Cum să eliminați titlurile din lista „Continuați să vizionați” de pe Netflix

Putem dezbate dacă seriile și filmele Netflix sunt mai bune sau mai rele decât Prime Video sau HBO, dar nu există nicio îndoială că au materiale în cantități uriașe. Faptul de a avea atât de mult conținut înseamnă că încercăm în mod constant noi serii sau căutăm o privire la multe filme pe care le eliminăm după 5 minute. Dezavantajul este că odată ce am început să le vedem, Netflix continuă să ne arate insistent în lista „Continuați să vizionați” de pe pagina principală a platformei. Există o modalitate de a le elimina de acolo?

Cum să elimini un titlu din lista „Continuă să vizionezi” de pe Netflix

Din fericire, Netflix tocmai a implementat o nouă funcție care ne permite să eliminăm tot conținutul pe care nu intenționăm să îl urmărim în continuare. Din păcate, aceasta este o caracteristică care deocamdată este disponibilă numai pe Android , deși este de așteptat ca într-un viitor nu prea îndepărtat să ajungă și pe dispozitivele iOS. Răbdare, prieteni iphonite!

Android

Pentru a elimina o serie sau un film din lista „Continuă vizionarea” din aplicația Netflix pentru Android, urmați acești pași:

  • Deschideți aplicația Netflix pe dispozitivul dvs. Android.
  • Derulați în panoul de navigare până când vă aflați în lista „ Continuați să urmăriți pentru ... ”.
  • Localizați seria sau filmul pe care doriți să îl eliminați din listă și faceți clic pe butonul cu 3 puncte verticale pe care le veți vedea chiar sub imagine.
  • Selectați opțiunea „ Ștergeți de pe rând ” și confirmați ștergerea făcând clic pe „OK”.

Pentru a dezvolta acest tutorial, am încercat să reproducem același proces pe un Android TV, deși se pare că deocamdată nu este încă disponibil. Prin urmare, dacă avem un TV Box sau un televizor inteligent, va trebui să așteptăm următoarea actualizare a aplicației. Asta sau încercați a doua metodă pe care o indicăm mai jos.

S-ar putea să vă intereseze: 200 de coduri secrete pentru a vedea toate seriile și filmele ascunse Netflix

Browser (Netflix.com)

După cum spunem, aceasta este o caracteristică care deocamdată este disponibilă numai pe Android. Cu toate acestea, există și un alt mic truc pe care îl putem folosi pentru a elimina conținutul din lista „Continuă să vizionezi”. Pentru a face acest lucru, trebuie să folosim un PC sau laptop și să deschidem un browser de internet.

  • Introduceți Netflix.com din browserul dvs. principal (Chrome, Firefox, Opera etc.).
  • Conectați-vă cu contul dvs. de utilizator.
  • Plasați mouse-ul peste pictograma profilului dvs. (situat în colțul din dreapta sus al ecranului) și faceți clic pe „ Cont ”.
  • Derulați în jos până la secțiunea „ Profil și control parental ” și selectați profilul de utilizator pe care doriți să faceți modificările.
  • Faceți clic pe „ Vizualizarea activității ”.
  • Aici veți vedea o listă cu tot conținutul pe care l-ați vizionat recent. Faceți clic pe pictograma „/” pe care o veți vedea lângă fiecare titlu pentru al ascunde. Acest lucru îl va face să dispară atât din istoricul vizionărilor, cât și din lista „ Continuare vizionare ”.

Rețineți, desigur, că ștergerea în acest caz nu este imediată și că titlul poate dura până la 24 de ore pentru a dispărea complet din lista de sugestii Netflix.

Post recomandat: Top 10 alternative Netflix

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .