Eroare 905 în Android PlayStore [Soluție] - Android fericit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .

Un prieten care a descoperit o aplicație care face magie tocmai ți-a spus, prietene, magie! Îți iei mobilul cu toată iluzia din lume și îți deschizi Magazinul Google Play pentru a-l instala la viteză fulgerătoare, dar oh: « Eroare: aplicația nu a putut fi descărcată din cauza unei erori (905) «. Eroare 905, ce dracu este asta?

Trebuie remarcat faptul că, deși erorile de instalare nu sunt la fel de frecvente în Android ca în alte sisteme, eroarea 905 este de obicei cea mai comună și apare de obicei în special la instalațiile mari.

Cum remediez eroarea 905?

Pentru a rezolva această eroare, trebuie să dezinstalați toate actualizările din Google Play Store:

  • Din meniul Setări Android, accesați „ Aplicații ” sau „ Manager aplicații ”.
  • Găsiți Google PlayStore și faceți clic pe el. Selectați „ Ștergeți memoria cache ” și apoi „ Dezinstalați actualizările ”. Reporniți telefonul sau tableta.

În acest fel ștergeți fișierele temporare și, de asemenea, Magazinul Play revine la starea „din fabrică”, deci nu ar trebui să aveți probleme la re-descărcarea acelei aplicații care vă dădea fericita eroare 905.

Ce se întâmplă dacă, după ce fac asta, primesc în continuare nenorocita de eroare?

În acest caz, o soluție poate fi instalarea manuală a aplicației, descărcând fișierul de instalare al aplicației de pe o pagină de internet. Puteți utiliza site-uri web cum ar fi  uptodown.com pentru a efectua în siguranță acest tip de descărcare a aplicației sau pentru a căuta fișierul în Google punând „Numele aplicației” + apk  sau similar (de exemplu „Apk Clash of Clans”. Amintiți-vă că la Pentru a instala un fișier care nu provine de la Google Play, este necesar să accesați setările telefonului la „ Setări -> Securitate ” și să activați instalarea acestui tip de aplicații bifând opțiunea „ Surse necunoscute ” sau „ Surse necunoscute.«. Rețineți că este necesar să acceptați mesajul de avertizare pentru a activa opțiunea menționată.

Odată ce instalarea fișierelor .apk este activată, va trebui să găsiți doar fișierul de instalare al aplicației pe care tocmai l-ați descărcat în format .apk și să îl deschideți. Va apărea un mesaj care vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să instalați respectiva aplicație și, odată acceptată, va fi efectuată instalarea.