Felicitări de nuntă originale și amuzante pentru WhatsApp

În curând este nunta unui bun prieten de-al meu și am căutat de câteva zile o felicitare originală de nuntă pe care să o trimit pe WhatsApp. Dedicațiile de nuntă sunt de obicei destul de lipicioase în general, așa că trebuie să știi cum să măsoare foarte bine nivelul zahărului din mesaj. Așa că am reunit câteva felicitări și dedicații de nuntă cu adevărat originale și distractive.

Felicitări de nuntă originale de trimis prin WhatsApp, Telegram, Facebook sau e-mail

Dedicațiile de nuntă pentru miri, fraze amuzante pentru proaspăt căsătoriți și meme și imagini similare nu inovează prea mult, într-adevăr. Există o mulțime de subiecte acolo! Dacă sunteți în căutarea a ceva original, s-ar putea să vă intereseze una dintre aceste felicitări speciale.

Pentru cei care sunt siguri că va dura pentru totdeauna.

Ești sigur ce faci?

Pentru cei care au avut norocul să se întâlnească.

Părea imposibil!

Aici avem o idee interesantă pentru tortul de nuntă al calzonazosului perfect.

O mică listă pentru a păstra bine conturile.

Pentru romantici.

O nuntă „ia armele”.

Lista de redare perfectă pentru o nuntă Disney.

Joc încheiat.

Dedicații și fraze scurte de nuntă, precum și originale

Pentru cei dintre voi care sunt mai mult despre scris și mai puțin despre trimiterea de imagini sau fotografii, aici vă las o mână bună de fraze și cărți de nuntă frumoase și strălucitoare.

Adevărul este că atunci când te-ai întâlnit nu m-am gândit că voi ajunge să te felicit pentru căsătoria ta, dar adevărul este că nu am fost niciodată atât de fericit că am greșit.

Iubirea nu contează anii, ci mai degrabă asta contează anii. Felicitări.

Nu te uita la cer, fiule, Soarele te așteaptă la altar. Cele mai bune urări pentru ziua nunții tale ... Dragostea mea!

Felicitări pentru nunta ta, rămâi împreună și nu repeta până cel puțin 20 de ani de acum încolo.

Deși ați cerut-o, vă doresc din toată inima toată fericirea și mult noroc

Căsătoria este o călătorie lungă și furtunoasă, așa că nu uitați să împachetați dragostea, afecțiunea, respectul și înțelegerea, nu știți niciodată cât va dura.

Nunta este o zi formată din zâmbete și bucurii. Sper că astăzi este cea mai tristă zi din viața voastră împreună.

Cele mai bune urări din inima mea. Fie ca viața ta să fie și mai frumoasă decât adevăratul vis care te-a condus la altar.

„O căsnicie fericită este o conversație lungă care pare întotdeauna prea scurtă”, sper din tot sufletul să vă iubiți mereu ca în această zi. Felicitări

De la prima dată când v-am văzut împreună, am știut că într-o zi vom sărbători nunta voastră. Mă bucur că am avut dreptate, îți doresc tot binele.

Trăiască mirii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .