RAM funcționează, dar foarte bine. Telefonul meu actual folosește același procesor și cei 4 GB de memorie RAM și până acum nu mi-a oferit decât bucurie.

Camera și bateria

Am citit recent că Blackview S8 este primul telefon mobil fără rame care echipează 4 camere în structura sa (SONY IMX 258) . Nu știu dacă va fi primul din lume care o va face, dar este cu siguranță un aspect de luat în considerare.

Aceasta înseamnă că pe partea din spate găsim o cameră duală de 13.0MP + 0.3MP , iar pe față încă o cameră de 8.0MP (13.0MP de software) + cameră foto dual selfie de 0.3MP . Aceasta înseamnă că vom avea la dispoziție faimosul efect de estompare atât în ​​camerele din față, cât și în cele din spate.

În ceea ce privește autonomia, Blackview S8 poartă o baterie integrată de 3180mAh . O cantitate adecvată pentru un terminal al cărui ecran nu depășește 6 inci și are un procesor cu consum redus de energie.

Preț și disponibilitate

Blackview S8 tocmai a fost prezentat în societate, și poate fi obținut deja în faza de pre-vânzare în timpul 16-23 octombrie, la un pret de $ de 149.99, aproximativ 127 de euro pentru o schimbare . Începând cu 23 octombrie, prețul său oficial va fi de 144 de euro .

Pe scurt, ne confruntăm cu una dintre cele mai frumoase clone ale Samsung Galaxy S8, cu un finisaj premium destul de reușit și hardware mai mult decât decent, cu o excelentă valoare pentru bani.

GearBest | Cumpărați Blackview S8

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .