Pokémon GO: Cum să obțineți noile evoluții ale lui Eevee - Android fericit

După cum am raportat recent, a doua generație de Pokémon pentru Pokémon GO este deja printre noi. Aceasta înseamnă că aveți la dispoziție peste 80 de Pokémon noi pentru a prinde. Printre acestea, noile evoluții ale lui Eevee, Espeon și Umbreon .

Noile evoluții ale lui Eevee: așa se realizează

În mod curios, se pare că Nintendo și Niantic sunt dispuși să nu le poți captura pe toate, sau chiar le pot lăsa la voia întâmplării. Așa cum s-a întâmplat în prima generație, se pare că în această a doua repetă formula: dacă vrem să realizăm noile evoluții Eevee, trebuie să le schimbăm numele înainte de a le evolua .

Conform zvonurilor, aceasta este singura modalitate posibilă de a le avea și de a le înregistra în Pokedex, adică nu se ating la întâmplare . Nu știm dacă acest lucru este adevărat sau nu, dar le-am schimbat numele în cazul în care Beedrils (m-am trezit amuzant astăzi).

Ghid de nume pentru a obține Espeon, Umbreon, Flareon, Jolteon și Vaporeon

Vă lăsăm lista numelor din prima și a doua generație. Vă reamintim că trebuie să fie scrise așa cum se arată, cu prima literă cu majuscule . Altfel nu va funcționa.

  • Pentru ca Espeon să-i spună Sakura
  • Pentru a avea Umbreon apel l Tamao
  • Pentru ca Flareon să-i spună Pyro
  • Pentru ca Jolteon să-i spună Sparky
  • Pentru ca Vaporeon să-l spună Rainer

Sperăm că acest mic truc vă va funcționa, nu vă eșuați din cauza grabei ca noi și veți obține un Vaporeon.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .