Cum se activează subtitrările în KODI + cele mai bune addons în spaniolă

În ocaziile anterioare am văzut cum în KODI există și soluții pentru a viziona gratuit seriale și filme în mod legal. În acest timp - și aveți dreptate - mi-ați spus că răul legat de aceste programe de completare este că conținutul este în mare parte în limba engleză. Astăzi vom încerca să rezolvăm această problemă aruncând o privire la modul de adăugare a subtitrărilor în KODI , precum și o mică listă de programe de completare cu care să descărcăm în acest moment și fără a părăsi redarea, orice subtitrare de care ar putea avea nevoie.

Notă: Toate suplimentele pe care le vom folosi în acest tutorial sunt perfect legitime și sunt disponibile prin depozitul oficial KODI. Dacă aveți întrebări despre cum să instalați un supliment și aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să accesați următorul POST.

Cum se adaugă subtitrări în KODI

Playerul nostru media prin excelență oferă 2 moduri diferite de a adăuga subtitrări. Pe de o parte, ne permite să o facem manual și local, adăugând un fișier cu extensia „.SRT” , deși ne oferă și posibilitatea de a le descărca pe internet prin anumite programe de completare create în acest scop.

Local (fișier .SRT)

Dacă avem deja fișierul care conține subtitrările și tot ce ne trebuie este ca acestea să fie afișate în videoclipul redat, trebuie să urmăm acești pași.

 • Deschidem KODI și redăm videoclipul pe care vrem să îl subtitrăm.
 • În bara de redare, faceți clic pe meniul subtitrărilor (pictogramă cu bule de vorbire) situat în marginea din dreapta jos.

 • Apoi, ne asigurăm că fila „ Activare subtitrări ” este activată.
 • Faceți clic pe „ Căutați subtitrări ” și navigați la calea unde se află fișierul .SRT cu textele corespunzătoare. Selectăm fișierul și facem clic pe butonul „OK”.

Videoclipul va începe automat să afișeze subtitrările pe care tocmai le-am setat. Dacă vedem că sunetul și textele nu sunt sincronizate, le putem regla revenind în meniul subtitrărilor și făcând clic pe „ Întârziere subtitrare ”.

Căutarea subtitrărilor pe Internet

Dacă nu avem subtitrările la îndemână, le putem descărca direct fără a părăsi nici măcar KODI. Dar mai întâi va trebui să instalăm un plugin de subtitrare sau un supliment.

 • Deschidem KODI și din meniul principal selectăm „ Suplimente ”.
 • În meniul următor, faceți clic pe „ Descărcați ” pentru a accesa depozitul de programe KODI oficial. Trecem la categoria „ Subtitrări ”.

 • Aici vom găsi toate suplimentele de subtitrare pe care le are KODI. Vom vedea că există mai multe surse la îndemâna noastră: unele oferă doar seriale, alte filme și seriale, în diferite limbi etc. În acest sens, este recomandabil să instalați mai multe programe de completare pentru a avea mai multe opțiuni disponibile (la sfârșitul postării vă voi spune pe care le folosesc de obicei).
 • Odată ce am instalat programele de completare, începem să redăm videoclipul și în meniul de navigare facem clic pe pictograma subtitrărilor. Alegem „ Descarcă subtitrări ”.

 • În această nouă fereastră facem clic pe diferitele programe de completare pe care tocmai le-am instalat, astfel încât să poată căuta catalogul lor de subtitrări. Selectăm cel care ne interesează și facem clic pe „ OK ”.

Amintiți-vă că, dacă sunetul și textul nu sunt sincronizate, le putem regla din meniul subtitrărilor din secțiunea „ Întârziere subtitrări ”.

Un sfat înainte de a începe descărcarea subtitrărilor

Un detaliu important care trebuie menționat este că trebuie să indicăm în setările KODI limbile pe care dorim să le folosim în subtitrări.

Pentru a face acest lucru, în meniul principal KODI, faceți clic pe butonul de configurare (pictograma roată) și treceți la „ Player -> Limbă ”. În secțiunea „ Servicii de descărcare ”, faceți clic pe „ Limbi pentru a descărca subtitrări pentru ” și selectați spaniola, engleza sau orice altă limbă care ne interesează.

Cele mai bune suplimente de subtitrare pentru KODI

În cele din urmă, vom posta o scurtă recenzie a celor mai proeminente programe de completare a subtitrărilor pentru utilizatorii care vorbesc limba spaniolă. Personal, sunt unul dintre cei care preferă să citească subtitrările în limba engleză dacă filmul este în limba respectivă, așa că vă voi lăsa și câteva subs care includ alte limbi în plus față de spaniolă.

 • Deschide subtitrări
 • Subscene
 • Subdivx
 • DivXplanet
 • BSPlayer
 • Argenteam
 • Addic7ed

Opensubtitles este unul dintre cele mai bune subs, dar este necesar să creați un anumit cont și să vă conectați pentru a descărca subtitrările. În depozitul „Subdivx” vom găsi subtitrări de filme în spaniolă, iar în „BSPlayer” subtitrări de filme în engleză.

Când vine vorba de serii, „BSPlayer” este, de asemenea, o sursă bună pentru conținutul anglo-saxon, precum și „Addic7ed”. Pentru a vedea subtitrările seriilor în spaniolă, una dintre cele mai bune alternative este Opensubtitles, precum și Argenteam.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .