Cum să descărcați toate fotografiile de pe Facebook (dintr-o dată sau una câte una)

Facebook nu este o aplicație bună pentru a stoca fotografii, deși funcționează foarte bine ca instrument de partajare a acestora cu prietenii și cunoscuții. Cu toate acestea, poate veni un moment în care dorim să salvăm o copie de rezervă a tuturor fotografiilor pe care le-am încărcat în ultimii ani pe rețeaua socială.

În tutorialul de astăzi vom vedea cum să descărcăm toate fotografiile de pe Facebook simultan. Vom vedea, de asemenea, o altă metodă simplă pentru a le descărca individual, în cazul în care dorim să salvăm doar câteva fotografii.

Cum să descărcați toate fotografiile de pe Facebook dintr-o singură dată într-o copie de rezervă

Acesta este cel mai bun mod de a păstra o copie a tuturor fotografiilor pe care le-am încărcat pe Facebook de-a lungul timpului. Dacă avem multe fotografii, a merge una câte una poate fi un adevărat iad. Cel mai bun, descărcați-le pe toate simultan.

Pentru aceasta, Facebook oferă un instrument care ne permite să descărcăm, pe lângă fotografii, toate mesajele, videoclipurile, postările publicate și multe altele.

  • Faceți clic pe fila drop-down din marginea din stânga sus și alegeți „ Setări ”. De asemenea, putem accesa direct de pe Facebook.com/Settings .

  • Din meniul din dreapta, mergem la „ Informațiile dvs. de Facebook ”.
  • Selectăm „ Descărcați informațiile dvs. ”.

  • În acest nou panou, putem selecta tipul de date pe care dorim să le descărcăm (fotografii, mesaje, videoclipuri etc.). Alegem un interval de date (dacă vrem) și facem clic pe „ Creați fișier ”.

În continuare, vom primi un mesaj care indică faptul că fișierul nostru este procesat. În funcție de numărul de fotografii, videoclipuri și fișiere, procesul de colectare va dura mai mult sau mai puțin.

În orice caz, odată ce este gata pentru descărcare, vom primi o notificare , iar în fila „Fișiere disponibile” va apărea un nou fișier pentru descărcare. Este un fișier în format ZIP care conține toate informațiile solicitate.

Fotografiile vor apărea în folderul „ poze ” al fișierului ZIP descărcat.

Cum să descărcați fotografiile de pe Facebook individual

Dacă tot ce ne dorim este să descărcăm câteva fotografii, o putem face și manual și individual . Pentru a face acest lucru, urmăm pașii următori:

  • Facem clic pe fotografia pe care dorim să o descărcăm.
  • În fereastra de imagine, faceți clic pe „ Opțiuni ”. Aici vom vedea mai multe setări, trebuie doar să facem clic pe „ Descărcare ”.

În acest fel, putem descărca orice fotografie sau imagine de pe Facebook, atât din profilul propriu, cât și din profilul oricărui prieten sau cunoștință.

În cele din urmă, rețineți că, dacă nu este fotografia dvs. personală și personală, nu vom avea drepturile asupra acelei imagini, așa că, dacă dorim să o folosim în orice rețea sau pagină de internet, va trebui să cerem permisiunea proprietarului original al imaginii. Să fim oameni legali!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .