Inkspace: Realizați desene experimentale cu această mică bijuterie tridimensională

Îmi plac aplicațiile care îmi permit să exploatez latura mea artistică . Orice lucru legat de desen, editare video, muzică sau orice formă de artă va avea întotdeauna un loc în The Happy Android . Dacă, în plus, acel canal sau instrument este legat de noi moduri de a vedea arta, nivelul meu de livrare ajunge la maxim .

Tocmai asta mi s-a întâmplat când aproape am sărit peste InkSpace , o aplicație Android care îți permite să faci „doodles” într-un mod diferit. Și subliniez „ diferitul ” deoarece, așa cum indică propriul său autor în descrierea aplicației de pe Google Play, InkSpace este o aplicație 100% experimentală .

Ce pot face cu InkSpace?

Este dificil să explici tot ce poate oferi această aplicație de la sine, deoarece funcționarea sa este atât de simplă încât la început ai putea crede că nu este altceva decât o prostie destul de elegantă. Cu InkSpace putem mâzgăli pe o pânză . E gata.

Aveți grijă însă, deoarece desenul nostru se va deplasa în funcție de accelerometrul dispozitivului, ceea ce înseamnă că, dacă mutăm terminalul, desenul își va schimba perspectiva în consecință . Sunt sigur că cu acest mic videoclip înțelegi mult mai bine ...

Aceasta aduce o viziune total diferită a pânzei: putem desena obiecte în față, în spate și în lateral . În plus, aplicația are o funcție care ne permite să dăm mișcare loviturilor noastre , crescând posibilitățile creative ale instrumentului la niveluri nebănuite.

Odată ce desenul sau „conceptul artistic” este terminat (să-i spunem așa), aplicația ne oferă posibilitatea de a partaja creația noastră fie prin WhatsApp, Facebook etc. sau încărcați-l pe Drive , Dropbox și altele, permițându-vă astfel să păstrați o copie a monstrului. Fișierul generat este salvat în format GIF .

Această mică galaxie pe care o vedeți mai sus este cel mai decent lucru pe care îl pot face deocamdată cu această aplicație, dar sunt convins că, cu o tabletă și un stilou bun, nivelul de detaliu și libertatea liniei pot face un salt cuantic.

Realizați propriile desene 3D

Dacă vă place să desenați și doriți să experimentați ceva nou , nu ezitați și încercați această aplicație. Foarte recomandat și pentru cei mai mici din casă. Pentru cei dintre voi care doresc să-l încerce, chiar mai jos vă las linkul de descărcare pentru InkSpace pe Google Play. Profită!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descărcați QR-Code Ink Space Dezvoltator: Zach Lieberman și Molmol Kuo Preț: gratuit