10 motive pentru care Line este mai bun decât WhatsApp - The Happy Android

De câțiva ani încoace, WhatsApp a fost liderul incontestabil printre serviciile de mesagerie instant pe smartphone-uri din întreaga lume. Nu degeaba pot spune că au astăzi peste 700 de milioane de utilizatori activi, număr care nu încetează să crească. WhatsApp este un instrument de comunicare bun și este de necontestat, dar există și alte alternative? Desigur! Unul dintre ei și poate marele său concurent de astăzi este Line. Nu ai încercat încă Line? Iată 10 aspecte în care credem că Line depășește WhatsApp și îl face o aplicație mai de dorit.

Autocolante: are o mulțime de autocolante gratuite. Sunt ca emoji-urile WhatsApp, dar mult mai mari și mai amuzante!

Autocolantele de linie sunt mult mai lucrate decât emoji-urile unei vieți

Este complet gratuit: WhatsApp are un cost de puțin sub un dolar / euro. Cost, pe de altă parte, probabil că va trebui să plătiți de mai multe ori dacă schimbați dispozitivul, numărul de telefon sau taxa de reînnoire. Linia este complet gratuită.

Sclavi cu verificare dublă: menține un nivel mai ridicat de confidențialitate. Indiferent dacă ați citit sau nu un mesaj sau ultima dată de conectare. V-ați săturat să vă îngrijorați ce va crede unul dintre contactele dvs. dacă ați citit mesajul și nu răspundeți imediat? Cu Line, această problemă încetează să mai existe.

Contacte : spre deosebire de WhatsApp online, nu este necesar să aveți numărul de telefon al unei persoane pentru a-l adăuga ca contact. În linie, precum și după numărul de telefon, puteți adăuga la contacte după nume, coduri QR sau pur și simplu scuturând telefonul dacă sunteți lângă un prieten.

Date cu caracter personal: Nu este necesar să vă înregistrați cu un număr de telefon. Vă puteți înscrie la Line numai cu contul dvs. de Facebook.

Trimiterea fișierelor : Cu Line puteți trimite tot felul de fișiere către contactele dvs., în timp ce WhatsApp este limitat la trimiterea de imagini, videoclipuri și contacte.

Apeluri video : WhatsApp tocmai a anunțat că va permite apelurile video și ne bucurăm. Bine ati venit. În orice caz, Line a încorporat mult timp posibilitatea de a efectua atât apeluri, cât și apeluri video.

Alte aplicații : Line are o mulțime de aplicații adăugate care o fac mult mai distractivă: cameră, desen, jocuri etc.

Interfață : totul depinde de gusturile fiecăruia. Interfața Line este mult mai colorată și mai veselă în comparație cu tonurile, pictogramele și culorile mai sobre ale WhatsApp. Dacă ceea ce cauți este sobrietate, WhatsApp este aplicația ta, dar dacă vrei să pui ceva sos în viața ta, bine ai venit Line și cu siguranță nu vei regreta.

Aspectul vizual al Liniei este foarte atractiv

Schimbarea peisajului : V-ați săturat de tirania WhatsApp? Nu încetați să primiți mesaje de la oameni la care ați prefera să nu răspundeți sau de la acele grupuri de lucru care nu încetează să vă ceară lucruri? Mergeți la Line și spuneți-le că nu mai folosiți WhatsApp. Astăzi Line are mai puțini utilizatori decât WhatsApp și asta într-un anumit mod poate fi chiar un avantaj: un club mai mic în care poți comunica doar cu cei care te interesează.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .