„Semnal GPS nu a fost găsit” în Pokémon GO? Iată ultimul ghid de remediere!

Pokémon GO  este un joc atât de amuzant. Atâta timp cât îl poți juca, desigur. De când jocul a fost lansat în iulie, am văzut o nebunie frenetică cu oameni care ies pe străzi și inundă parcuri și piețe în căutarea acelui Pokémon rar de neatins. Dar dacă doriți să jucați Pokémon GO, mai întâi de toate, aveți nevoie de serviciul GPS pentru a funcționa corect, astfel încât jocul să vă poată stabili locația ... Am auzit doar semnalul GPS nu a fost găsit ?

Eroare Pokémon GO: „Semnal GPS nu a fost găsit”

Dar, din păcate, nu auzim atât de multe despre toți acei oameni care nu pot juca Pokémon GO și asta este inacceptabil: avem nevoie de o soluție!

Mulți oameni mi-au spus că au avut  probleme cu semnalul GPS atunci când lansează Pokémon GO , ceea ce face imposibil jocul. Această eroare GPS apare, așa cum spunem, chiar atunci când deschideți aplicația de joc. Mesajul exact este „ semnal GPS nu a fost găsit ”.

Cum se remediază eroarea GPS în Pokémon GO (Android)

De fapt, există destul de multe lucruri pe care le puteți verifica pentru a rezolva eroarea GPS care nu a fost găsită în Android.

Stabiliți locația «Precizie ridicată»

Primul pas pentru a rezolva problema conexiunii GPS este să activați modul de localizare „de înaltă precizie ”:

 • Accesați telefonul Android « Setări ».
 • Asigurați-vă că butonul « Locație » este PORNIT și apăsați pe el.
 • Selectați „ Mod ” și confirmați că ați activat caseta „ Precizie ridicată ”.

Dacă smartphone-ul dvs. este Android 5.0 sau o versiune ulterioară:

 • Accesați « Setări ».
 • Confidențialitate și siguranță.
 • Atingeți „ Locație ” și asigurați-vă că este activată.
 • Selectați metoda « GPS, Wi-Fi și rețele mobile ».

Păstrați conexiunea WiFi activată (chiar dacă nu sunteți conectat)

Pokémon GO funcționează cu un sistem de localizare asistat și folosește semnalul WiFi al dispozitivului, cel mai apropiat turn de telefonie mobilă și sateliții GPS pentru a vă localiza în joc. Dacă activați doar conexiunea WiFi sau conexiunea de date, jocul este mai puțin precis și jucătorul dvs. se va mișca „sărind”, făcând mai puțin probabil să găsiți un Pokémon în fața dvs. Păstrați întotdeauna conexiunea WiFi activată, chiar dacă nu sunteți conectat la nicio rețea wireless.

Sporiți calitatea semnalului GPS

Un alt test pe care îl puteți rula este să instalați o aplicație care vă va face semnalul GPS puțin mai puternic. Încercați să instalați „ GPS activ ” sau „ GPS Booster ”, reporniți dispozitivul și lansați din nou jocul.

Descărcați QR-Code ActiveGPS - GPS Booster Dezvoltator: Anagog Preț: gratuit Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Hărți Google

Dacă niciuna dintre aceste metode nu vă ajută, deschideți Google Maps și apoi deschideți aplicația Pokémon GO . Unii utilizatori spun că, dacă lăsați aplicația să ruleze în fundal, Pokémon GO începe brusc să funcționeze și eroarea « semnalul nu a fost găsit» dispare complet.

Problema este că, dacă Google Maps te localizează, atunci jocul va obține probabil locația ta corect.

Trucul de tămâie

Ați observat dacă semnalul GPS nu a fost găsit apare chiar atunci când utilizați tămâia? Au fost detectate unele probleme cu utilizarea acestui obiect. Dacă aceasta este cauza problemei dvs., o puteți rezolva ajustând data și ora telefonului la automat .

Recalibrați serviciul GPS

Mulți utilizatori Pokémon GO au probleme cu semnalul GPS datorită aplicațiilor precum GPS fals . Acest tip de aplicații vă permit să vă falsificați locația practic și, odată ce le utilizați, când încercați să reveniți la normal, GPS-ul se înnebunește și primiți eroarea „ Semnal GPS nu a fost găsit ”.

Puteți încerca să remediați această problemă resetând și recalibrând serviciul GPS. Cum poți face asta? Trebuie doar să descărcați și să instalați „ GPS Status & Toolbox ”.

Descărcați QR-Code GPS Status & Toolbox Dezvoltator: EclipSim Preț: Gratuit

Activați Istoricul locațiilor

Acesta poate fi foarte util: confirmați dacă istoricul locațiilor dvs. este activat. E foarte simplu:

 • Accesați „ Setări ” ale telefonului și selectați „ Locație ”.
 • Atingeți „ Istoricul locațiilor Google ”.
 • Activează-l (vezi imaginea de mai jos).

Dezactivați locațiile simulate

Accesați „ Despre acest telefon ” și atingeți numărul de compilare de aproximativ 7 ori, astfel încât să puteți accesa „ Opțiunile pentru dezvoltatori “. Acum, dezactivați „ locații simulate “.

Cum se remediază eroarea GPS în Pokémon GO (iOS)

Dacă jucați Pokémon GO pe iPhone, este posibil să fiți interesat să verificați următoarele verificări.

Păstrați conexiunea WiFi activată

Asigurați-vă că aveți semnalul WiFi pornit, chiar dacă nu sunteți deloc conectat la nicio rețea wireless. Apple folosește, de asemenea, maparea WiFi ca sistem de localizare.

Păstrați Google Maps deschis în fundal

Dacă acest lucru nu funcționează, deschideți Google Maps și apoi deschideți aplicația Pokémon GO. Unii utilizatori spun că, dacă păstrați Google Maps rulând în fundal , aplicația Pokemon GO se „trezește” brusc și eroarea „ Semnal nu a fost găsit ” dispare.

Trucul de tămâie

După cum tocmai am spus în lista de verificare Android, au existat probleme cu privire la utilizarea tămâiei. Dacă aceasta este cauza problemei GPS, o puteți rezolva transformând data și ora telefonului în automat .

În iOS vă puteți regla setările de dată și oră din „ Setări -> General -> Data și ora ” și activând „ Set automat ”.

Nu găsesc un răspuns care să justifice această ajustare ciudată a datei și orei, dar se pare că funcționează efectiv. Incearca.

Resetați și recalibrați serviciul GPS

Dacă serviciul GPS nu funcționează cu precizie, puteți încerca oricând să îl recalibrați. Pentru iOS puteți recalibra serviciul GPS urmând acești pași:

 • Atingeți de două ori pe „ Acasă ”. Acum veți vedea o listă cu toate aplicațiile care rulează în fundal. Închide-le pe toate .
 • Accesați Setări și activați modul avion .
 • Accesați « Setări -> General -> Resetați -> Resetați setările de rețea «. Amintiți-vă că va trebui să vă scrieți din nou parolele WiFi.
 • După ce ați resetat setările de rețea, accesați „ Setări -> Confidențialitate -> Locații ”, astfel încât să puteți dezactiva și activa din nou „ Servicii de localizare “.

 • Aproape am terminat. Acum, mergi la „ Setări -> Confidențialitate -> Locație -> Servicii de sistem ” și dezactivează „ Setarea fusului orar “.

Încă nu poți juca Pokémon GO?

Chiar și cu îmbunătățirea dispozitivelor noastre mobile din ultimii ani, lucrurile legate de semnalul GPS sunt încă puțin complicate. Adică, când sunteți în interior, semnalul GPS încă suferă de el și este foarte ușor să obțineți o eroare de semnal GPS.

Dacă primiți eroarea GPS blestemată când sunteți acasă sau în interiorul unei clădiri, luați aer curat și ieșiți în stradă. În aproximativ 30 de secunde ar trebui să vă recuperați semnalul și să scăpați de eroarea GPS menționată.

Să luăm o mică pauză în timp ce vă recuperați semnalul GPS

Mai multe sfaturi pentru remedierea erorii semnalului GPS

Dacă nimic din toate acestea nu funcționează cu dispozitivul dvs., nu vă faceți griji. Mai avem încă mai multe gloanțe!

Reporniți / reinstalați aplicația

Să ne ținem capul rece. Încercați să reporniți smartphone-ul și dezinstalați și instalați din nou jocul cu cea mai recentă versiune disponibilă . Nu vă faceți griji, deoarece datele jocului sunt salvate în contul dvs. de conectare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta.

Actualizați versiunea Android

Pokémon GO are aceste cerințe minime:

 • Android 4.4 sau mai mult
 • 2 GB RAM

Asigurați-vă că ați instalat cea mai recentă versiune Android disponibilă pentru dispozitivul dvs.

Instalați jocul cu fișierul .APK

Dacă versiunea oficială a Pokémon GO nu funcționează pe dispozitivul dvs., puteți încerca și instalați jocul folosind un fișier .APK.

Puteți accesa APKMirror și puteți descărca oricare dintre diferitele versiuni disponibile pentru Pokémon GO. Trebuie doar să intrați pe site, să descărcați cea mai recentă versiune disponibilă și să o instalați pe dispozitiv.

Servere instabile

De asemenea, puteți lua în considerare faptul că serverele Pokémon GO sunt încă instabile și că pot scădea din când în când. Dacă este cazul, le acordați o pauză și încercați să lansați aplicația mai târziu. 15 minute și reveniți la Pokémon GO. Funcționează acum?

După cum vedeți, puteți face o mulțime de verificări, dar cred că cel mai important este testul Google Maps. Dacă Google Maps identifică corect locația dvs., atunci jocul ar trebui să vă seteze și locația.

Dacă cunoașteți orice alt test, puteți rula pentru a remedia eroarea semnalului GPS care nu a fost găsit, vă rugăm să lăsați un comentariu și îl voi adăuga cu bucurie pe lista de verificare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .