Plex lansează un nou serviciu TV gratuit cu peste 80 de canale

Dacă nu aveți suficient cu TDT sau cu canalele de televiziune online prin IPTV, acum aveți o nouă sursă de conținut online gratuit datorită Plex. Cunoscutul player multimedia, transformat acum într-un fel de platformă de streaming, tocmai și-a extins funcționalitățile oferind acces gratuit la peste 80 de canale TV în direct . Un serviciu disponibil atât pentru utilizatorii cu un cont pe platformă, cât și pentru utilizatorii neînregistrați.

Noul serviciu TV live are canale de conținut variat, de la știri, până la filme, muzică, seriale clasice de televiziune, comedie, jocuri video, divertisment, canale pentru copii, anime, esports și multe altele.

Spre deosebire de majoritatea platformelor de streaming gratuite care funcționează în prezent, unde în mod normal sunt accesibile doar din SUA, transmisiile Plex au o acoperire internațională . Aceasta înseamnă că, deși vor exista unele canale care nu pot fi văzute în toate țările din cauza drepturilor de difuzare, aproximativ 80% vor fi disponibile. În cazul Spaniei, de exemplu, pot fi deja reglate 69 de canale TV, ceea ce reprezintă aproape întregul catalog Plex actual.

Lista canalelor disponibile

Lista transmisiunilor live care rulează deja pe Plex include canale precum Reuters TV, Yahoo Finance, Toon Goggles, Kidoodle TV, KidsFlix, fubo Sports Network, Cooking Panda, DrinkTV, IGN TV, AFV Family, Tastemade, Revry, FailArmy, Dove Channel, Docurama, The Pet Collective, WeatherSpy, Made in Hollywood și un etcetera extins.

Sunt incluse, de asemenea, canale tematice precum Bob Bob Channel, Deal or No Deal, Law & Crime, Game Show Central, Retro Crush, Gravitas Movies și multe altele. La fel, găsim și canale dedicate exclusiv difuzării de videoclipuri muzicale precum Hip Hop Bangers, Electro Anthems sau That's Hot, printre altele. Niciunul dintre acestea nu este canal premium sau cunoscut, dar oferă, fără îndoială, un volum generos și interesant de conținut, cu unele difuzări care vor atrage, fără îndoială, atenția mai multor persoane.

Cum să obțineți acces la canalele Plex Live TV

Serviciul de televiziune live Plex este disponibil prin meniul lateral Plex, făcând clic pe opțiunea „ Live TV ” . Acest lucru va face ca meniul de programare să fie afișat, unde vom putea vedea conținutul care este difuzat în acest moment, precum și programele pentru restul zilei. Pentru a reda oricare dintre ele, trebuie doar să facem clic pe primul program din lista fiecărui canal.

Trebuie să ne amintim că, deși această nouă funcție de televiziune online este disponibilă din aplicația Plex, nici măcar nu este necesar să instalăm aplicația, deoarece serviciul este disponibil și fără înregistrare și complet gratuit prin intermediul web de la browser .

Descărcați QR-Code Plex: Transmite filme gratuite, emisiuni, TV live și multe altele Dezvoltator: Plex, Inc. Preț: gratuit

În acest fel, Plex își extinde catalogul de conținut streaming, unde oferă deja filme și seriale TV la cerere gratuit, finanțate prin publicitate, din secțiunea „Filme și TV” din meniul principal al aplicației. În prezent, nu există multe platforme care să ofere un serviciu similar, gratuit și legal la nivel internațional, ceea ce plasează Plex nu ca un player multimedia excelent pentru biblioteca noastră locală, ci ca o întreagă platformă pentru cele mai interesante și mai versatil.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .