Top 10 alternative Netflix - Android fericit

Netflix este cea mai populară platformă video la cerere din ultimii ani. Nu există nicio îndoială că au deschis calea către un nou model de divertisment consumator: toate companiile majore au deja propriul serviciu de streaming - iar cele care nu au, își pun deja bateriile pentru a lua o parte din plăcintă cât mai curând posibil.

Întrebarea cheie atunci nu ar fi dacă există alternative la Netflix - care există - dar care sunt cele care merită cu adevărat. Într-o industrie în care suprasaturarea conținutului începe să fie o problemă pentru consumator, trebuie să mergi cu picioarele de plumb și nu mai este valabil să sari în piscină cu prima propunere care nu intră prin ochi. Care sunt cele mai bune alternative la Netflix în 2019?

10 alternative la Netflix: alte platforme de streaming și video la cerere

Unele dintre cele mai populare platforme de streaming video sunt disponibile numai în anumite țări, așa că, dacă suntem interesați să angajăm oricare dintre aceste servicii, cum ar fi Hulu, ar trebui să folosim un VPN.

Personal, cred că cel mai bine este să optezi pentru platforme care difuzează în regiunea noastră geografică, deoarece pe lângă faptul că este mai ieftin, este mai ușor să revendici în cazul în care suferi orice tip de incident. Acestea fiind spuse, să trecem la treabă ...

Video Amazon Prime

Marele concurent al Netflix are un nume și prenume: Amazon Prime Video. Atât din punct de vedere al calității, cantității, cât și al prețului, Prime Video este cea mai bună alternativă la Netflix . Aici găsim serii din propria noastră creație precum The Good Omens, The Boys, Jack Ryan, Tom Clancy, The Man in the High Castle, American Gods sau viitoarea serie The Lord of the Rings.

Deși interfața nu este la fel de intuitivă ca cea a Netflix și multe filme nu le promovează așa cum ar trebui, are multe filme cult și titluri de calitate din anii 80, 90 și 2000. Dacă te uiți doar la prețul -36 euro pe an, în Spania - saltul de la Netflix la Prime merită cu adevărat. Desigur, nu are la fel de multe filme și seriale în 4K ca Netflix.

Preț abonament : 36 euro pe an (Spania) | Dispozitive înregistrate : nelimitat | Reproduceri simultane : 3 | Accesați Amazon Prime Video

HBO

O altă alternativă excelentă la Netflix este platforma video-on-demand (VOD) a canalului american HBO. Aici calitatea prevalează asupra cantității: există mai puține seriale și filme decât pe Prime Video sau Netflix, dar în general sunt mult mai bune.

În catalogul său găsim blockbusteruri recente, filme cu super-eroi, comedii, serii foarte apreciate precum „The Handmaid's Tale”, „Chernobyl”, „Game of Thrones”, „Big Little Lies”, „Silicon Valley”, „Veep” sau „ Los Sopranos ”și o mână bună de documentare mai mult decât interesante. Desigur, nu există absolut niciun anime.

Preț abonament : 7,99 € / lună (Spania) | Dispozitive înregistrate : 5 | Reproduceri simultane : 2 | Accesați HBO Spania

Crunchyroll

Dacă vrem să fim bine aprovizionați cu serii și filme japoneze de animație și oferta Netflix sau Prime Video nu ne satisface, nimic mai bun decât să aruncăm o privire la Crunchyroll. Această platformă de streaming specializată în anime transmite episoadele care sunt difuzate în Japonia doar o oră mai târziu și are titluri iconice precum One Piece, Hunter X Hunter, Naruto Shippuden, Boruto, Attack on Titan, One Punch Man sau noul Dr. PIATRĂ.

Abonamentul lunar are un cost de 4,99 euro pe lună, dar cel mai bun dintre toate este că există și un plan gratuit cu care putem vedea conținutul platformei - puțin mai restricționat, da - dacă suntem dispuși să înghițim ceva. un alt anunț pe parcurs. Perfect pentru testare și pentru a decide dacă suntem dispuși să facem saltul.

Preț abonament : gratuit sau 4,99 € / lună | Dispozitive înregistrate : nelimitat | Reproduceri simultane: 2 | Accesați Crunchyroll

Disney +

O altă alternativă atractivă la Netflix. În Disney Plus vom găsi o cantitate de conținut de calitate excelentă, cu un catalog de adevărat vertij: toate filmele Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic și clasicele de animație Disney. Toate acestea împreună cu noi serii (Mandalorian) și filme create exclusiv pentru platformă. Acolo nu este nimic.

Deoarece este un serviciu relativ nou (a fost lansat în Spania în martie anul trecut) are un preț destul de accesibil: 6,99 € / lună sau un abonament anual de 69,99 € pe an. Desigur, are și o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pe care o putem profita pentru a-i gusta mierea și a vedea dacă suntem interesați să vă abonați în continuare la platformă.

Preț abonament : 6,99 € / lună | Dispozitive înregistrate : nelimitat, deși conținutul este permis să se descarce numai pentru vizualizare offline pe maximum 10 dispozitive | Reproduceri simultane : 4 | Accesați Disney +

Hulu

Hulu este una dintre cele mai importante platforme de streaming din Statele Unite. Deocamdată, poate fi accesat doar cu un VPN sau cu reședința în țară, deci nu este una dintre cele mai viabile opțiuni pentru publicul larg.

În orice caz, are un catalog pur și simplu impresionant de seriale și filme, alături de o mulțime de reality show-uri , talk-show-uri și concursuri. În total, oferă conținut de la peste 200 de canale de televiziune și studiouri . De asemenea, sunt disponibile pachete pentru a adăuga canale premium prin cablu și TV live.

Preț abonament : 5,99 USD / lună (plan de bază) | Dispozitive înregistrate : nelimitat | Reproduceri simultane : 2 | Du-te la hulu

Movistar + Lite

Movistar + este marele serviciu de conținut în streaming spaniol și cel care pariază cel mai mult pe crearea propriului său conținut. Până acum, trebuia să fii client Movistar pentru a avea acces, însă recent compania a lansat Movistar + Lite, care nu ne cere să avem nicio linie contractată , devenind astfel un serviciu similar cu cel pe care îl putem găsi pe alte platforme precum Netflix sau HBO.

În prezent, platforma oferă conținut original de la canalele # 0 și #Vamos, Movistar Series, Movistar SeriesManía și evenimente sportive. Programe precum La Resistencia sau Late Motiv și serii precum „Game of Thrones”, „Orange is the New Black”, „House of Cards”, „True Blood” sau „Mad Men”. După cum sugerează și numele său, este o versiune „ușoară” a clasicului Movistar +: mai puțin conținut, dar mai ieftin și accesibil tuturor.

Preț abonament : 8 euro / lună | Dispozitive înregistrate : nelimitat | Reproduceri simultane : 2 | Accesați Movistar + Lite

Universul DC

Platforma digitală a Warner Bros și DC Entertainment oferă atât seriale și filme în streaming, cât și benzi desenate în format digital . Dacă suntem fani ai Batman, Flash, Superman sau adevărații favoriți ai fanilor, aceasta este singura platformă de streaming dedicată exclusiv conținutului super-eroi, așa că merită să aruncăm o privire.

Pe lângă faptul că are catalogul clasic al companiei, lansează și serii originale precum Titani, Doom Patrol sau The Swamp Thing. Din păcate, serviciul nu este încă disponibil în Spania (necesită conexiune VPN).

Preț abonament : 7,99 USD / lună | Dispozitive înregistrate : nelimitat | Reproduceri simultane : 2 | Mergeți la Universul DC

Rakuten TV

Această platformă spaniolă, cunoscută anterior sub numele de Wuaki.tv, a fost achiziționată de compania japoneză Rakuten, schimbându-și astfel numele în Rakuten TV. Ne confruntăm cu una dintre propunerile cu cea mai mare experiență în sector, fiind una dintre primele care oferă conținut de streaming la cerere.

Platforma oferă un catalog larg de seriale și filme (destinate în principal unui public tânăr), deși defectul său mare în ceea ce privește Netflix, Movistar + sau Prime Video, este că nu are conținut de creație proprie, ceea ce înseamnă că nu se poate remarca prin material exclusiv. Pe de altă parte, unul dintre marile sale avantaje este că are o secțiune de magazine video - care se plătește separat -, unde putem închiria filme și le putem viziona acasă la scurt timp după lansarea lor în cinematografe. Prin urmare, are unele dintre cele mai actuale titluri, ceea ce nici nu este rău.

Preț abonament : 7,99 / lună (Rakuten Wuaki) | Dispozitive înregistrate : nelimitat | Reproduceri simultane : 2 | Accesați Rakuten TV

Cer

O altă ofertă de streaming care s-a jucat cel mai mult în ultimele luni este platforma Sky. Serviciul oferă seriale și filme, precum și 16 canale de televiziune în direct, precum FOX, MTV, Canal Historia, Nickelodeon sau SyFy, printre altele.

Personal, după ce am încercat-o timp de câteva zile, cred că este una dintre cele mai rare alternative în ceea ce privește conținutul, deoarece se limitează practic la oferirea de videoclipuri la cerere cu ceea ce este difuzat pe canalele sale TV împreună cu filmul ciudat. Pe de altă parte, dacă ne plac programele și seriile pe care le transmit aceste canale, poate fi o opțiune foarte viabilă, deoarece prețul său este unul dintre cele mai mici și permite până la 3 reproduceri simultane.

Preț abonament : 6,99 € / lună | Dispozitive înregistrate : nelimitat | Reproduceri simultane : 3 | Mergeți la Sky Spania

Snag Films

Dacă căutăm o alternativă gratuită la Netflix , putem arunca o privire și pe site-ul web Snag Films. Aici vom găsi o selecție largă de filme alternative, unele dintre ele în format HD și toate fără înregistrare.

Dacă suntem iubitori de cinematografie independentă și nu ne pasă prea mult de premiere și de cinematografia cu popcorn, acesta este un loc pe care nu-l putem rata.

Preț abonament : Gratuit | Accesați Snag Films

Mențiune de onoare: Popcornflix

Încheiem lista cu o altă alternativă gratuită la Netflix. În acest caz, vom avea nevoie de un VPN pentru a putea vizualiza conținutul, dar adevărul este că, pentru a fi o platformă de streaming gratuită și legală, este una dintre cele mai complete pe care le putem găsi astăzi.

Filmele și seriile pe care le difuzează sunt moderat vechi, deși în general sunt destul de bune (American Beauty, Star Trek) și chiar oferă conținut exclusiv al creației lor.

Preț abonament: Gratuit | Accesați Popcornflix

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .