Cele mai bune 12 aplicații pentru a citi cărți gratuit pe Android

Apariția cărților electronice a fost un adevărat avantaj pentru fanii cititului. Nu numai pentru că economisim o grămadă de spațiu de depozitare în biblioteca noastră, ci și. Dar pentru că acum avem un catalog practic infinit de titluri!

În postarea de astăzi trecem în revistă cele mai bune 12 aplicații pentru a citi cărți gratuite pe mobil , tabletă sau orice alt dispozitiv Android. Cu cine rămâi?

Cele mai bune 12 aplicații gratuite pentru a citi cărți de pe o tabletă sau mobil Android

Inutil să spun că experiența va fi întotdeauna mult mai satisfăcătoare de pe o tabletă, dar dacă avem un smartphone cu un ecran bun, nici nu va strica. Acestea sunt unele dintre cele mai remarcabile aplicații de citire a cărților electronice ale momentului.

Aveți grijă, deoarece unele platforme, precum cea pe care o vom vedea mai jos, oferă și cărți în limba spaniolă pe care le putem descărca gratuit.

Aprinde

Kindle este sinonim cu citirea. Dispozitivul Amazon este un favorit al multora, datorită afișajului excelent cu cerneală electronică. Ceea ce mulți oameni nu știu este că există și o aplicație cu același nume pentru a aduce experiența pe tablete și telefoane mobile cu Android sau iOS.

Din aplicația Kindle putem descărca o mulțime de cărți în limba spaniolă fără a plăti un euro . În magazinul dvs. vom găsi, de asemenea, cărți electronice gratuite în limba engleză, precum și cele mai recente știri la prețuri mult mai mici decât cele obișnuite din librării.

Descărcați QR-Code Kindle Dezvoltator: Amazon Mobile LLC Preț: Gratuit

Wattpad

Wattpad se descrie ca o platformă de povestire socială, unde putem găsi peste 10 milioane de povești și cărți de citit complet gratuit . Are un catalog larg de thrillere, romantism, science fiction, aventură, cyberpunk, fanfiction și multe alte genuri.

În plus, dacă ne place să scriem, putem încărca și propriile noastre povești și le putem face cunoscute. De aici au apărut câteva hituri recente Netflix, cum ar fi The Kissing Booth sau best-seller-ul New York Times After .

O sursă de lectură proaspătă și nouă, captivantă, cu peste 100 de milioane de utilizatori și un rating maxim de 4,6 stele.

Descărcați QR-Code Wattpad - Unde trăiesc poveștile. Dezvoltator: Wattpad.com Preț: Gratuit

FB Reader

FB Reader este unul dintre cele mai bine cotate cititoare Android, open source, cu caracteristici de marcare, subliniere și notare. Suportă o mare varietate de formate, cum ar fi:

 • EPUB (inclusiv noile caracteristici EPUB3)
 • AZW3 (Kindle).
 • MOBIPOCKET.
 • FB2 (ZIP).
 • PDF
 • DJVU
 • RTF
 • DOC (Microsoft Word).
 • HTML
 • Text plan.

Aplicația ne permite să sincronizăm biblioteca noastră cu biblioteca online a FB Reader prin Google Drive. În ceea ce privește setările de citire, putem folosi surse externe, fundaluri personalizate , luminozitate reglabilă și modul de noapte, printre multe alte caracteristici. Nu este deloc rău.

Descărcați QR-Code FBReader Dezvoltator: FBReader.ORG Preț limitat: gratuit

Worldreader - Cărți gratuite

Această aplicație pentru Android are o bibliotecă extinsă de cărți gratuite pe care le putem citi direct din aplicație. Are categorii de la știință, fantezie, suspans, religie, sport și multe alte subiecte. Există și cărți pentru copii pentru cei mici.

Deși multe dintre titluri sunt în limba engleză, are și un spațiu destul de mare dedicat cărților în spaniolă. Are romane vechi, dar sunt incluse și titlurile publicate recent. O aplicație bună pentru a citi cărți electronice gratuite.

Descărcați QR-Code Worldreader - Cărți gratuite Dezvoltator: WORLDREADER Preț: Gratuit

Perceptibil

Nu putem vorbi despre cele mai bune aplicații pentru citirea cărților fără a menționa Audible. Este o platformă asemănătoare Netflix, unde plătim o plată lunară fixă ​​și putem citi - sau mai bine zis, să ascultăm - o selecție nesfârșită de cărți audio cu opere cunoscute. De fapt, Audible are cea mai mare colecție de cărți vorbitoare din lume .

Lansări noi, cărți cu cele mai bine vândute și o multitudine de genuri (mister, romantism, science fiction), toate în format audio. Perfect dacă nu avem un ecran foarte mare sau mergem și nu vrem să lovim primul obstacol care ne intră în cale. Fără îndoială, una dintre cele mai populare platforme din ultima vreme. Prima lună este gratuită.

Descărcați QR-Code Audible - Audiobooks de la Amazon Dezvoltator: Audible, Inc Preț: gratuit

Overdrive

Aplicație magnifică cu care putem citi mii de cărți total gratuite. Overdrive vă permite să împrumutați cărți din cea mai apropiată bibliotecă și să citiți cărți digitale și cărți audio de pe mobil, fără a pleca de acasă. Peste 30.000 de biblioteci din întreaga lume alcătuiesc conglomeratul literar Overdrive cu un succes mai mult decât remarcabil.

Putem crea liste de dorințe și sincroniza biblioteci și marcaje între diferite dispozitive. Desigur, pentru a funcționa avem nevoie de un cont valid de la orice bibliotecă, școală sau instituție care participă la proiect. Așa că acum știți, solicitați un permis la biblioteca dvs. municipală și dați-i o încercare.

Descărcați QR-Code OverDrive Dezvoltator: OverDrive, Inc. Preț: gratuit

Aldiko

Aldiko este unul dintre cei mai vechi cititori de cărți electronice pentru tablete și telefoane mobile. Ușor de utilizat și cu suport pentru cărți în EPUB, PDF, cărți electronice protejate Adobe DRM și cărți împrumutate de la biblioteci.

La fel ca restul aplicațiilor breslei, are o colecție importantă de cărți digitale în spaniolă, engleză, franceză, italiană și germană, cu best-sellers, știri și cărți din domeniul public.

Descărcați QR-Code Aldiko Book Reader Dezvoltator: De Marque Preț: Gratuit

Cărți Google Play

Google Play Books este de obicei instalat standard pe multe dispozitive Android. Cu toate acestea, dacă nu o avem, ar putea fi interesant să o analizăm bine. Ne confruntăm cu o aplicație destul de versatilă pentru a citi cărți :

 • Reglați dimensiunea și culoarea fontului.
 • Include dicționar în cazul în care nu înțelegem un cuvânt.
 • Are cărți de descărcat gratuit.
 • Incorporează un traducător automat și un player audiobook.

În plus, are și un magazin unde putem găsi cele mai noi știri în cărți electronice și cărți audio la un preț redus.

Descărcați codul QR Google Play Books Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Oodles eBook Reader

Această aplicație dezvoltată de Oodles este o necesitate pentru cei care caută cărți gratuite. Are o selecție de peste 50.000 de cărți electronice și 15.000 de cărți audio. Deși este foarte apreciat, are un dezavantaj ușor și este că nu este un cititor de carte pentru toată lumea.

De ce? Ei bine, pentru că toate cărțile sunt în limba engleză perfectă . Dacă acest lucru nu este un obstacol pentru noi sau vrem să practicăm limbajul lui Shakespeare, aici vom găsi o colecție excelentă de clasici de autori precum Jane Austen, Dostoievski, Charles Dickens, Oscar Wilde și Mark Twain, printre alții.

Descărcați QR-Code 50000 Cărți electronice și cărți audio gratuite Dezvoltator: Oodles Preț: Gratuit

AIReader

Acesta este unul dintre cei mai buni cititori de cărți electronice gratuite, mai ales dacă avem un dispozitiv cu o versiune veche de Android. Deși mulți cititori actuali funcționează numai cu Android 4.0 și versiuni ulterioare, AIReader ne permite să citim cărți electronice chiar și pe dispozitive cu Android 1.6 .

Suportă fișiere ZIP și CG, precum și un număr mare de formate: fb2, fb3, fbz, txt, epub (fără DRM), html, doc, docx, odt, rtf, mobi (fără DRM), prc (PalmDoc) și tcr . Are derulare automată, animații pentru schimbarea paginii și diverse setări pentru a face citirea mai confortabilă.

Descărcați QR-Code AlReader - orice cititor de cărți text Dezvoltator: Alan.Neverland Preț: Gratuit

Ebookx

Ebookx este un cititor de cărți epub, dar are o secțiune numită „Catalog de cărți” de unde putem conecta aplicația cu biblioteci de cărți electronice gratuite și descărca cărți de pe site-uri precum Amazon, Project Gutenberg, OpenBookPublishers sau Standard Ebooks.

Descărcați QR-Code eBoox: cititor de cărți epub Dezvoltator: APLICĂRI DE CITIT Preț: Gratuit

Kobo

O aplicație foarte asemănătoare cu Kindle și Google Play Books. Este practic un magazin de cărți cu un cititor integrat. Desigur că cărțile sunt plătite, deși există și câteva romane gratuite.

Printre calitățile sale se remarcă posibilitatea sincronizării citirii între mai multe dispozitive . De exemplu, putem citi de pe telefonul mobil de la metrou, iar când ajungem acasă, continuăm să citim pe tabletă chiar de unde am rămas. De asemenea, permite descărcarea pentru citire offline, modul de noapte și un motor de sugestii destul de elegant.

Descărcați QR-Code Kobo Books - cărți electronice și cărți audio Dezvoltator: Kobo Books Preț: gratuit

Ce părere ai despre această listă? Ați adăuga sau elimina vreo aplicație din acest TOP? Pentru orice opinie sau sugestie, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .