Ultimul detector de fantome și spirite: senzor de fantome

Te-ai simțit vreodată ca o prezență în cameră și ai fost complet singur? Ai senzația că se întâmplă lucruri ciudate în jurul tău fără nicio explicație aparentă? Când logica și rațiunea ne întorc spatele, nu avem de ales decât să căutăm răspunsuri în locuri ceva mai puțin ortodoxe.

În această noapte frigidă de Halloween, vreau să profit de ocazie pentru a vă prezenta câteva aplicații Android al căror obiectiv este clar și direct: să detectăm fantomele și spiritele din jurul nostru . Pentru mulți oameni, cu siguranță poate fi înfricoșător. Cu toate acestea, pentru alții pot fi instrumentele de care aveau nevoie pentru a-și confirma cele mai profunde suspiciuni.

Senzor fantomă: detector EM4

Nextep , dezvoltatorul acestei aplicații susține că a obținut o versiune stabilă a algoritmului EM4. În acest fel, Ghost Sensor devine aplicația perfectă pentru a localiza spiritele și sufletele chinuite în locuri blestemate și case abandonate.

Deși cel mai bun, ca întotdeauna, este să începem testele în camera noastră. Nu va fi că avem dușmanul acasă și încă nu am aflat ...

Descărcați QR-Code Ghost Detector - Radar senzor EM4 pentru farse Dezvoltator: Talgame ent. Preț: gratuit

Cyberdroix Ghost

Ghost este o aplicație gratuită pentru Android dezvoltată de Ciberdroix care are toate echipamentele necesare pentru a identifica fantomele și entitățile din alte planuri astrale. Instrumentele sale includ:

  • Recorder : convertește citirea senzorului în sunete. Instrumentul perfect pentru detectarea psihofoniilor.
  • Detector de activități paranormale : detectează nivelul activității paranormale.
  • Harta radar : identifică locația diferitelor tipuri de fantome pe harta zonei noastre (energie scăzută / energie mare / energie foarte mare).
Descărcați QR-Code Ghosts Joke Dezvoltator: CIBERDROIX Preț: Gratuit

Am testat ambele aplicații pe telefonul meu și, suspect, cele două aplicații au detectat o activitate mult mai mare într-o zonă foarte specifică a casei mele.

Coincidență? În caz că nu voi dormi acasă azi. Mâine, vom vedea. Dacă vedeți că în următoarele câteva zile mă opresc din scris, anunțați-l pe prietenul meu Iker Jimenez și luați o notă bună, vă rog ... Care a fost acel zgomot?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .