Cuvântul durează mult să se deschidă - Android fericit

Nu este foarte obișnuit, dar uneori se întâmplă, când Word a fost folosit foarte mult sau este deteriorat , ca aplicația să dureze mult timp pentru a se deschide. Motivul este următorul:

Ori de câte ori deschideți un nou document gol sau încercați să trimiteți un nou e-mail din Outlook, Word folosește un fișier numit normal.dot și îl folosește ca șablon. Dacă acest fișier este corupt, acesta va deveni din ce în ce mai greu, va ocupa mai mult spațiu și Word va costa tot mai mult efort pentru a-l deschide. Normal este că fișierul normal.dot ocupă puțin mai mult de 20 KB , dacă cântărește mult mai mult, șablonul nu funcționează așa cum ar trebui (sau că ați personalizat șablonul și are conținut suplimentar pe care l-ați adăugat singur și de aceea greutatea sa este superior). Acest lucru necesită mult timp până când programul deschide un nou document.

Pentru a rezolva această problemă, pur și simplu localizați normal.dot sau Normal.dotm fișierul ( în funcție de versiunea de Office pe care ați instalat, de la Office 2007 .dot la .dotm) și ștergeți sau redenumiți - l . Acest fișier este de obicei localizat în folderul de configurare personală al utilizatorului computerului, în folderul „șabloane” sau „șabloane” din calea:

Windows 7 și mai departe:

C: \ Users \ nume de utilizator \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Templates (sau „Șabloane)

Windows XP:

C: \ Documents and Settings \ username) \ Application Data \ Microsoft \ Templates (sau „Șabloane”)

Odată ce fișierul „Normal” este localizat și păstrând Word și Outlook închise, ștergeți fișierul sau schimbați extensia în normal.dotm_old, normal.dot_old sau similar.

Când deschideți din nou Word, aplicația va crea un nou șablon gol, va genera din nou fișierul normal.dotm și veți putea lucra normal.

Deoarece Outlook folosește același șablon Word pentru mesaje noi, soluția este, de asemenea, portabilă pentru a rezolva problemele de încetinire atunci când creează mesaje noi în clientul de poștă Outlook.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .