Cele mai bune extensii KODI pentru browsere - Android fericit

Unul dintre marile avantaje pe care le oferă KODI este gradul său de flexibilitate. Acest player media open-source nu este compatibil doar cu majoritatea sistemelor precum Android, Windows, Mac sau Raspberry Pi, ci are și o mână bună de extensii pentru browsere precum Chrome sau Firefox .

Datorită acestor pluginuri sau extensii putem crește și îmbunătăți funcționalitățile KODI, făcând un salt important în ceea ce privește redarea conținutului în flux. Să vedem care sunt cele mai utile în acest sens.

Cele mai bune 5 extensii KODI pentru browsere (Chrome și Firefox)

Majoritatea extensiilor Chrome și Firefox pentru KODI sunt utilizate practic pentru a transforma browserul nostru într-un fel de telecomandă. Acest lucru poate fi, de asemenea, minunat pentru noi să ne folosim computerul ca server la distanță și să trimitem conținut playerului (serii, filme, videoclipuri YouTube etc.)

Cum se configurează KODI pentru a trimite conținut de pe alte dispozitive

Înainte de a începe, trebuie să clarificăm faptul că, pentru a utiliza aceste extensii, trebuie să permitem KODI să accepte telecomanda.

  • Deschidem KODI și mergem la „ Sistem -> Servicii -> Control ”.
  • În secțiunea „ Server web ” ne asigurăm că fila „ Permite controlul la distanță prin HTTP ” este activată.
  • În secțiunea „Controlul aplicației” ne asigurăm că este activată și fila „ Permite controlul de la distanță de la aplicații de pe alte sisteme ”.
  • De asemenea, se recomandă notarea adresei IP. Aceste informații pot fi găsite în „Sistem -> Informații sistem ”.

În cele din urmă, vom avea nevoie și de suplimentul corespunzător instalat în KODI . De exemplu, dacă dorim să trimitem un videoclip YouTube de pe Chrome pe computer către un TV Box cu KODI, va trebui să avem programul de completare YouTube instalat pe KODI.

1- Joacă la Kodi

Începem cu ceea ce este probabil cea mai bună extensie KODI pentru streaming de conținut din browser. Odată instalat și configurat, trebuie doar să facem clic pe pictograma extensiei și va apărea un meniu de redare în care putem adăuga elemente și putem crea liste de redare în KODI de la distanță.

Funcționează cu YouTube, Twitch, Animelab, Hulu, SoundCloud, legături magnetice și multe alte tipuri de conținut. Configurarea inițială este foarte simplă: trebuie doar să indicați adresa IP, portul și utilizatorul implicit și vom fi gata să proiectăm fără nicio problemă.

Descărcați extensia pentru Chrome | Firefox

2- Kodi online XBMC Media Center

Kodi online este o extensie pentru Chrome și Firefox care vă permite să vizionați videoclipuri, să ascultați muzică, podcast-uri și multe altele direct din browser. Practic, este o versiune web a Kodi pentru browsere , cu toate funcțiile și caracteristicile aplicației. Ar trebui clarificat, desigur, că nu a fost dezvoltat de echipa oficială Team Kodi, deși are o acceptare bună și este destul de popular.

Descărcați extensia pentru Chrome | Firefox

3- Trimite la Kodi

Trimitere către Kodi este o extensie foarte asemănătoare cu Play to KODI. Nu numai că ne permite să trimitem videoclipuri YouTube direct către KODI - funcționează și cu Twitch, Vimeo și URL-uri (magneți și torrente).

Este disponibil atât pentru Chrome, cât și pentru Firefox și funcționează făcând clic dreapta pe orice link și selectând „ Trimiteți la KODI -> Ștergeți și redați ”. Împotriva acestuia se arată că nu are multe opțiuni de configurare și că nu are nicio pagină de ajutor, ceea ce ne poate da unele dureri de cap dacă avem o problemă cu configurația inițială.

Descărcați extensia pentru Chrome | Firefox

4- Telecomandă Kassi Kodi / XBMC

Așa cum mulți dintre voi au dedus din nume, aceasta este o extensie care ne permite să controlăm KODI de la distanță din browser. Ceva care poate fi extraordinar dacă avem un Raspberry sau telecomanda TV Box a rămas fără baterii.

Descărcați extensia pentru Chrome | Firefox

5- Kassi Share

Ne confruntăm cu o extensie similară cu Play to Kodi sau Send to Kodi , dar cu o singură avertisment: Kassi Share acceptă unele formate video care nu sunt disponibile în acele alte extensii. Astfel, putem reproduce conținut de pe site-uri precum Crunchyroll, Vimeo, YouTube, Twitch, Facebook și videoclipuri încorporate în HTML .

Descărcați extensia pentru Chrome | Firefox

Cunoașteți alte extensii de browser KODI care merită? Dacă da, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .