Obțineți acces gratuit la internet cu WiFi Master Key - The Android fericit

Cât de grozav ar fi să avem acces gratuit la Internet fără a cheltui nici măcar un mega din conexiunea noastră de date? Asta caută aplicația WiFi Master Key , o aplicație pentru Android care oferă milioane de puncte de acces gratuite pentru utilizatorii acestei aplicații foarte interesante pentru Android.

400 de milioane de puncte de acces WiFi gratuite

Toate acestea sună grozav, dar cum obține WiFi Master Key toate acele conexiuni gratuite? Cheia este să împărtășești. Oricine are aplicația WMK instalată își poate partaja conexiunea wireless în siguranță , permițând oricărui alt utilizator care are aplicația instalată să se conecteze la rețeaua dvs.

În acest fel, și ținând cont de faptul că aplicația are peste 800 de milioane de utilizatori, putem găsi mai mult de 400 de milioane de puncte de acces gratuite distribuite pe toată planeta.

Cum să vă conectați la o rețea WiFi partajată cu WiFi Master Key

Procesul de conectare este foarte simplu: deschidem aplicația și lăsăm sistemul să scaneze cele mai apropiate rețele. Toate rețelele WiFi care au pictograma unei chei albastre sunt puncte de acces gratuite la care ne putem conecta deschis, fără a fi nevoie de niciun tip de parolă.

Am testat WMK și adevărul este că pentru un oraș mic ca al meu (60.000 de locuitori) are un număr mare de puncte de acces gratuite și multe altele care pot fi partajate ( vezi imaginea de mai jos ).

Partajarea propriei noastre conexiuni wireless

Această aplicație nu ar fi de mare folos dacă oamenii nu și-ar partaja propria rețea. Adevărul este că majoritatea conexiunilor deschise sunt oferite de hoteluri, restaurante, baruri și unități, dar și noi, ca utilizatori individuali, ne putem împărtăși propria conexiune .

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să facem clic pe butonul „ Mai multe ” situat în partea de jos a interfeței și să selectăm „ Partajare ”. Adăugăm parola de acces și mai facem clic pe „ Partajare ”.

Conexiunea va trece prin filtrul WiFi Master Key, protejând și menținând securitatea și integritatea rețelei noastre WiFi, permițând restului utilizatorilor aplicației să se conecteze la aceasta. Desigur, putem opri oricând partajarea rețelei noastre dând clic pe „ Mai multe -> Anulează partajarea ”.

Verificați securitatea, viteza și puterea conexiunii

WiFi Master Key permite, de asemenea, efectuarea unor teste pe WiFi-ul la care suntem conectați. Din butonul „ Descoperiți ” putem face 3 tipuri de verificări:

  • Securizare ”: verifică securitatea rețelei wireless.
  • Viteza de testare ”: efectuați un test de viteză.
  • Verificați semnalul ”: verificați puterea semnalului WiFi.
Înregistrați QR-Code WiFi Master - de la wifi.com Dezvoltator: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. Preț LIMITAT: Se anunță

WiFi Master Key, o aplicație foarte completă care va servi la creșterea rețelei noastre de puncte de acces gratuite și la economisirea câtorva megabyte din rata noastră de date, cu o interfață simplă și foarte ușor de utilizat. Peste 50 de milioane de utilizatori Android atestă acest lucru.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .