Cubot Power, puterea de 6 GB RAM + 128 GB și o baterie de 6000 mAh

Anul trecut Cubot a prezentat câteva telefoane mobile destul de interesante. Acolo am avut Cubot P20, una dintre cele mai accesibile clone ale Huawei P20 Pro, sau Cubot King Kong 3, un telefon robust cu o baterie puternică de 6.000 mAh. Astăzi vorbim despre Cubot Power , o gamă medie care menține bateria excelentă a lui Kong 3 și ecranul excelent al Cubot P20.

Cu toate acestea, nu acest lucru atrage cel mai mult atenția acestui terminal pompos și este că ne confruntăm cu un dispozitiv care vine cu baterii bine încărcate acasă: 6 GB RAM și suficient spațiu de stocare intern pentru a uita de cumpărare un SD până la sfârșitul timpului.

Cubot Power în revistă, un terminal puternic și surprinzător de bine echilibrat

Echilibru. Acesta este cuvântul cheie. În mod normal, când vedeți un smartphone cu 6 GB RAM în aceste intervale de preț, există întotdeauna reduceri mari în alte privințe.

În acest sens, Cubot Power surprinde în bine, întrucât menține tipul în restul secțiunilor . Are, de asemenea, neajunsurile sale, cum ar fi o greutate ușor mare, dar, în general, senzația pe care o dă este o bună valoare pentru bani.

Proiectare și afișare

Cubot Power uită de notch-ul omniprezent pentru a prezenta un ecran de 5,99 inci cu rezoluție Full HD + (2160 x 1080p), cu un raport de aspect 18: 9 și o densitate a pixelilor de 402ppi.

Un dispozitiv „all screen” cu un design și o carcasă care nu ies în evidență mai ales, având în vedere panorama actuală, dar nici acest lucru nu este rău: margini curbate + spate cu efect de „amprentă digitală” cristalizat care reușește să dea terminalului un aspect vizual atractiv.

În plus, are dimensiuni de 15,84 x 7,44 x 1,08 cm, are o greutate de 216 grame și este disponibil în negru și albastru.

Puterea și performanța

Când vine vorba de hardware, Cubot Power își ridică numele: unul dintre cele mai bune din gama medie asiatică de astăzi. Pe de o parte, avem unul dintre cele mai bune procesoare Mediatek, Helio P23 Octa Core care rulează la 2,5 GHz . Pentru a însoți procesorul, producătorul a aruncat casa pe fereastră, adăugând 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare intern.

Nu că vom avea nevoie de el, dar terminalul are și un slot pentru un card micro SD pentru a crește capacitatea de stocare a telefonului până la 128 GB suplimentari.

O mișcare destul de inteligentă a producătorului, deoarece memoria este una dintre cele mai ieftine componente ale unui telefon mobil și este o cerere destul de eficientă pentru a vinde produsul.

Sistemul încorporat este Android 8.1 și, la un nivel de performanță, pentru a ne face o idee, acest Cubot Power obține 75.000 de puncte mai mult decât interesante în Antutu . În scopuri practice, acest lucru se traduce printr-un smartphone fluid, care are și spațiu suficient pentru a descărca filme, fotografii, videoclipuri, muzică și orice altceva care ne vine în cale.

Camera și bateria

Cu o astfel de memorie și calitate a ecranului, am putea spera - aproape să iertăm - că camera a fost puțin sub așteptări. Și adevărul este că, fără a avea o cameră selfie spectaculoasă (8MP sau 13MP prin Sw), respectă o notă din camera principală: rezoluție de 16MP (20MP prin software) cu o deschidere de f / 2.0 . Un obiectiv fabricat de Samsung care oferă claritate și contrast superioare datorită celor 6 puncte focale.

Bateria, la rândul său, este un alt punct culminant al Cubot Power. O baterie puternică de 6.000 mAh cu încărcare rapidă prin USB de tip C, care oferă o autonomie mult peste medie (46 de ore în apeluri, 50 de ore de muzică și 15 de ore de video).

Personal, aș prefera să fi lăsat câțiva miliamperi pe parcurs și el avea un terminal mai ușor. Dar bateriile mari sunt ceea ce au: se adaugă la greutatea dispozitivului care este drăguț. Unii îl vor găsi mai bine și alții mai rău, dar numele telefonului o spune deja. Nu ai vrut putere? Ei bine, acolo este. Atât pentru cei buni, cât și pentru cei răi.

Alte funcționalități

Acest Cubot Power are un slot dual SIM (nano), acceptă rețele FDD-LTE 4G, are Bluetooth, WiFi dual band și un slot pentru căști de 3,5 mm.

//youtu.be/4cjRjQ2DNLc

Preț și disponibilitate

Cubot Power este în prezent la vânzare și are un preț de 189,99 dolari, aproximativ 168 euro pentru schimbare , pe GearBest. Prețul său obișnuit în magazin este de obicei în jur de 250 de euro, ceea ce face ca raportul calitate-preț să fie destul de ridicat în acest moment. De asemenea, este disponibil pe Amazon cu livrare de o zi pentru utilizatorii Prime.

Pe scurt, ne confruntăm cu o gamă medie care încearcă să exploateze în toate secțiunile mai mult sau mai puțin cu succes, luând puterea drept steag. Nu prețuiește anumite extra, cum ar fi senzorul infraroșu sau plățile NFC, dar, în general, este un terminal care oferă un nivel considerabil de putere într-un mod mai mult decât demn.

GearBest | Cumpărați Cubot Power

Amazon | Cumpărați Cubot Power

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .