Cele mai bune 10 lansatoare pentru Android - The Happy Android

Cei aruncătoarele sau lansatoarele sunt instrumentul suprem de personalizare. La urma urmei, aplicațiile de tip lansator nu sunt altceva decât aplicații care modifică aspectul sistemului nostru Android , oferind aeruri noi desktop-ului, meniurilor și pictogramelor noastre. Și de aceea ne plac atât de mult. Un bun lansator schimbă totul.

Doriți să cunoașteți unele dintre cele mai populare pe care le putem găsi astăzi pe Google Play? Iată o listă cu cele mai de dorit lansatoare din acest 2016. Haide!

Lansator de acțiuni 3

Action Launcher 3 este un lansator minimalist cu design material design și o mulțime imensă de funcționalități. Unele dintre cele mai notabile sunt Obloane sau jaluzele care ne permit să examinați o aplicație fără deschidere ; Quicktheme care adaptează tema casei noastre în conformitate cu culorile de tapet ; sau Quickbar , un widget care vă permite să adăugați comenzi rapide la bara clasică de căutare Google. Toate acestea fără a lua în considerare selecția largă de pictograme și diverse personalizări pe care le putem crea cu această aplicație magnifică pentru Android.

Descărcați QR-Code Action Launcher Dezvoltator: Action Launcher Preț: Gratuit

Lansator Google Now

Google Now este lansatorul Google , ideal pentru cei care caută o experiență minimalistă. Nu vom găsi opțiuni de personalizare excelente sau milioane de extras, pur și simplu se ocupă de a pune totul pe site-ul dvs. pentru a naviga rapid și fără probleme.

Acest lansator este cel care vine preinstalat pe telefoanele Nexus și deocamdată are actualizări constante, dar odată cu lansarea noilor telefoane Pixel (care are un lansator diferit) viitorul acestei aplicații este destul de incert.

Descărcați QR-Code Google Now Launcher Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Nova Launcher

Nova este unul dintre cele mai populare lansatoare de pe Play Store. Poate fi la fel de subtil sau la fel de supraîncărcat pe cât dorim. Aduce un mare sortiment de pictograme, teme și opțiuni de configurare pentru a modifica ecranul de pornire astfel încât să fie doar pe placul nostru. Cu Nova ne putem organiza aplicațiile, widget-urile, putem crea foldere și posibilitatea de a încărca o copie de rezervă a configurației noastre preferate în cloud. Probabil lansatorul care permite mai multe personalizări pe Android chiar acum. Are peste 10 milioane de descărcări și un rating de 4,6 pe Google Play.

Descărcați QR-Code Nova Launcher Dezvoltator: TeslaCoil Software Preț: Gratuit

Go Launcher

Acesta este lansatorul temelor. Are peste 10.000 de teme personalizabile pentru desktop-ul nostru, precum și 25 de efecte de animație pe ecran și aproximativ 15 widget-uri suplimentare . Nu am putut să-l verific, dar cred că acesta este lansatorul cu cele mai multe descărcări chiar acum pe Android: peste 200 de milioane! Recomandat în special celor cărora le place să schimbe subiectul și să se joace cu tapetul și așa mai departe în mod regulat.

Descărcați QR-Code GO Launcher EX: temă și fundal Dezvoltator: GOMO Live Preț: gratuit

ZenUI

Acest lansator dezvoltat de Asus are câteva caracteristici cu adevărat interesante. Din păcate, include și unele bloatware (aplicații și widget-uri inutile, dar pe care le putem elimina dacă nu ne plac). Cel mai util instrument al său este un sistem de securitate al aplicațiilor, care servește la blocarea tiparului anumitor aplicații, astfel încât nimeni să nu le poată deschide fără permisiunea noastră.

Descărcați QR-Code ZenUI Launcher - Rapid și inteligent. Dezvoltator: ZenUI, ASUS Computer Inc. Preț: gratuit

Lansator de săgeți

Săgeata este lansatorul Microsoft. Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor de acest tip, Arrow pare să vizeze un utilizator mai „de birou”. De ce? Designul este foarte simplu și are 2 meniuri de „ Contacte ” și „ Mementouri (note)”, evitând orice adăugare care poate fi o distragere a atenției. Aplicația ideală pentru muncă.

De asemenea, are o listă de acțiuni recente, care este foarte utilă dacă suntem în căutarea unor date sau aplicații pe care tocmai le-am folosit. Este un lansator foarte ușor și da, are puține opțiuni de personalizare. Pur și simplu prin faptul că nu seamănă cu nimic din restul aplicațiilor, Arrow este un lansator la care merită să aruncăm o privire.

Descărcați QR-Code Microsoft Launcher Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

Apex Launcher

Apex este concurentul direct al Nova Launcher . Ambele au practic aceleași caracteristici: infinitate de teme, pictograme și opțiuni de configurare. Dacă vă gândiți să instalați un nou lansator și știați deja Nova, poate și Apex pare un instrument foarte bun. În plus, este foarte ușor.

Descărcați QR-Code Apex Launcher - Personalizat, protejat, eficient Dezvoltator: Android are prețul echipei: gratuit

Atom Launcher

Atom este o aplicație cu câteva lucruri destul de interesante. Are un creator de teme, pe lângă multe alte teme de descărcat pe Google Play. De asemenea, are control gestual, o bară ascunsă suplimentară cu mai multe setări, widget-uri, pictograme și multe altele. Foarte recomandat

Descărcați QR-Code Atom Launcher Dezvoltator: DLTO Preț: Gratuit

Bună Launcher

Un alt lansator foarte popular, cu peste 100 de milioane de descărcări. Incorporează un control destul de precis al gesturilor , cum ar fi atingerea de două ori pentru a deschide sertarul aplicației sau glisați dintr-unul din colțuri pentru a afișa o listă cu cele mai frecvente aplicații. De asemenea, are o mulțime de teme și imagini de fundal de descărcat.

Descărcați QR-Code Hola Launcher - Teme și fundaluri Dezvoltator: Holaverse Preț: Gratuit

Lansator 8

Dacă căutați ceva cu adevărat diferit și care nu seamănă nimic cu Android, atunci trebuie să încercați Launcher 8. Singurul său scop este de a transforma telefonul nostru într-un Windows Phone . Dacă vrem să simțim cum este să folosim sistemul Microsoft pentru dispozitive mobile, dar pe un telefon Android, trebuie doar să descărcăm și să încercăm această aplicație.

Descărcați QR-Code WP Launcher (Windows Phone Style) Dezvoltator: XinYi Dev Team Preț: Gratuit

Ce părere aveți despre această listă de lansatoare puternice pentru Android? Știți altele care merită? Dacă da, nu ezitați să vă dați părerea în căsuța de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .