Cele mai bune aplicații pentru a trimite bani către alte țări (internaționale)

Transferurile bancare sunt în regulă, dar necesită multă birocrație în unele cazuri. Uneori vrem doar să trimitem rapid câțiva dolari sau euro unei rude din străinătate. Și, bineînțeles, că nu ne percepe un comision sau cel puțin că este cât mai mic posibil. În postarea de astăzi vom vedea care sunt cele mai bune aplicații pentru a trimite bani pe plan internațional , în siguranță și ușor de pe telefonul dvs. mobil.

Cele mai bune 7 aplicații pentru a trimite bani la nivel internațional, fără costuri suplimentare

Înainte de a începe, trebuie menționat faptul că unele aplicații cu adevărat populare sunt disponibile numai în unele țări. Acesta este cazul lui Venmo , una dintre cele mai populare aplicații pentru a trimite bani în SUA, care din păcate nu a fost încă implementată în Spania. Soluţie? Trageți una dintre aceste alte alternative. Mult mai eficient când vine vorba, mai ales, de a face transferuri internaționale.

TransferWise

Aplicație excelentă pentru a trimite bani către alte țări. Scopul TransferWise este de a face transferurile cât mai ieftine și transparente posibil. Unul dintre aspectele sale cele mai pozitive este că nu are o limită minimă de transfer. Folosește rata medie de piață (în unele cazuri, de până la 8 ori mai ieftină decât băncile) și acceptă plăți cu Apple Pay.

Printre aspectele de îmbunătățit, menționați că încă nu are încasări de numerar (celebrul „vas comun”) și că „doar” acceptă schimbarea la 28 de monede diferite. În orice caz, una dintre cele mai recomandate și mai sigure aplicații pentru a trimite bani în străinătate.

Descărcați QR-Code TransferWise Money Transfer Dezvoltator: TransferWise Preț: Gratuit

Mandatul Mondial

Una dintre cele mai bune aplicații pentru a trimite bani pe plan internațional . Nu are o sumă minimă de transfer și funcționează pentru mai mult de 120 de țări din întreaga lume. Oferă cursuri de schimb destul de competitive și permite preluarea numerarului.

Taxele se schimbă în funcție de suma de transferat și există o limită a sumei de bani pe care o putem transfera. În caz contrar, una dintre aplicațiile cele mai bine cotate din sector, cu un rating de 4,5 stele pe Google Play.

Descărcați QR-Code WorldRemit, bani învârtiți Dezvoltator: WorldRemit Preț: Gratuit

Paypal

Venmo a fost cumpărat de Paypal, lucru care a ajutat compania să-și îmbunătățească propria aplicație. Platforma vă permite să trimiteți bani într-un mod foarte simplu și sigur: avem nevoie doar de e-mailul sau numărul de telefon al destinatarului pentru a putea trimite niște bani.

Cel mai bun dintre toate, vă permite să efectuați transferuri în aproape orice colț al planetei. Când vorbim despre trimiterea de bani prin Internet, trebuie cu siguranță să recomandăm Paypal.

Descărcați QR-Code PayPal Dezvoltator: PayPal Mobile Preț: Gratuit

OFX Transfer de bani

OFX este o aplicație specializată în transferuri internaționale. Vă permite să trimiteți bani către 190 de țări și acceptă mai mult de 50 de valute diferite . Include alertă de tarif pentru a profita de cele mai bune momente de transfer, istoricul cursului de schimb și urmărirea tranzacțiilor.

Transferurile sunt gratuite fără comision și oferă rate de schimb mai bune decât unele bănci. Printre aspectele negative se numără limita minimă de trimitere, care trebuie să fie mai mare de 175 USD (aproximativ 150 de euro). Nu acceptă cardul de credit sau numerarul ca metode de plată.

Descărcați QR-Code OFX Transfer de bani Dezvoltator: OFX (OzForex Limited) Preț: Gratuit

Vedea

Verse este o aplicație pentru a trimite bani care funcționează fără comisioane, deși nu are o bancă în spate. Fondată de 3 spanioli, funcționează la nivel european, fiind una dintre cele mai recunoscute în prezent în 2019.

Cu Verse putem trimite, solicita, transfera sau primi bani instantaneu cu telefonul mobil, fără niciun cost și în siguranță. De asemenea, vă permite să faceți o barcă comună, să controlați cheltuielile comune (perfecte pentru excursii cu prietenii).

Descărcați QR-Code Verse - Pagos Dezvoltator: Verse Technologies Preț: Gratuit

Bizum

Dacă locuiți în Spania, acesta este unul dintre instrumentele pentru a trimite bani despre care veți fi auzit cel mai mult. Este o modalitate simplă de a trimite și primi bani între prieteni, familie, de a face cumpărături online sau de a plăti în magazine. Este ceva de genul unui fel de portofel virtual cu care poți plăti atâta timp cât ai telefonul mobil la îndemână.

În scopuri practice, nu există nicio aplicație Bizum ca atare, dar fiecare bancă oferă propria aplicație cu care să efectueze plăți prin Bizum. Transferurile de bani sunt instantanee și gratuite. Ideea din spatele acestui utilitar este că putem efectua plăți fără a fi nevoie să cunoaștem datele bancare ale destinatarului, cum ar fi IBAN. Deși ca cerință este necesar ca destinatarul banilor să aibă un cont la una dintre bănci compatibil cu Bizum.

Astăzi în Spania practic toate băncile sunt asociate cu platforma, de la Bankia, prin La Caixa, Bankinter, Kutxabank, BBVA, Sabadell și restul marilor bănci care își desfășoară activitatea în țara noastră (în total aproximativ 25 de entități) , deci utilizarea sa poate fi cea mai convenabilă.

Pentru a afla dacă banca noastră este compatibilă și pentru a putea descărca aplicația corespunzătoare, trebuie doar să intrăm pe site-ul Bizum, unde vom găsi toate linkurile pentru a instala aplicația.

Vizitați pagina oficială Bizum

Aplicație Cash

Cash App este un portofel digital, foarte asemănător cu Venmo, care permite utilizatorilor să trimită și să primească bani. Cu toate acestea, oferă câteva caracteristici suplimentare care îl fac cu adevărat interesant.

Pe de o parte, vă permite să trimiteți bani prin e-mail . Aceasta înseamnă că nu este necesar ca destinatarul să aibă aplicația instalată pe mobil. Tot ce trebuie să faceți este să aveți o adresă de e-mail pentru a primi bani.

Un alt punct interesant este că suportă și Bitcoin . Utilizatorii pot cumpăra și vinde Bitcoin prin intermediul aplicației Cash fără a plăti comisioane.

Înregistrați QR-Code Cash App Developer: Square, Inc. Preț: Va fi anunțat

Personal, deși aceasta este o aplicație foarte descărcată și cu un rating general bun în Play Store, aș recomanda doar efectuarea de transferuri mici. Se pare că cele mai recente comentarii ale utilizatorilor Cash App sunt destul de negative (în ceea ce privește asistența tehnică), așa că aș sfătui să-l păstrez „în carantină”, cel puțin o vreme.

Și asta e tot. Dacă știți alte aplicații pentru a trimite bani pe plan internațional care merită, nu ezitați să lăsați recomandarea dvs. în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .