Cele mai bune aplicații de galerie pentru Android - The Happy Android

Există anumite tipuri de aplicații care sunt esențiale pe orice telefon mobil. Este întotdeauna necesar să aveți un bun explorator de fișiere sau un player care să ne permită să ascultăm muzică sau să vizionăm videoclipuri pe Android. Deși, dacă avem o aplicație de cameră bună, vom avea, fără îndoială, o aplicație de galerie care să ne permită să vizualizăm și să gestionăm fotografiile într-un mod confortabil și simplu.

Cele mai bune aplicații de galerie pentru Android

Google Photos este o aplicație excelentă de galerie și probabil una dintre cele mai puternice, nu numai pentru că ne permite să facem o copie de rezervă în cloud a tuturor imaginilor și videoclipurilor noastre. De asemenea, are o mulțime de funcții interesante, cum ar fi un motor de căutare intern cu adevărat avansat sau un asistent inteligent care ne oferă o delectare cu niște albume și animații destul de slick.

Acum, Google Photos ca instrument de gestionare a imaginilor este departe de ceea ce este aplicația tipică de galerie a unei vieți. Există viață dincolo de Google? Desigur !

Galerie simplă

După cum indică și numele, aceasta este o aplicație de galerie ușor de manevrat. Un instrument super intuitiv cu care putem vedea fotografiile și ne putem deplasa de la una la alta într-un aranjament de grilă. Simplu și eficient.

Deși asta nu înseamnă că nu este încărcat cu caracteristici. Pe de o parte, vă permite să personalizați culoarea interfeței, să reglați luminozitatea maximă a ecranului și să rotiți imaginile automat atunci când suntem pe ecran complet. Dar ne permite, de asemenea, să facem lucruri puțin mai avansate, cum ar fi excluderea folderelor sau ascunderea anumitor imagini, astfel încât acestea să nu fie afișate în galerie. Ulterior, putem chiar să protejăm acele imagini cu o parolă sau să blocăm accesul la întreaga aplicație cu un cod PIN. Aplicație complet gratuită, fără reclame.

Descărcați QR-Code Galerie simplă - Administrator-editor de fotografii, videoclipuri Dezvoltator: Instrumente mobile simple Preț: Gratuit

A + Galerie

A + Gallery este o altă aplicație de galerie pe care merită să o urmăriți îndeaproape. Ne ajută să gestionăm fotografiile și imaginile Android-ului nostru confortabil, ceea ce în cele din urmă este vorba, dar are și anumite blițuri interesante care îl fac să strălucească.

Cu această aplicație putem crea noi foldere, putem marca favorite și putem schimba ordinea albumelor. De asemenea, este compatibil cu Facebook, Dropbox și Amazon Cloud Drive și are un coș de gunoi încorporat , plus un portbagaj pentru a ascunde fotografiile și videoclipurile private. Aplicație gratuită care este menținută cu anunțuri (deși le putem elimina și accesând versiunea pro).

Descărcați QR-Code Galerie simplă - Administrator-editor de fotografii, videoclipuri Dezvoltator: Instrumente mobile simple Preț: Gratuit

Piktures

Piktures este una dintre cele mai complete aplicații de galerie pentru Android pe care le putem găsi în prezent. Are o interfață cu adevărat atractivă și vă permite să gestionați imagini prin navigare gestuală. Este rapid, ușor de utilizat și gratuit, fără reclame încorporate.

Vă permite să creați dosare, să excludeți dosare nedorite, să ascundeți albume, să vă conectați la unități de stocare în cloud (Google Drive, One Drive, Dropbox) și multe alte lucruri interesante. De asemenea, are un player video integrat, un editor de imagini și capacitatea de a proteja imaginile private cu un PIN de acces.

Descărcați QR-Code Piktures Dezvoltator: DIUNE Preț: Gratuit

1 Galerie

Această aplicație se află la jumătatea distanței dintre aplicația tipică de galerie standard și care sunt aplicațiile trunchi. Pe de o parte, putem vedea fotografiile pe care le-am stocat în memoria dispozitivului și le putem organiza după dată sau în cascadă. Pe de altă parte, ne permite, de asemenea, să ascundem orice fotografie sau videoclip pe care l-am salvat, blocând vizualizarea acestuia și criptând fișierul pentru o securitate mai mare în caz de furt sau hacking.

De asemenea, include un mic editor de imagine / video și o temă întunecată. Este simplu, dar adevărul este că nu este deloc rău.

Descărcați QR-Code 1 Galerie: Galerie foto și securitate (Criptat) Dezvoltator: todayweather.co Preț: Gratuit

Focus focus

Focus Go este alegerea potrivită pentru cei care caută o aplicație de galerie simplă . Are funcționalitățile corecte și necesare la care ne-am putea aștepta într-unul dintre aceste instrumente, dar nu mai mult (fără animații sau lucruri de genul acesta). Abia cântărește 1,5 MB, astfel încât aceasta este o aplicație ușoară ca puține altele care își îndeplinește perfect funcția: vizualizați și gestionați fotografiile pe care le-am stocat pe mobil. Punct.

Descărcați QR-Code Focus Go Dezvoltator: Francisco Franco Preț: Gratuit

Galeria F-Stop

F-Stop este o aplicație de galerie destul de veterană, care continuă să se mențină și astăzi. Are o interfață plăcută cu un design de tip Material Design împreună cu un set bun de caracteristici. Are un motor de căutare foarte puternic care ne permite să căutăm în funcție de metadatele imaginilor și putem chiar să adăugăm etichete fotografiilor pentru a le facilita localizarea și organizarea.

De asemenea, este capabil să citească metadatele fiecărei fotografii (informații EXIF, XMP și IPTC) și are o funcție numită „Smart Albums” care organizează albumele în mod inteligent. În plus față de toate acestea, încorporează și redarea GIF-urilor în mod nativ, ceea ce nu doare niciodată.

Descărcați QR-Code F-Stop Gallery Dezvoltator: Seelye Engineering Preț: Gratuit

Camera Galley Roll

O aplicație simplă de galerie, foarte în linie cu Focus Go. Dacă sunteți în căutarea unui instrument pentru a vizualiza, gestiona și comanda fotografiile în mod eficient, aceasta este o aplicație care probabil vă va plăcea. Cu toate acestea, are un plus care îl face să iasă în evidență față de alte aplicații similare: include un editor EXIF ​​cu ajutorul căruia se pot modifica metadatele fotografiilor. Vă rugăm să îl utilizați cu prudență și responsabilitate.

Descărcați QR-Code Camera Roll - Galerie Dezvoltator: Lukas Koller Preț: Gratuit

Postare recomandată: cele mai bune aplicații pentru a face fotografii panoramice pe Android

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .