Top 10 skin-uri KODI din 2019 + Ghid de instalare

Una dintre marile virtuți ale playerului media KODI este că permite un nivel ridicat de personalizare. Astfel, dacă nu vă place interfața cu utilizatorul, o puteți schimba oricând cu alta care se potrivește mai bine gusturilor și nevoilor dvs. ale momentului. În postarea de astăzi, trecem peste primele 10 skin-uri gratuite de personalizare pentru KODI .

Cum se instalează un skin pe KODI

Înainte de a începe, dacă nu am schimbat niciodată aspectul vizual al KODI, este recomandabil să aruncăm o privire asupra procesului de instalare a pielii . Adevărul este că nu are mult mister și îl putem realiza cu doar câteva clicuri.

  • Deschidem KODI și accesăm meniul de setări (pictograma roată din meniul lateral).
  • Navigăm la „ Interfață -> Skins -> Skin ”.
  • Faceți clic pe „ Obțineți mai multe ” și selectați skin-ul care ne interesează.

Din păcate, în depozitul KODI există un număr destul de limitat de skin-uri (aproximativ o duzină). Dacă dorim să instalăm orice altă skin care nu apare în lista oficială, o putem face în felul următor:

  • Descărcăm skinul în format ZIP.
  • Deschidem KODI și mergem la „ Suplimente -> Instalare din fișier ZIP ”.
  • Selectăm skin-ul în format ZIP pe care tocmai l-am descărcat, astfel încât să fie instalat și gata.

Postare asociată: Cum se instalează și se configurează programe de completare pe KODI

Cele mai bune 10 skin-uri pentru KODI din 2019

Toate skin-urile pe care le-am folosit pentru a compila această listă sunt gratuite și 100% compatibile cu cele mai recente versiuni ale KODI 17 (Krypton) și KODI 18 (Leia).

GRILĂ

Una dintre cele mai puternice skin-uri pentru KODI , atât vizual, cât și în ceea ce privește personalizarea. Interfața cu utilizatorul arată panoul de control într-un aranjament vertical, cu imagini de fundal care se schimbă pe măsură ce navighăm prin meniu. La fel, când intrăm într-o categorie, aceasta ne arată titlurile văzute și în așteptare, precum și metadatele fișierului care trebuie redat.

Se pare că dezvoltatorii GRID au lăsat proiectul deoparte și, dacă încercăm să instalăm pachetul oficial „bareback”, va da o eroare. Pentru a o rezolva, faceți doar o mică modificare a codului (o voi explica mai jos, în pielea Chroma). De asemenea, puteți descărca o versiune cu modificarea deja făcută care funcționează perfect, în linkul pe care îl las mai jos.

Descarcă skin GRID (Sursă)

CUTIE

Foarte similar cu alte skin-uri legendare KODI de acum câțiva ani, cum ar fi nBox și LightBox. Caracteristica sa principală este meniul de navigare și dispunerea icoanelor, care sunt afișate în mod ordonat, sub formă de cutii de diferite dimensiuni . De asemenea, vă permite să descărcați coperțile și informațiile filmelor, seriilor și discurilor din surse externe, astfel încât totul să pară mult mai frumos.

Descărcați skin BOX (disponibil și din depozitul de piele nativ al KODI)

Andromeda

Un alt skin KODI clasic, cu un design minimalist, optimizat pentru ecrane cu rezoluție Full HD. Are o mulțime de opțiuni de personalizare. Nu-l pierde din vedere!

Notă: Versiunea oficială a Andromeda nu a fost actualizată, deci nu mai este compatibilă cu cele mai recente versiuni ale KODI. Pentru a remedia acest lucru, am actualizat skin-ul pentru a-l face compatibil cu KODI 18 Leia. O puteți descărca de AICI .

Frumos 7

Bello este una dintre cele mai populare skin-uri pentru KODI și un semn al acestui lucru este că acum se află la a șaptea iterație. O interfață de utilizator sofisticată care adaugă o notă elegantă playerului nostru media preferat.

Interfața este capabilă să afișeze postere ale filmelor și seriilor pe care le-am adăugat, precum și informații suplimentare și un ghid TV în cazul în care folosim KODI pentru a viziona televiziunea online.

Bello 7 este disponibil pentru descărcare din depozitul oficial KODI din cadrul aplicației sau prin următorul pachet de instalare.

Arctic: Zephyr

Dacă căutăm o interfață curată și cu adevărat lustruită, aceasta poate fi o opțiune foarte recomandată. Cu această ocazie, vom găsi meniul de navigare în partea de jos a ecranului, cu filele diverselor filme și altele, într-un aranjament orizontal.

De asemenea, vă permite să modificați modurile de afișare (listă sau afiș) și să creați propriile comenzi rapide împreună cu categoriile standard care apar în mod implicit. Include ghid TV.

 Descărcați skinul Arctic: Zephyr

Aeon Nox

Pielea ideală pentru cei care caută imagini grozave, cu postere și imagini în grile pe care le putem personaliza după bunul nostru plac . Multe opțiuni de configurare pentru fiecare tip de conținut (muzică, videoclipuri etc.), cu informații suplimentare pentru fiecare titlu din biblioteca noastră. Este, de asemenea, o piele ușoară, care nu consumă multe resurse: perfectă pentru echipele cu performanțe reduse.

Aeon Nox este disponibil pentru descărcare din depozitul oficial KODI ( skins -> obțineți mai multe ).

Nebuloasă

Ideea din spatele Nebula este să afișeze numărul maxim de elemente pe ecran în cel mai ordonat mod posibil. Astfel, găsim o piele simplă, cu o tăietură albă și o bară centrală de navigare cu capacele glisante corespunzătoare pentru fiecare subcategorie. Conceput pentru computere cu ecran de înaltă rezoluție (Full HD).

Descărcați Nebula Skin (compatibil cu KODI 18 Leia)

Xperience 1080

După cum sugerează și numele, acesta este un skin cu o rezoluție recomandată de 1920x1080p (Full HD) . Este destinat mai mult computerelor decât telefoanelor mobile și tabletelor, deoarece nu este 100% compatibil cu controlul tactil.

Acest pachet de personalizare vă permite să descărcați coperțile și afișele filmelor / seriilor / muzicii, să adăugați elemente noi la meniul de pornire și diverse setări pentru a da o notă diferită KODI-ului nostru.

Xperience 1080 este disponibil pentru descărcare din depozitul oficial KODI ( skins -> obțineți mai multe ).

Unitate

Pentru cei care caută o interfață cu design material design . Ca aproape toate skinurile pe care le vedem în această listă, este capabil să afișeze posterul și descrierea fiecărui film în meniul de selecție. Simplu dar eficient.

Pentru a utiliza acest skin este necesar să instalați add-on-ul Unity din depozitul de suplimente native KODI (detalii).

Chroma

Aceasta este o piele care este pe piață de câțiva ani, un clasic. Este posibil ca interfața să nu fie pe gustul tuturor, dar cu siguranță are o bază loială de fani.

Dacă avem un televizor de înaltă calitate, acesta poate fi o alternativă mai mult decât interesantă, deoarece ne permite să folosim imagini de fundal de înaltă rezoluție .

Descarcă skin Chroma

Notă: Skinul Chroma nu a fost actualizat și, prin urmare, dă o eroare atunci când dorim să-l instalăm. Pentru a face acest lucru, trebuie să dezarhivăm ZIP-ul, să edităm fișierul „addon.xml” și să găsim linia de cod înlocuindu-l cu . Salvăm modificările, re-comprimăm folderul și instalăm ZIP.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .