Oukitel Mix 2 în revizuire, mobil fără ram, cu 21.0MP și 6 GB RAM

Oukitel a făcut un mare salt calitativ cu noul său Oukitel Mix 2 . Fără a uita că este o clonă a Xiaomi Mi Mix 2, noul pariu al lui Oukitel îmbrățișează pășuni mai verzi, cu caracteristici mai bune decât ceea ce suntem obișnuiți să vedem la acest producător. În plus, depășește ceea ce a fost până acum cea mai bună copie a lui Xiaomi Mi Mix 2, Vernee Mix 2. Să aruncăm o privire?

Oukitel Mix 2: ascensiunea lui Oukitel la mid-range cu litere mari

În recenzia de astăzi, analizăm Oukitel Mix 2 , un terminal care se adaugă la moda telefoanelor mobile fără ramă și încorporează o memorie RAM foarte puternică, precum și o cameră duală spate de 21.0MP și un pachet de specificații mai mult decât interesant .

Proiectare și afișare

Oukitel Mix 2 are un ecran LTPS de 5,99 inci cu rezoluție Pixel Full HD + (2160x1080p) și un raport de aspect de 18: 9 care acoperă aproape întregul panou frontal. În acest fel, livrează unul dintre acele dispozitive fără rame care au avut atât de mult succes de la apariția Samsung Galaxy S8.

Fără îndoială, la nivel de design găsim un telefon foarte asemănător cu Xiaomi Mi Mix 2, cu camera selfie mutată pe marginea inferioară a panoului frontal și detectorul de amprentă pe spate. În plus, are o carcasă cristalizată, rezistentă la praf și apă în cantități mici.

Nu este un design surprinzător, dar este cu adevărat plăcut ochiului, cu un finisaj consistent și modern.

Puterea și performanța

La nivel hardware, Oukitel Mi Mix 2 este tot ce putem solicita de la o gamă medie de astăzi. Echipează un procesor Helio P25 Octa Core de 2,39 GHz , cu GPU Mali T880, 6 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă până la 512 GB prin card SD. Toate acestea cu Android 7.0 sub baghetă.

Un set de mare putere cu care putem juca jocuri de înaltă performanță și putem rula cu ușurință orice aplicație pe care o putem descărca pentru utilizare și plăcere. Nu îl putem compara cu cele mai bune procesoare Snapdragon - și prețul este extrem de redus -, dar eficiența sa este mai mult decât dovedită, fiind una dintre cărțile câștigătoare din cadrul SoC oferite de Mediatek.

Camera și bateria

Helio P25 este un cip proiectat pentru smartphone - uri dual-camera ultra-subțire, și că este exact ceea ce găsim în acest Oukitel Mix 2. camera din spate A 21.0MP + 2.0MP fabricat de Samsung cu care să ia fotografii cu un efect bokeh , cu diafragmă F / 2.0 și înregistrare video 4K. Pentru partea din față, ne-a rămas o cameră selfie de 13.0MP cu bliț, care nu este nici ea rea.

În general, am putea spune că camera are una dintre cele mai bune combinații - dacă nu este cea mai bună - pe care am văzut-o până acum în Oukitel, și în gama medie asiatică în general - cu permisiunea Xiaomi Mi A1-.

În ceea ce privește autonomia, Mix 2 încorporează o baterie mare integrată de 4080mAh . O baterie puternică capabilă să susțină ritmul zilnic și să tragă un smartphone cu un ecran la fel de mare ca acesta de la Oukitel. Acesta este un punct de luat în considerare, deoarece, deși greutatea sa crește considerabil, nu toate terminalele fără cadre au o baterie atât de generoasă, iar acest lucru se termină în cele din urmă.

Alte funcționalități

Oukitel Mix 2 are, de asemenea, o mufă pentru căști de 3,5 mm, Dual SIM (Nano + Nano), Bluetooth 4.2 și acceptă rețele WiFi 802.11a / b / g / n și FDD-LTE, GSM și WCDMA (2G / 3G / 4G).

Aviz și evaluarea finală a amestecului Oukitel 2

Testez Oukitel Mix 2 de aproape o lună . Îmi place finisajul lucios al capacului din spate, iar ecranul este, fără îndoială, spectaculos - mai ales pentru mine, care am venit din utilizarea unui telefon mobil de 5 ″ -.

Camera este un alt aspect care m-a surprins în legătură cu acest Oukitel Mix 2. Este capabilă să facă fotografii cu culori care sunt foarte fidele realității, fără să se preocupe prea mult de tonurile de albastru sau roșu, lucru care se vede adesea în terminalele mid-range .

Singurul punct negativ pe care l-am găsit până acum este greutatea sa: ne confruntăm cu un motiv puternic. În rest, performanța este fluidă și este capabilă să mute tot felul de aplicații și jocuri fără complicații majore.

Preț și disponibilitate

Oukitel Mix 2 tocmai a fost prezentat în societate, și pot fi deja obținute pentru $ 199,99 aproximativ 166 de euro la cursul de schimb de pe GearBest.

Mai mult, pe 4 decembrie, începând cu ora 09:00 UTC, primele 30 de unități pot fi achiziționate la doar 99,99 USD (mai puțin de 84 EUR) folosind cuponul de reducere „ 99 USD MIX2 ” (fără cotații).

În general, ne confruntăm cu un smartphone high-end mid-range, cu un finisaj de calitate și cu cele mai atractive caracteristici, în special pentru cei care caută energie și un ecran pe măsură.

GearBest | Cumpărați Oukitel Mix 2

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .