Pornhub își lansează propriul VPN gratuit nelimitat - Android fericit

Ieri a fost ziua în care Pornhub a ales să lanseze propriul serviciu VPN și să îl facă cunoscut lumii. Binecunoscutul portal de conținut pentru adulți deschide astfel ușile VPNHub , un serviciu VPN gratuit și nelimitat pentru telefoane mobile și desktopuri .

Într-o declarație de la Pornhub VP Corey Price către The Verge, „ browserele incognito nu oferă suficientă protecție împotriva„ ochilor curioși ”, mai ales dacă utilizatorii navighează pe rețelele publice Wi-Fi, astfel încât VPN va oferi un strat suplimentar de securitate și confidențialitate. "

VPNHub este disponibil pentru ambele dispozitive Android, cum ar fi iOS, Windows și macOS de la 24 aprilie trecut. Cu toate acestea, serviciul va fi interzis în țările cu care SUA nu își desfășoară activitatea, precum Myanmar, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria. În cuvintele companiei, noul său serviciu VPN ar putea fi blocat și în locuri precum Arabia Saudită, Egipt și China.

În ciuda faptului că este un serviciu gratuit, VPNHub are și o versiune premium (12,99 USD / lună). Această versiune cu plată va elimina anunțurile, oferind - în teorie - o conexiune mai rapidă și posibilitatea de a alege țara de conectare. Versiunea gratuită include reclame încorporate și ne permite să ne conectăm doar la cele mai apropiate servere pe baza locației noastre geografice.

Cum funcționează VPN-ul gratuit VPNHub?

Pentru a verifica funcționarea VPNHub nimic mai bun decât să-l testăm pentru noi înșine. Odată ce aplicația Android este instalată din Magazin Play, lansăm aplicația.

Descărcați QR-Code VPNhub: cel mai bun VPN nelimitat, deblocați site-uri. Dezvoltator: AppAtomic Preț limitat: gratuit

Adevărul este că interfața este extrem de simplă: un meniu derulant pentru a alege locația geografică și un buton central pentru stabilirea sau întreruperea conexiunii VPN .

Dacă folosim versiunea gratuită - cel puțin în cazul meu - și ne aflăm în Spania, ne vom putea conecta implicit doar la serverele din Statele Unite. Restul sunt disponibile utilizatorilor versiunii premium.

Conexiunea este ușor de stabilit și navigarea este cu siguranță rapidă . Singurul dezavantaj este că putem „camufla” locația noastră doar cu un server din SUA, așa cum am spus mai înainte. Dar având în vedere că testăm opțiunea gratuită, cu greu putem cere mult mai mult.

Dacă cu asta avem destule, adevărul este că este o soluție cu adevărat atractivă pentru a naviga în siguranță și privat pe Internet.