Cum se lansează o aplicație fără a accesa desktopul Android - Android fericit

Puteți rula o aplicație Android fără a accesa interfața de utilizare a telefonului dvs. mobil, adică fără a intra în desktop sau în sertarul de aplicații și nu selectați aplicația pe care doriți să o lansați.

Acum câteva zile am găsit un telefon a cărui interfață cu utilizatorul dispăruse și, de fiecare dată când telefonul era pornit, ecranul ar apărea negru, fără niciun buton sau meniu din care să funcționeze, care lăsa telefonul complet inutil. După ce am investigat tot posibilul și am confruntat cu imposibilitatea de a face o resetare hard sau de a reinstala ROM-ul sistemului, datorită unei fabricări oarecum slabe a telefonului (nu voi spune mărci, dar era un mobil de origine asiatică), am reușit să găsesc soluția : Instalați un „lansator” (un emulator care modifică aspectul desktopului și al sertarului de aplicații). Dar pentru a instala oricare dintre numeroasele lansatoare de pe piață, este necesar să rulați Google Play Store. Dar cum să o faceți fără să accesați pictograma desktop sau sertarul aplicației?

  • Trageți degetul de sus pentru a afișa zona de notificare. Faceți clic pe „Comutare / Modificare” pentru a accesa comanda rapidă a setărilor telefonului (pe unele dispozitive mobile aveți un buton cu patru casete ca în a doua imagine)

  • Faceți clic pe pictograma Setări sistem. Această pictogramă poate fi reprezentată în moduri diferite (atașăm 2 exemple).

  • Odată ajuns în setările generale, accesați secțiunea „ Aplicații ” și căutați aplicația pe care doriți să o lansați, în acest caz vă spun despre „Magazin Google Play”.

  • Acum pur și simplu rulați aplicația apăsând butonul „ Lansare ”.

După cum am menționat mai sus, în cazul meu aveam nevoie de un emulator de desktop, așa că odată ajuns în magazinul Google am căutat un lansator pentru a face sarcinile de pe desktop pe care le pierduse telefonul.

Acest exemplu pe care vi-l prezint servește pentru a rezolva o problemă de lipsă de desktop, dar, după cum puteți vedea, servește și pentru a instala orice aplicație sau pentru a putea modifica orice setare a telefonului sau chiar pentru a o putea lăsa în starea din fabrică, dacă este necesar. Am testat pe mai multe telefoane cu Android 4.4.2 (Kit Kat) și funcționează perfect și, deși cu un model Sony Experia nu am reușit să-l reproduc, nu pare că ar exista o problemă majoră pentru a efectua acest tip de trucuri în majoritatea terminalelor Android de astăzi în ziua.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .