Cele mai bune 10 jocuri de luptă pentru Android (2020) - Android fericit

Genul de luptă este unul dintre preferatele mele în lumea jocurilor video. Cu toate acestea, când vine vorba de Android, jocurile de acțiune în general și jocurile de luptă în special, au avut întotdeauna un handicap, iar acesta este un tip de joc care necesită controale foarte șterse. Ceva care nu poate fi întotdeauna îndeplinit atunci când avem de-a face cu butoane tactile și trebuie să efectuăm combo-urile atingând pe ecran.

Din fericire, există mulți dezvoltatori care au înțeles pe deplin provocarea pe care aceasta o reprezintă, adăugând controale simplificate - și astfel pierzând o parte din esența care caracterizează genul - sau oferind compatibilitate cu gamepad-uri atunci când doriți să respectați și să mențineți un profil mai tehnic.

Cele mai bune 10 jocuri de luptă pentru Android ale momentului

Mai jos vom analiza câteva dintre jocurile de luptă pentru Android care au surprins cel mai bine farmecul genului de jocuri de luptă pe dispozitive mobile și tablete. Aceasta este o listă complet personală, așa că, dacă vedeți că am lăsat ceva esențial pe parcurs, nu ezitați să vă lansați contribuția în zona de comentarii. Sa mergem acolo!

Lupta umbrelor 3

Shadow Fight 3 reprezintă un întreg salt de calitate în comparație cu versiunea anterioară din saga, ceva remarcabil având în vedere că Shadow Fight 2 pusese deja bara sus. Dacă în a doua tranșă am controlat o umbră sau o siluetă în 2D, în această nouă versiune avem scene și personaje redate în 3D, cu un nivel ridicat de detaliu și cinematică foarte elaborată.

Atât comenzile, cât și fizica funcționează foarte bine și, deși nu există un mod multiplayer, jocul este suficient de atractiv încât să nu aveți nevoie de mult mai mult pentru a vă bucura de el.

Descărcați QR-Code Shadow Fight 3 Dezvoltator: NEKKI Preț: Gratuit

Mortal Kombat Mobile

Aceasta este o versiune redusă și optimizată pentru mobil a clasicului Mortal Kombat pentru consolele de jocuri. Un joc care se actualizează cu fiecare tranșă, astfel încât acum putem juca și cu personajele din Mortal Kombat 11, cu o listă totală de peste 130 de caractere.

Grafica este cea mai bună pe care o vom vedea pe Android și, desigur, există mult sânge și brutalitate, deci nu este unul dintre acele jocuri pe care ați dori să le instalați pe mobilul micului dvs. nepot. Luptele sunt 3 contra 3, cu comenzi tactile care sunt gestionate destul de satisfăcător. Un joc pe care ar trebui să-l încercați cu siguranță dacă sunteți un fan al saga sau al jocurilor de luptă în general.

Descărcați QR-Code MORTAL KOMBAT Dezvoltator: Warner Bros. International Enterprises Preț: Gratuit

Skullgirls: Fighting RPG

După cum sugerează și numele său, Skullgirls este un joc clasic de luptă 1vs1 în 2D, dar cu anumite elemente RPG. Estetica și designul personajelor sale se bazează pe anime, cu un joc frenetic, fiind un titlu extrem de recomandat pentru cei care caută o acțiune rapidă și directă, fără timp să se gândească prea mult.

Skullgirls ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim personajele cu noi abilități și mișcări, ceea ce, împreună cu un sistem de misiuni zilnice și un mod de poveste foarte interesant, ne face să rămânem legați de joc mult mai mult decât cu arcada de luptă tipică.

Descărcați QR-Code Skullgirls: Fighting RPG Dezvoltator: Autumn Games, LLC Preț: Gratuit

Emulatoare clasice

Jocurile de luptă au atins apogeul în popularitate în anii 90, când au fost publicate tone de jocuri de acest tip pe console precum Super Nintendo, Mega Drive și sistemele ulterioare. Android are un număr mare de emulatoare pentru aceste și alte console, iar cel mai bun dintre toate este că aici vom găsi suport pentru gamepad , care ne permite să îmbunătățim gameplay-ul pentru cei care caută o cerere tehnică mai mare și o aromă mai arcade.

Dacă sunteți interesat, aruncați o privire la lista „ Cele mai bune 10 emulatoare pentru Android ”.

EA Sports UFC

Unul dintre cele mai populare jocuri de luptă pe care le putem găsi în prezent pe Android. Grafica este destul de decentă - deși poate fi îmbunătățită - și include o listă de peste 70 de luptători de stele UFC, precum Conor McGregor, Cain Velasquez sau Georges St-Pierre, fiecare cu propriul set de mișcări speciale.

Comenzile sunt foarte simple, lăsând foarte puțin spațiu pentru creativitate, deoarece totul se reduce la apăsarea butoanelor și alunecarea degetului pe ecran. Un titlu obișnuit cu care să ai câteva lupte fără prea multe complicații. Desigur, ne confruntăm cu un joc EA gratuit, dar bazat pe microplăți, cu tot ceea ce presupune acest lucru.

Descărcați QR-Code EA SPORTS ™ UFC® Dezvoltator: ELECTRONIC ARTS Preț: Gratuit

Knights Fight: Medieval Arena

Knoghts Fight este un joc de luptă tridimensional stabilit în epoca medievală. Grafica este destul de bună pentru ceea ce obișnuim să vedem pe telefoanele mobile, cu un gameplay foarte atent care este îmbogățit de numărul mare de arme pe care le putem purta, de la săbii, prin ciocane, topoare și cuțite de tot felul. Toate acestea întotdeauna sub protecția unui scut bun. Un titlu de luptă diferit, cu mult farmec.

Descărcați QR-Code Knights Fight: Medieval Arena Dezvoltator: Shori Games Preț: Gratuit

Nedreptate 2

La fel ca Mortal Kombat, Injustice (dezvoltat și de Warner Bros) este una dintre cele mai populare saga de luptă pentru Android. Un joc cu o grafică bună, controale eficiente care sunt încă puțin „zdrobitoare de butoane”, dar care te lasă să te simți foarte bine și te încurajează să joci în continuare. Cel mai bun dintre toate, dacă vă plac benzile desenate DC, aici veți găsi multe dintre personajele lor. Include modul campanie cu multe ore de jocuri și modul multiplayer online.

Descărcați QR-Code Injustice 2 Dezvoltator: Warner Bros. International Enterprises Preț: Gratuit

Street Fighter iv

Mulți oameni nu știu, dar acum câțiva ani Capcom a venit să dezvolte o versiune oficială a legendarei Street Fighter IV pentru Android. Grafica este la nivelul a ceea ce ne-am putea aștepta de la un titlu de această profunzime, este compatibilă cu comenzile Bluetooth (ceva esențial dacă doriți să ajungeți la ceva), include modul arcade și modul multiplayer. O experiență redabilă foarte satisfăcătoare, deși se pare că modul online se simte cam gol.

Deși instalarea sa este gratuită între ghilimele, ar trebui, de asemenea, să fie clar că astfel ne oferă acces doar la 4 jucători (Ryu, Chun-Li, Guile și Zangief), fiind necesar să cumpărați versiunea premium de aproximativ 5 euro pentru a putea stoarce jocul în toată gloria sa.

Descărcați QR-Code Street Fighter IV Champion Edition Dezvoltator: CAPCOM CO., LTD. Preț: gratuit

Otel adevarat

Real Steel este o saga de jocuri de lupta robotizate dezvoltate de Reliance Games, creatorii altor jocuri de actiune precum WWE Mayhem. Spre deosebire de majoritatea jocurilor de luptă native pentru Android, aici comenzile sunt de tip arcade, ceea ce înseamnă că va trebui să ne mișcăm și să lovim fără să ne bazăm pe combinații automate. Fiecare dintre jocurile din seria Real Steel are propriul stil și mecanică, boxul robotului Real Steel World fiind cel mai popular dintre toate până în prezent.

Descărcați QR-Code Real Steel World Robot Box Dezvoltator: Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited Preț: Gratuit

Concursul Marvel al Campionilor

Ca fan al supereroilor Marvel în toate formatele lor diferite, trebuie să spun că arată foarte bine aici. O secțiune vizuală care, fără îndoială, ajută la livrarea unei experiențe de dependență, care este întărită de o luptă rapidă, controale simple, dar eficiente și un mediu de joc care este actualizat constant cu conținut și lucruri noi de făcut. Un clasic care se află pe Android de câțiva ani și care și astăzi continuă să primească actualizări constante.

Descărcați QR-Code Marvel Battle of Superheroes Dezvoltator: Kabam Games, Inc. Preț: gratuit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .