Salutări originale de Ziua Tatălui pentru WhatsApp și Telegram

19 martie viitoare va fi Ziua Tatălui. Dacă te gândești să trimiți un salut original pentru Ziua Tatălui sau dacă ești tată, dar copiii tăi te ignoră și ai nevoie de un pic de confort, ești în locul potrivit. Aici aveți o mână bună de imagini și fraze pentru a felicita Ziua Tatălui pe WhatsApp, Facebook, Telegram sau porumbel purtător!

Imagini și fraze originale pentru a felicita Ziua Tatălui

Există mulți părinți legendari, precum clasicul Darth Vader sau ticălosul Homer Simpson. Oricare ar fi al vostru, cu siguranță meritați câteva dintre aceste felicitări și imagini dedicate special pentru Ziua Tatălui . Am încercat să le adun pe cele mai originale, sper să vă placă.

Pentru cei cu un milion de motive:

Ziua fericită tată!

Pentru copiii care sunt foarte clari despre asta:

Pentru cei mai buni părinți din galaxie:

Pentru mame:

Unii părinți știu mai multe decât viața însăși:

Introduceți fotografia părintelui aici:

Nu te obișnui ...

„Luke, eu sunt ...”:

Cât de mult îl iubești pe tatăl tău?

Pentru super părinți:

Personalizați-l singur:

Pentru toți părinții lumii globale:

Pentru toți părinții cu legături:

Pentru cei care l-au câștigat:

Pentru cei care sunt întotdeauna „uniți”:

Fraze scurte și frumoase pentru a felicita Ziua Tatălui

Dacă sunteți mai mult despre scris și mai puțin despre trimiterea de imagini sau fotografii, nu ezitați să aruncați o privire la această colecție de dedicații frumoase și scurte pentru Ziua Tatălui:

Tată, voi fi întotdeauna un fotograf care îți amintește imaginea ta

Astăzi este Ziua Tatălui și aproape că am uitat cel mai important salut. Poate cineva să-mi dea numărul de telefon al butanero-ului pentru a-i spune cât de mult îl iubesc? Glumesc ... Vă mulțumesc că ați suportat prostia mea atât de mult, tată. Felicitări!

Am amintiri de copil în care te-am văzut ca un uriaș, astăzi că sunt adult ... Te văd și mai mare

Mulțumită ție am devenit cine sunt. Pentru că mi-ai dat tot ce am și că am fost mereu exemplul meu de urmat, te iubesc, tată!

Tată, deși mii de kilometri ne separă, te am mereu lângă mine și te port cu mine în gânduri.

! ápap, erdaP led aíD zileF! Dacă doriți să descifrați mesajul, va trebui să vă testați neuronii. Și nu te plânge, este foarte ușor ...! Oreiuq eT¡

Când greșesc, mă ajuți, când mă îndoiesc că mă sfătuiești și ori de câte ori te sun, ești lângă mine. Mulțumesc tată

Viața nu vine cu un manual de instrucțiuni, dar sperăm că a mea a venit cu un tată ... Mulțumesc infinit ție!

M-ai învățat să merg cu bicicleta, m-ai ajutat cu temele, mi-ai tratat rănile ... Nu vrei să-mi plătești și facturile mașinii, nu? Ei bine, deocamdată mă voi mulțumi să-mi dai în continuare dragostea ta necondiționată.

Astăzi vreau doar să vă spun, bătrâne al sufletului, că sunteți ființa pe care o respect și o admir cel mai mult

Voi purta întotdeauna numele tău de familie cu capul sus, fără să-l pătez și încercând să-l fac să iasă în evidență în tot ceea ce întreprind în viață.

Sper că ziua ta să meargă foarte bine ... Nu pot să-ți doresc tot ce e mai bun pentru că ziua în care m-ai avut ca fiu a trecut deja de tine ... Ziua fericită tată !!

Mulțumesc tată că nu mi-ai spus cum să trăiesc. Ai trăit și m-ai învățat prin exemplul tău.

Din fericire, există o singură zi a tatălui în cele 365 de zile ale anului. Nu cred că aș fi în stare să mă înfund mai mult de 24 de ore la rând ... Te iubesc, tată!

Îmi place că este de la sine înțeles că sunt fiul tău preferat. Te iubesc atât de mult tată. Zi fericita

Dacă ți-a plăcut această postare, nu uita să îi dai un like bun și să o împărtășești, asta m-ar ajuta foarte mult! Mulțumesc!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .