Cele mai bune 10 lansatoare pentru Android TV Box - Android fericit

Lansatoarele care vin în mod implicit în majoritatea boxelor TV sunt destul de plictisitoare. Icoane urâte și fundaluri pastelate care nu spun nimic și îi dau o notă foarte neatractivă. Doriți să personalizați interfața Android TV, astfel încât aplicațiile să fie afișate într-un mod mai elegant și mai colorat? În postarea de astăzi aruncăm o privire asupra celor mai bune lansatoare pentru Android TV Box. Atent, pentru că nu există risipă!

Cele mai bune 10 lansatoare pentru a vă personaliza Android TV Box

Folosesc diverse cutii TV acasă de aproximativ 4 ani și întotdeauna a trebuit să schimb lansatorul care a venit preinstalat în dispozitiv. Și nu este o sarcină ușoară, deoarece nu există prea multe lansatoare specifice pentru Android TV care să merite.

Cu toate acestea, există încă câteva lansatoare în Google Play Store care sunt foarte bune și servesc la îmbunătățirea semnificativă a experienței utilizatorului.

Square Home 3

Lansatorul meu preferat pentru Android TV . Ori de câte ori schimb cutia TV, instalez acest lansator, deoarece este la ani lumină distanță de ceea ce ne oferă majoritatea producătorilor (mai ales dacă avem o cutie ieftină).

Oferă un desktop complet personalizabil, cu diferite dimensiuni pentru pictograme, culori, umbrire, widgeturi, imagini de fundal personalizabile și multe altele . Interfața este de tip Metro UI, despre care se știe că apare în cele mai recente versiuni de Windows. Nu-l pierde din vedere.

Descărcați QR-Code Square Home - Lansator: stil Windows Dezvoltator: ChYK dev. Preț: gratuit

Lansator ATV

Unele cutii TV nu permit schimbarea imaginii de fundal . Este o informație importantă, deoarece dacă instalăm un lansator tradițional conceput pentru telefoane mobile pe un TV Box cu acest tip de încuietoare, este o pacoste. Nu am putut schimba tapetul și în schimb am avea un tapet negru. Din fericire, cu ATV Launcher putem sări peste această restricție și să punem imaginea de fundal dorită.

În general, un lansator personalizat excelent pentru Android TV. Are o interfață foarte intuitivă și este un pas în sus față de lansatoarele oribile care vin din fabrică.

Descărcați QR-Code ATV Launcher Dezvoltator: DStudio Canada Preț: Gratuit

Lansator TV simplu

Lansatorul potrivit pentru cei care folosesc 4 lucruri și atât . Desktopul este capabil să găzduiască un panou cu 6 butoane mari unde putem atribui aplicațiile pe care le folosim cel mai mult. Este un lansator destul de stabil și, în general, nu dă multe probleme. Permite utilizarea imaginilor de fundal animate (atâta timp cât televizorul nostru le acceptă și avem unul salvat în memoria internă).

Este complet gratuit și, ca și cele două lansatoare anterioare pe care tocmai le-am menționat, nu conține niciun fel de reclame.

Descărcați QR-Code Simple TV Launcher Dezvoltator: Alexandre Del Bigio Preț: Gratuit

Lansator TV UGOOS

Un lansator diferit, cu o interfață foarte îngrijită . Are câteva opțiuni de personalizare, deși altele ar putea fi incluse pentru gustul utilizatorului. Una dintre particularitățile sale este că oferă suport avansat pentru șoareci de aer și telecomenzi adaptive.

O aplicație pe care nu ar trebui să o pierdem din vedere. Observație pentru surferi: acordați atenție deoarece nu este compatibilă cu unele modele de Android TV box.

Descărcați QR-Code Ugoos TV Launcher Dezvoltator: Ugoos Industrial Co Preț: Gratuit

HALauncher

Acesta este un lansator conceput pentru a afișa și deschide aplicații care nu au fost special concepute pentru Android TV . În mod normal, în cutii TV și console portabile cu aplicații Android care altfel ar putea funcționa dacă le-am încărca în fundal (încărcare laterală ) nu sunt afișate, lucru pe care îl putem rezolva cu acest lansator.

În ceea ce privește designul, nu este unul dintre preferatele mele, dar are multe opțiuni de personalizare pentru dimensiuni, fonturi și culori. Ah! Și permite schimbarea tapetului. Desigur, mai are câteva margini de lustruit.

Descărcați QR-Code HALauncher - Android TV Dezvoltator: ITO Akihiro Preț: Gratuit

Lansator TV

Lansator de nume generic dezvoltat special pentru Android TV. Designul este ceva mai static decât Square Home și are mai puține opțiuni de personalizare, dar vine ca un birou curat și elegant . În ciuda faptului că a fost dezvoltat de un dezvoltator amator, acesta oferă rezultate destul de interesante. Dacă doriți să reînnoiți aspectul televizorului dvs., merită să aruncați o privire.

Singurul dezavantaj este că are reclame încorporate care salt din când în când (ceva ce putem rezolva dacă mergem la versiunea premium).

Descărcați QR-Code TVLauncher Dezvoltator: Preț de dezvoltare minunat: Gratuit

Lansator Sideload

La fel ca HALauncher, acesta este un lansator pentru a încărca toate acele aplicații care nu apar pe pagina de pornire a televizorului nostru Android, deoarece nu sunt complet compatibile. Aveți grijă, asta nu înseamnă că vor funcționa, dar cel puțin ne permite să le testăm și să le folosim în cazul în care acestea sunt operaționale. Un lansator foarte practic dacă avem probleme de compatibilitate cu o aplicație. Este mai stabil decât HALauncher - ceva de așteptat având în vedere că vorbim despre o aplicație dezvoltată de Chainfire -.

Descărcați QR-Code Sideload Launcher - Android TV Dezvoltator: Chainfire Preț: Gratuit

Lansator TVHome

Un lansator cu o estetică foarte asemănătoare cu cea a interfețelor WebOS și TizenOS pe care le vedem pe televizoarele inteligente Samsung și LG. Prin urmare, ne confruntăm cu instrumentul perfect pentru cei care doresc să imite experiența unui smartTV pe caseta lor multimedia Android.

În acest lansator aplicațiile sunt afișate într-o singură linie în zona inferioară a ecranului, oferind o notă curată și elegantă interfeței cu utilizatorul. Pentru a naviga, trebuie doar să ne deplasăm la stânga și la dreapta cu telecomanda, iar tapetul este personalizabil. Ușor de utilizat și funcțional.

Descărcați QR-Code TvHome Launcher для приставок Dezvoltator: mediatech.by Preț: Gratuit

Lansator inteligent 5

Este un lansator conceput pentru telefoane mobile, dar se adaptează destul de bine la formatul panoramic al unui televizor. Prezintă 2 birouri personalizabile: una cu sertarul circular pentru aplicații și cealaltă mai tradițională.

Are un design cu adevărat de bază care ne poate veni în păr dacă ceea ce căutăm este un mediu minimalist, fără distrageri .

Descărcați QR-Code Smart Launcher 5 Dezvoltator: Smart Launcher Team Preț: Gratuit

Lansator TV de top 2

Încheiem lista cu Top TV Launcher 2, un lansator care, deși este plătit, este fără îndoială printre cele mai bune lansatoare pentru Android TV. Aplicația are un editor personalizabil cu ajutorul căruia putem plasa aplicații și widget-uri oriunde dorim pe ecran. Are chiar și un editor de carduri cu care putem adăuga pictograme și imagini personalizate.

În ceea ce privește restul caracteristicilor, vă permite, de asemenea, să protejați aplicațiile cu un PIN de acces și să creați foldere pentru a uni mai multe aplicații sub același card. Pe scurt, un lansator foarte recomandat pentru cei care caută o aranjare foarte specifică a elementelor. Un scor bun de 4,4 stele pe Google Play îl plasează ca unul dintre lansatoarele cele mai bine cotate pentru Android TV din magazin.

Descărcați QR-Code Top TV Launcher 2 Dezvoltator: DXIdev Preț: 3,09 €

Tu ce crezi? Care este lansatorul dvs. preferat pentru Android TV?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .