Cele mai bune 10 aplicații și widget-uri pentru vreme pentru Android - The Happy Android

Cu siguranță bunicii tăi au consultat raportul meteo sau știrile la TV / radio doar pentru a ști cum va fi vremea în următoarele zile. Aici, în Țara Bascilor, era un cioban care, urmărindu-și oile, știa dacă a doua zi va ploua sau nu. Era un crack. Dar acum totul s-a tehnificat: aruncați o privire la telefonul mobil și veți vedea cum găsiți o mulțime de aplicații pentru a prezice sau verifica vremea . Va răsări soarele mâine sau vom mai avea o zi înnorată?

În postarea de astăzi trecem în revistă unele dintre cele mai bune aplicații meteo pentru a verifica vremea pe Android. Sa mergem acolo!

Cele mai bune 10 aplicații meteo pentru a verifica vremea pe Android

Când instalăm o aplicație pentru a prezice și a ști ce va face vremea, de obicei căutăm câteva lucruri. Pe de o parte, că este corectă și că are informații locale bune.

Și dacă aveți un widget bun la care să aruncați o privire rapidă, cu atât mai bine. Aveți grijă, amintiți-vă că acest tip de widgeturi aspiră bateria din borcan, de parcă nu ar fi mâine.

Aplicația Google / Asistentul Google

Uneori, cel mai simplu este ceea ce funcționează cel mai bine pentru noi. Dacă tot ce ne dorim este să știm timpul pe care îl va face , fără complicații majore, nici nu avem nevoie să instalăm o aplicație dedicată.

Dacă avem deja aplicația motorului de căutare (de obicei vine preinstalată în multe cazuri) sau asistentul Google pe Android, trebuie doar să ne întrebăm „Care va fi vremea mâine?” iar materia fixată.

Descărcați QR-Code Google Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Accuweather: Alerte de prognoză și vreme

Aceasta este una dintre cele mai recunoscute și mai bine cotate aplicații pentru a cunoaște vremea pe dispozitivele Android. Are o funcție numită MinuteCast, cu informații minut cu minut despre dacă va ploua sau nu în zona dvs. În plus, oferă prognozele orare tipice, prognozele săptămânale, este compatibil cu Android Wear și widgeturile indispensabile pentru desktop.

Descărcați QR-Code AccuWeather: Alerte de prognoză și vreme Dezvoltator: AccuWeather Preț: Gratuit

1Vremea

1 Vremea este un alt mare al acestei prognoze meteo mobile. Include predicții zilnice și orare, cu tone de detalii suplimentare. Putem controla vremea în până la 12 orașe, acceptă 25 de limbi, Android Wear și da, are și propriul widget pentru desktop.

Înregistrați QR-Code 1 Vremea: prognoze, widgeturi, alerte de zăpadă și radar Dezvoltator: aplicații OneLouder Preț: De anunțat

Vremea - Canalul meteo

Una dintre cele mai complete aplicații meteo pentru Android care există. Oferă prognoze și informații despre vreme, temperatură, alerte de furtuni, alerte de furtuni, radar și chiar alerte de polen . Nu mai rămâne nimic pe drum. De asemenea, are o interfață adaptată pentru tablete, mai multe widget-uri, este gratuită și nu include niciun tip de achiziții integrate. Mai mult de 50 de milioane de utilizatori de Android dau o relatare bună despre asta.

Descărcați Weather QR-Code - The Weather Channel Dezvoltator: The Weather Channel Preț: Gratuit

Vremea exactă YoWindow

YoWindow este o aplicație specială. Are un aspect vizual foarte atractiv și, deși nu este la fel de puternic ca cele menționate mai sus, are o interfață foarte plăcută și originală. În loc să ne arate vremea prin icoane (soare / nori / ploaie), vedem un peisaj care reprezintă vremea pe care o vom face. Apoi, putem face o mișcare laterală cu degetul și putem vedea evoluția în timp aplicată aceluiași peisaj.

Descărcați QR-Code Precise Weather 🌈 YoWindow + Wallpapers Dezvoltator: RepkaSoft Preț: Gratuit

Weather Underground

Weather Underground se laudă cu a fi aplicația meteo cu cele mai bune prognoze hiperlocale . Are un rating excelent de 4,6 stele pe Google Play și, deși widget-urile sale nu sunt prea personalizabile, folosește cele peste 180.000 de stații meteorologice private pentru a oferi rezultate foarte rapide pentru vremea și temperaturile din zona noastră.

Descărcați QR-Code Weather- Weather Underground Dezvoltator: Weather Underground Preț: Gratuit

Morecast - Prognoza meteo cu radar și widget

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Morecast este interfața sa. Are un aspect vertical în care vedem cele mai elementare date la început și, pe măsură ce derulăm în jos, obținem date mai detaliate. Are camere web în diferite părți ale planetei, cu vremea la diferite momente ale zilei și alte detalii mai mult decât interesante, cum ar fi radar, glob 3D, navigare cu vremea pe traseu, un tracker de furtuni și multe altele.

Descărcați QR-Code Prognoza meteo, radar și widget - Morecast Dezvoltator: UBIMET Preț: Gratuit

Vremea de astăzi - prognoză, radar și alertă severă

Today Weather este o aplicație lansată relativ recent. Selectat de Google ca una dintre cele mai bune aplicații din 2017 , Today Weather oferă o interfață simplă și ușor de utilizat. Aplicația ne permite să selectăm între 5 surse de date diferite, cum ar fi Weather Underground, Accuweather sau Yr.no, un serviciu norvegian care are reputația de a oferi rezultate locale foarte bune pentru Europa. Peste 1 milion de descărcări și o înaltă evaluare de 4,7 stele.

Descărcați QR-Code Today Weather - Prognoză, radar și alertă severă Dezvoltator: todayweather.co Preț: Gratuit

Cer întunecat - Vremea hiperlocală

Dark Sky este o aplicație care are luminile și umbrele sale. Este renumit a fi una dintre cele mai bune aplicații cu informații locale și este capabil să vă spună timpul pe care îl va face minut cu minut . Previziunile lor sunt de tipul „Va ploua peste 23 de minute”, ceea ce este foarte bun și foarte practic. De asemenea, oferă informații despre temperatură, maxime, minime, viteza vântului, umiditate etc. Dezavantajul este că pentru a profita la maximum trebuie să trecem la versiunea cu plată, cu o licență pe care trebuie să o reînnoim în fiecare an.

Înregistrați-vă QR-Code Dark Sky - Hyperlocal Weather Developer: The Dark Sky Company Preț: Va fi anunțat

Yahoo Weather

Aplicația meteo Yahoo pentru mobil oferă o cantitate bună de informații fără a fi prea grea. Putem verifica vremea, temperatura, presiunea sau viteza vântului și în același timp să ne bucurăm de imaginile unice cu care aplicația este actualizată zilnic (imagini preluate de la Flickr, de altfel, deținute și de Yahoo).

Descărcați QR-Code Yahoo Time Dezvoltator: Yahoo Price: Gratuit

Si ce crezi? Care sunt aplicațiile dvs. preferate pentru a verifica vremea pe Android?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .