Ulefone Power 3S în revizuire, versiunea „ușoară” a Power 3 cu 6350mAh

Ulefone Putere 3S este versiunea „light“ a de succes Puterea 3. Și eu spun „lumină“ în ghilimele, pentru că singurul lucru care a fost într - adevăr redus a fost 6GB de RAM, unele rezoluție în camera din spate și prețul terminalului . În schimb, au mărit bateria și mai mult, într-un telefon mobil care este deja destul de sălbatic în acest sens.

În analiza de astăzi, analizăm Ulefone Power 3S , un terminal cu o baterie puternică de 6350mAh și un set de caracteristici care îi vor încânta pe iubitorii de telefoane mobile consistente și bine lucrate.

Ulefone Power 3S în analiză, un nou model care lustruiește și retușează unele aspecte ale originalului

Îmi pot imagina proiectanții și inginerii de la instalația Ulefone. "Hmmm ... Power 3S este în regulă, am pus tot ce am putut și mai mult, dar oamenii vorbesc doar despre bateria sa." „Hei, ce se întâmplă dacă am coborî puțin RAM și camera și l-am vinde la un preț mult mai mic?” "Suna bine. Și apropo, întărim tobele ceva mai mult ... vor rămâne cu fundul strâmb ”.

Cel mai bun dintre toate, au reușit, de asemenea, să reducă puțin greutatea telefonului . Este încă un terminal care se afișează în buzunar, dar cel puțin l-au ușurat puțin.

Proiectare și afișare

Ulefone Power 3S montează același ecran ca și Power 3. Un ecran de 6,0 inci care ocupă aproape întregul panou frontal, cu un raport de aspect 18: 9 și o rezoluție Full HD + de 2160x1080p . Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 4 și are 2 camere și un bliț LED situat în marginea superioară.

În spate găsim o carcasă cu finisaj mat și încă 2 camere însoțite de detectorul esențial de amprentă. La nivel de proiectare, este exact la fel ca predecesorul său.

În rest, Power 3S are dimensiuni de 15,90 x 7,59 x 0,98 cm și o greutate de 205 grame (cu 5 grame mai ușoară decât originalul).

Puterea și performanța

În componentele interne este locul în care mai vedem o schimbare. Avem același procesor și același spațiu intern, dar memoria RAM a fost redusă de la 6 GB la 4 GB. O cifră care se apropie de standardele actuale și care îi ajută să scoată câțiva euro din prețul final al telefonului.

Power 3S dispune de un procesor Helio P23 Octa Core de 2,0 GHz , cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern extensibil până la 256 GB prin SD. Toate acestea însoțite de Android 7.1 (va exista o actualizare la Android Oreo), Bluetooth 4.1 și noua funcție de deblocare a feței cunoscută sub numele de Face ID.

Camera și bateria

Noul terminal Ulefone echipează o cameră quad fabricată de Samsung . În față avem două obiective de 13MP + 5MP cu bliț , iar în spate încă o cameră dublă ceva mai puternică de 16MP + 5MP cu PDAF și bliț dublu . O cameră din spate sub 21MP + 5MP interpolată de la Power 3, dar care este aproape de un nivel foarte bun în comparație cu alte dispozitive mobile la prețuri similare.

În ceea ce privește bateria, așa cum am menționat deja la început, acestea și-au pus cizmele puțin mai mult, dacă este posibil, crescând precedentele 6080mAh la 6350mAh . Încărcăm în continuare prin USB de tip C și funcția de încărcare rapidă . Este de la sine înțeles că ne confruntăm cu unul dintre cele mai puternice telefoane mobile de pe piață în ceea ce privește autonomia (4 zile de utilizare normală conform producătorului). Nu sunt mulți care să poată umbri în această privință.

Caracteristici suplimentare

Ulefone Power 3S încorporează mai multe extra. Pe de o parte, cutia include un capac și o folie de protecție pentru ecran, lucru care este întotdeauna apreciat. În plus, este inclus și un adaptor USB de tip C la microUSB și un alt adaptor USB de tip C mic la mini jack de 3,5 mm pentru a putea asculta muzică fără probleme cu sau fără cabluri.

//youtu.be/9AzWKZsQ_eg

Preț și disponibilitate

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui dispozitiv este prețul său. Ulefone Power 3S este prezentat la un preț restrâns de 138,83 €, aproximativ 169,99 USD pentru schimbare , pe GearBest. Cu alte cuvinte, un terminal cu 40 de euro mai ieftin decât modelul original Power 3.

Ulefone Power 3S: opinie și evaluare finală

[P_REVIEW post_id = 10924 visual = 'complet']

Merită cumpărat Ulefone Power 3S? Dacă ceea ce ne-a plăcut la Power 3 original a fost bateria sa, cu 3S vom găsi același lucru - puțin mai mult - la un preț mai bun. Desigur, în schimbul unui mic downgrade în RAM și camera din spate. În orice caz, pentru un terminal mai mic de 150 de euro are caracteristici mai mult decât izbitoare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .