Vernee M6 în revizuire, un ecran accesibil cu 4 GB RAM + 64 GB

Anul trecut, când v-am vorbit despre Vernee M5, ideea era clară: un telefon mobil ieftin, cu hardware convingător, care să nu vă cântărească în buzunar. Astăzi, anunțăm versiunea îmbunătățită a aceluiași terminal pentru 2018, Vernee M6 .

În recenzia de astăzi analizăm Vernee M6 , un terminal compact și eficient mid-range, orientat spre utilizarea zilnică și cu o bună valoare pentru bani, obișnuit în toate smartphone-urile companiei asiatice.

Vernee M6 în revizuire, o gamă medie ușoară, cu 4 GB RAM și cameră de 16 MP

Vernee M6 nu aduce multe modificări față de modelul anterior. Desigur, ei s-au ocupat de a-l face să strălucească și l- au actualizat în 2 aspecte foarte specifice pentru noile tendințe din 2018: ecranul și camera. Cum este noul telefon Vernee access?

Proiectare și afișare

Una dintre schimbările semnificative ale acestui nou model este ecranul său. Vechiul panou de 5,2 inci este înlocuit de un nou afișaj fără cadru de 5,7 inci cu rezoluție HD + (1440 x 720p) și un raport de aspect 18: 9. Terminalul are un design curbat 2.5D și corp metalic, disponibil în culori albastru și negru.

Fără îndoială, ne confruntăm cu un terminal subțire și subțire, cu dimensiuni de 15,40 x 7,32 x 0,69 cm și o greutate de doar 150gr .

Telefonul ideal pentru cei care caută un telefon mobil cu un ecran folosit la maximum și care nu este o povară atunci când îl purtăm cu noi. Credeți sau nu, asta este ceva ce mulți au început să aprecieze foarte serios de ceva timp.

Puterea și performanța

În ceea ce privește puterea, se păstrează aceleași răchită ca în M5. Un procesor Octa Core MTK6750 de 1,5 GHz , 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern extensibil până la 128 GB prin SD. Toate acestea cu Android 7.0 ca căpitan de navă.

Un procesor pe 64 de biți, care nu este cel mai potrivit pentru jocurile cu o încărcare grafică mare, dar care este o opțiune mai mult decât satisfăcătoare pentru utilizarea zilnică a aplicațiilor, navigării, chatului și jocurilor de diferite tipuri.

Dacă nu suntem jucători hardcore și căutăm un telefon mobil ieftin care să funcționeze fără probleme, aceasta este o combinație de componente care pare cu adevărat interesantă.

Camera și bateria

Camera din spate a Vernee M6 a fost optimizată de la 13MP la 16MP curentă , cu o viteză de focalizare de 0,2 secunde. În zona de selfie găsim un obiectiv de 13MP cu modul frumusețe pentru retușurile tipice de îmbunătățire „ în mișcare ”.

Când vine vorba de autonomie, M6 menține același 3300mAh . O baterie care prezintă o viață bună, ajutată în mare măsură de procesorul de mică putere pe care îl montează.

Conectivitate

Vernee M6 are un sistem dual de navigare GLONASS și GPS. Are Bluetooth 4.0, port micro USB pentru încărcare, mufă pentru căști de 3,5 mm și dual SIM (micro + nano).

//youtu.be/fIDKsVaE4aA

 Preț și disponibilitate

Vernee M6 a intrat deja în faza de pre-vânzare, perioadă în care o putem duce acasă la un preț redus de 149,99 USD, aproximativ 124 de euro pentru schimbare , pe GearBest. Prevânzarea va fi activă până pe 18 martie.

Avizul și evaluarea finală a Vernee M6

[P_REVIEW post_id = 10745 visual = 'complet']

Personal, acesta este un tip de smartphone care îmi place destul de mult de zi cu zi, foarte în concordanță cu unul dintre preferatele mele din sezon, Elephone P8 mini, care îmi dă rezultate atât de bune în ultimele luni. Un telefon compact, ușor, cu tot ce trebuie să folosiți zilnic.

[wpr_landing cat = 'smartphone-uri' nr = '5 ′]

Și ce părere aveți despre Vernee M6? Ca întotdeauna, nu ezitați să vă lăsați părerea în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .