Cum să vizionați Amazon Prime Video pe un Xiaomi Mi Box - The Happy Android

Când cumpărați un TV Box sau un telefon Android, vă așteptați să puteți utiliza orice aplicație din Magazin Play. Dar nu toate aplicațiile sunt compatibile cu orice dispozitiv. În primul rând, dacă avem un terminal înrădăcinat, cel mai probabil nu vom putea instala aplicații de streaming de tip Netflix. Ceva similar se întâmplă cu Amazon Prime Video , care până nu demult nu era compatibil cu Xiaomi Mi Box (și multe alte cutii TV Android).

Cum putem face, așadar, să vedem Amazon Prime într-un Mi Box ? Caseta Xiaomi nu este înrădăcinată și, chiar și așa, aplicația de streaming Amazon nu permite instalarea acesteia folosind metode tradiționale în majoritatea casetelor Mi ale marcajului. Există o soluție viabilă?

4 metode dovedite pentru a viziona Amazon Prime Video pe un Xiaomi Mi Box

Lăsând deoparte problemele legate de licențe, compatibilitate și lupta dintre Amazon și Google pentru a prelua prezența lor în noua electronică pentru casă, există 3 moduri de a viziona Amazon Prime Video într-un Mi Box.

1 # Actualizare la Android 9

La începutul anului 2020, Xiaomi a lansat una dintre cele mai importante actualizări pentru Xiaomi Mi Box S. O actualizare oficială care aduce Android TV 9 la toate casetele multimedia ale companiei asiatice. Una dintre noutățile minunate este că Amazon Prime Video apare ca o aplicație preinstalată pe sistem.

Prin urmare, căutați orice actualizări care ar putea fi în așteptare în Mi Box și actualizați-vă sistemul. Dacă aveți întrebări, aruncați o privire la acest tutorial video de pe canalul Solvetic.

Dacă aveți un Xiaomi Mi Box original - adică modelul clasic - în loc de Mi Box S, acest truc nu va funcționa pentru dvs. Încercați aceste alte alternative.

2 # Flux de pe mobil sau PC

Cea mai ușoară modalitate de a viziona Prime Video pe un Mi Box sau Android TV Box neacceptat este să „arunci”. Adică, transmite conținutul de pe laptop sau telefon mobil. Pentru aceasta, trebuie să avem doar un computer compatibil cu Miracast - majoritatea dintre ele - cu browserul Google Chrome instalat .

 • În primul rând, trebuie să ne asigurăm că atât PC-ul (sau smartphone-ul), cât și TV Box sunt conectate la aceeași rețea WIFi.
 • De pe computer accesăm //www.primevideo.com/ prin Google Chrome.
 • Selectăm seria, filmul sau documentarul pe care vrem să îl vedem și îl reproducem.
 • Faceți clic pe butonul cu 3 puncte, situat în marginea din dreapta sus a browserului, și selectați „ Transimit ”.

 • Apoi, vom vedea o fereastră pop-up în care va apărea o listă de dispozitive compatibile pentru transmisie. Selectăm Xiaomi Mi Box (sau televizorul nostru).

 • Conținutul va începe să fie difuzat prin TV Box pe televiziunea noastră.

3 # Utilizați Prime Video din Google Chrome

O altă soluție pentru a viziona Prime Video din Mi Box, este instalarea Google Chrome pe TV Box folosind „sideloading” . Sideloading sau partea de încărcare implică instalarea de aplicații de la magazinele neoficiale.

Este destul de util atunci când o aplicație nu este disponibilă în țara noastră sau nu este compatibilă cu dispozitivul nostru Android din cauza limitărilor producătorului. Desigur, este foarte important ca în aceste cazuri să ne asigurăm că descărcăm aplicațiile din surse de încredere.

 • Mai întâi, descărcăm și instalăm un explorator de fișiere pe Xiaomi Mi Box. Putem folosi ASTRO, dar orice alt explorator de fișiere pentru Android funcționează și pentru noi.
Descărcați QR-Code File Manager ASTRO Dezvoltator: App Annie Basics Preț: Gratuit
 • Acum, descărcăm pachetul de instalare Google Chrome în format APK din APK Mirror. Îl copiem într-un pendrive și îl deschidem din exploratorul de fișiere pe care tocmai l-am instalat.
 • Dacă este prima dată când facem încărcări laterale , sistemul ne va cere să permitem instalarea aplicațiilor de origine necunoscută. Odată ce acest lucru este făcut, continuăm să instalăm pachetul de instalare Chrome.

Aplicațiile de încărcare laterală sau de încărcare laterală nu apar pe desktop sau pe ecranul principal al Android TV . Pentru a face acest lucru, trebuie să mergem la „ Setări -> Aplicații ” și să deschidem aplicația în cauză. În acest caz, Google Chrome.

De asemenea, putem instala un lansator pentru Android TV care poate afișa aplicații instalate din surse neoficiale. De exemplu, Sideload Launcher sau HALauncher .

Descărcați QR-Code Sideload Launcher - Android TV Dezvoltator: Chainfire Preț: gratuit Descărcați QR-Code HALauncher - Android TV Dezvoltator: ITO Akihiro Preț: Gratuit

În acest fel, simplificăm procesul trecând la secțiunea „Aplicații” din Xiaomi Mi Box, deschizând noul lansator pe care tocmai l-am instalat și selectând Google Chrome de acolo.

Încărcați Prime Video din browser

Acum că avem instalat Chrome, îl deschidem și încărcăm adresa URL a //www.primevideo.com/. Cu toate acestea, înainte de a putea vedea serialele și filmele noastre preferate Prime Video, va trebui să facem câteva ajustări:

 • În primul rând, trebuie să avem în vedere faptul că versiunea Chrome pe care am instalat-o pe TV Box este concepută pentru telefoanele mobile Android . Asta înseamnă că navigarea nu va fi la fel de lină pe cât ne-am dori. Pentru a o rezolva, putem folosi CetusPlay, una dintre cele mai bune aplicații pentru Android TV. Datorită acestuia, ne putem folosi telefonul mobil ca și cum ar fi un mouse sau un touchpad pentru a naviga mult mai confortabil. Notă: putem cumpăra și o telecomandă cu tastatură și mouse aer (nu valorează mult și sunt extrem de practice).
Descărcați QR-Code CetusPlay-Cel mai bun Android TV Box, aplicația Fire TV Remote Developer: CetusPlay Preț global: gratuit
 • În cele din urmă, dacă Amazon Prime nu funcționează corect sau dacă ne cere să instalăm aplicația Amazon, vom face următoarele. Faceți clic pe meniul de setări (buton cu 3 puncte) situat în marginea din dreapta sus a Chrome și vom activa versiunea computerului . Astfel, browserul va apărea la fel ca pe computer, oferind o experiență mult mai satisfăcătoare.

4 # Instalați și rulați Amazon Prime Video folosind încărcarea laterală

Cu siguranță mai mulți se vor întreba de ce nu instalăm Prime Video și îl încărcăm prin încărcare laterală. Dacă ne ajută să instalăm Google Chrome, ar trebui să fie același lucru pentru aplicația de streaming Amazon, nu?

În mod eficient. În acest caz, trebuie doar să descărcăm Amazon Prime Video în format APK ( AICI ). Odată instalat, folosim Sideload Launcher sau îl deschidem direct din meniul „ Setări -> Aplicații ” al Xiaomi Mi Box.

Pentru a termina, trebuie doar să ne conectăm cu contul nostru Amazon și să ne bucurăm.

În afară de metodele menționate , putem instala și Amazon Prime Video din surse neoficiale, cum ar fi Aptoide. Ar fi suficient să instalați acest depozit printr-o simplă căutare Google. Rezultatul obținut ar fi același ca și când am instala aplicația folosind încărcarea laterală.

În cele din urmă, se pare că originea incompatibilității dintre Mi Box și Prime Video vine din lupta dintre Google și Amazon. Totul pentru a câștiga un punct de sprijin în dispozitivele casei noastre. Vor să aibă o prezență în dispozitivele din sufrageria noastră, da. Dar și pentru bucătăria, dormitorul nostru etc., ceea ce face ca unele dispozitive să nu mai servească unele în favoarea altora.

În orice caz, și cel puțin până când Amazon decide să sprijine oficial Xiaomi Mi Boxes și alte cutii TV, nu vom avea de ales decât să folosim una dintre conduita sigură pe care tocmai am menționat-o. Ca întotdeauna, dacă știți orice alte sfaturi pentru a viziona Prime Video de pe un Mi Box sau aveți întrebări, nu ezitați să vizitați zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .