Cum se schimbă hard disk-ul unui PS3

Am un PS3 Slim cu un hard disk de 250 GB. Până acum nu am avut probleme deoarece singurul lucru pentru care am folosit hard disk-ul a fost să descarc actualizări la jocurile mele fizice și să salvez jocuri ... dar oh! Cu ceva timp în urmă m-am abonat la PlayStation Plus, iar asta m-a determinat să ofer unitatea hard disk un impuls extraordinar. În fiecare lună, încă 2 sau 3 jocuri de pe hard diskul meu mâncau acele 250 de concerte care până de curând trăiau calm și relaxat. Și ce crezi că am făcut? Sigur ... titlul postării este „ Cum se schimbă hard disk-ul unui PS3 ”, astfel încât să vă puteți imagina deja unde merg fotografiile ...

Instrumente necesare pentru schimbarea hard disk-ului unui PS3

Schimbarea hard disk-ului unui PlayStation 3 (pentru că discul nu funcționează sau pentru că doriți să puneți unul de capacitate mai mare) este o sarcină destul de simplă. Indiferent de modelul PS3-ului nostru, fie el FAT, Slim sau Super-Slim, în toate cazurile procesul este foarte similar și instrumentele necesare sunt întotdeauna aceleași. Luați notă, pentru a face schimbarea discului, aveți nevoie doar de:

  • Un hard disk compatibil de 2,5 mm 5400 rpm (o unitate de rpm mai mare poate supraîncălzi consola). Hard disk-urile de 9,5 mm nu se potrivesc.
  • O mică șurubelniță Phillips.
  • O memorie USB în format FAT32 pentru a descărca firmware-ul PS3. Puteți să-l descărcați de pe //es.playstation.com/ps3/support/system-software/. Odată ce l-ați descărcat, creați un folder numit „PS3” și în acesta un altul numit „UPDATE”. Copiați fișierul descărcat în folderul „UPDATE”.
  • Un cablu USB-Mini (cum ar fi încărcătorul controlerului consolei).

Odată ce hard diskul a fost schimbat, veți vedea că la pornirea consolei indică o eroare de disc. Introduceți USB-ul pentru a încărca firmware-ul, fișierul pe care l-ați descărcat cu puțin timp în urmă. Urmați pașii pentru a finaliza instalarea.

În principiu, este un proces care nu poate duce la multe complicații, dar de la citirea acestuia până la realizarea acestuia există o întindere, nu? De aceea, în aceste cazuri, întotdeauna prefer să trag YouTube și să văd un videoclip explicativ bun, care arată cum să o faci live. Așa că fac înlocuirea împreună cu autorul videoclipului și evit să mă deranjez.

Pentru a vă face întregul proces mai ușor, iată câteva videoclipuri Youtube, unul pentru fiecare tip de consolă PS3, astfel încât să puteți vedea clar cum să schimbați hard disk-ul unui PS3 și să nu primiți nicio sperietură (într-o altă zi vă voi spune când am curățat obiectiv de disc player, a fost o odisee ...)

Cum se schimbă hard disk-ul unui PS3 FAT

Cum se schimbă hard disk-ul unui PS3 Super-Slim

Cum se schimbă hard disk-ul unui PlayStation 3 Slim

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .