TDT Spania: o nouă aplicație pentru a viziona televiziunea gratuit și online de pe telefonul mobil

La începutul anului am publicat un tutorial despre cum să te uiți la televizor gratuit și live de pe Android folosind KODI. O metodă care funcționează foarte bine, dar care are și dezavantajele sale. Deoarece funcționează prin liste IPTV, atunci când adresa IP publică a transmisiei este modificată (ceva ce se întâmplă de obicei din când în când) pierdem semnalul și trebuie să îl actualizăm.

Din acest motiv, dacă tot ce ne dorim este să ne uităm la televiziune în direct, s-ar putea să fim mai interesați să instalăm o aplicație dedicată pe mobil sau TV Box. Recent, o nouă aplicație numită TDT Spania tocmai a aterizat pe Google Play , care îndeplinește perfect această sarcină.

Related: Listă de canale de televiziune online gratuite și legale pentru America Latină

TDT Spania: aplicația perfectă pentru a viziona canale TV naționale și regionale fără complicații

Cu aplicația TDT Spania putem vedea toate canalele naționale generale care difuzează gratuit în țara noastră. Desigur, vorbim despre un instrument gratuit, deoarece nu include TV cu plată sau orice alt tip de conținut premium.

Dacă televizorul pe care îl avem acasă nu captează corect difuzarea unui canal TV, aceasta poate fi o alternativă mai mult decât fezabilă. De asemenea, este foarte util dacă vrem să vizualizăm un canal regional precum ETB, Telemadrid sau TV3 dintr-o altă comunitate în care semnalul nu ajunge. În acest sens, nu putem greși prea mult aplicația.

În ceea ce privește performanța, canalele se încarcă la o viteză excelentă, iar anunțurile din aplicație sunt puține și nu sunt intruzive. În general, un player TV mobil mai mult decât decent.

Interfață simplă fără programe de completare.

Ce canale de televiziune putem urmări cu această aplicație?

Canalele de televiziune pe care le putem vedea în prezent prin TDT Spania sunt următoarele:

  • Național : TVE1, La2, Antena 3, Cuatro, Telecinco, La Sexta, Neox, Nova, Mega, Atreseries HD, FDF, Energy, Divinity, BeMad, Paramount Network, Trece, DKISS, mtmad și El Toro TV.
  • Știri : Canal 24 Horas, Intereconomía, Congresul Deputaților.
  • Sport : Teledeporte, Real Madrid TV, Betis TV, Sevilla FC TV, UD Las Palmas și Redbull TV.
  • Copii : Disney Channel și Boing.
  • Muzicale : Hit TV.
  • Autonome : Telemadrid, TV3 Catalonia, Channel 33 Catalonia, TV3 CAT, 3/24 Catalonia, Esport 3 Catalonia, TV Galicia Europe, TV Galicia America, Extremadura Channel, Canary TV, CyL7 - Castilla y León TV, Channel 4 Tenerife, ETB Sat , ETB 1 HD, ETB 2 HD, ETB 3 HD, Mediterraneo TV, La 7 TV Murcia, TeleSafor, TeleValencia, Levante TV, Empordá TV, IB3, Information TV, Lancelot TV și Lebrija TV.

Concluzii

Dacă ar fi să găsim ceva în neregulă cu această aplicație pentru a viziona TDT, ar fi la fel ca în KODI: se schimbă canalele IP publice . Aceasta înseamnă că, dacă un canal își modifică IP-ul de difuzare, nu îl vom putea vedea din nou până când dezvoltatorii nu vor actualiza aplicația.

De asemenea, am găsit un catalog de canale mai mic decât cel disponibil pentru KODI (acolo vom avea în jur de 300), deși ne confruntăm cu o aplicație tânără, iar dezvoltatorii au promis că vor încorpora emisiuni noi în timp.

Descărcați QR-Code TDT Spania (TV online) Dezvoltator: Linhpyzare Preț: Gratuit

În caz contrar, o platformă extrem de recomandată pentru cei care doresc să vizioneze TDT spaniol gratuit și live de pe un telefon sau tabletă Android fără complicații sau configurații suplimentare.

O altă postare interesantă: toate aplicațiile TV gratuite la cerere pentru Android în Spania  

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .