Top 10 emulatoare pentru Android - Android fericit

Pentru cei care au experimentat NES în perioada sa de glorie, anii 90 ai Super Nintendo vs Megadrive sau ai primelor Playstation, emulatorii sunt un bastion fabulos al nostalgiei . Posibilitatea de a juca în prezent jocuri clasice ochobiteros de pe un emulator de PC sau, ca în cazul de astăzi, de la propriul nostru terminal Android, este o încântare.

Cele mai bune 10 emulatoare de console de jocuri pentru Android

Multe dintre jocurile de pe aceste console sunt reeditate și republicate în zilele noastre, dar dacă vrem să încercăm experiența originală, nimic mai bun decât instalarea unui emulator bun , precum cele pe care le vom vedea în lista următoare și lansarea versiunii sale originale.

1- Citra

Unul dintre cele mai noi emulatoare venite pe Android. Citra, cunoscut pentru versiunea sa pentru PC, este un emulator pentru Nintendo 3DS care a câștigat respectul întregii comunități pentru munca sa bună.

Oferă o compatibilitate excelentă a jocurilor, o grafică bună și un dispozitiv mobil prietenos, cu scalare a rezoluției și filtrare a texturilor, suport pentru gamepad și multe altele. Deși este încă în acces anticipat, acesta poate fi deja descărcat oficial și gratuit de pe Google Play.

Descărcați QR-Code Citra Emulator Dezvoltator: Citra Emulator Preț: Gratuit

2- PPSSPP

Cel mai utilizat emulator PSP pe Android , cu peste 10 milioane de descărcări și un rating de 4,2 stele. Este compatibil cu multe jocuri, dar totul va depinde de puterea dispozitivului nostru pentru a profita la maximum de el.

Descărcați QR-Code PPSSPP - emulator PSP Dezvoltator: Henrik Rydgård Preț: Gratuit

3- Nostalgie.NES

Probabil cel mai bun emulator pentru Android al primului Nintendo pe 8 biți . Compatibilitate ridicată a jocurilor și a altor funcționalități, cum ar fi personalizarea comenzilor virtuale, suport pentru gamepad-uri, funcție de „ derulare înapoi ”, suport pentru trucuri, 8 sloturi pentru backup de date și multe altele.

Descărcați QR-Code Nostalgia.NES (NES Emulator) Dezvoltator: Nostalgia Emulators Preț: Gratuit

4- MAME4droid

Ai crezut că am uitat de arcade? MAME4droid este cel mai popular emulator al miticului MAME al arcadelor . Un port care acceptă peste 8.000 de ROM-uri de tot felul. Funcționează perfect cu arcade vechi, dar dacă vrem să încercăm jocuri mai recente, vom avea nevoie de cel puțin un terminal cu 1,5 GHz sau mai mare.

Printre caracteristicile sale oferă suport nativ pentru dispozitive și tablete NVidia Shield, suport pentru majoritatea controlerelor și gamepad-urilor Bluetooth și USB, filtre CRT și linii de scanare, netezirea imaginilor de la HQx la HQ4x și multe altele. O încântare a emulatorului.

Descărcați QR-Code MAME4droid (0.139u1) Dezvoltator: Seleuco Preț: Gratuit

5- Emulator M64Plus FZ

M64Plus FZ Emulator es un front end del emulador open source Mupen64+. Una app con la que podemos jugar a las ROMs de la Nintendo 64, y la más utilizada en Android a día de hoy con más de un millón de descargas en Google Play y una alta valoración de 4.4 estrellas.

Aunque las emulaciones nunca le han sentado muy bien a la Nintendo 64, esta app logra sacarle brillo a muchos de los mejores juegos de la consola. Hay juegos que no los reproduce y otros los hace con glitches, pero en general la experiencia general es positiva. Es compatible con el plugin GLideN64 y soporta 64DD.

Descargar QR-Code M64Plus FZ Emulator Developer: Francisco Zurita Price: Free

6- Snes9x EX+

Proiect Open Source pentru a imita jocurile Super Nintendo , cu un nivel ridicat de compatibilitate. Este recomandat să funcționeze corect un telefon sau o tabletă cu o putere de cel puțin 1,0 GHz. Se recomandă utilizarea ROM-urilor în format .smc și .sfc, deși este compatibilă și cu fișierele ZIP, RAR și 7Z (dar pot fi mai lente atunci când datele sunt comprimate).

Dacă ați trăit epoca de aur de 16 biți și încă aveți cartușele de la Street Fighter 2, Mortal Kombat, Super Mario World, Super Metroid, Castlevania și multe altele acasă, ar trebui să încercați cu siguranță acest mare emulator SuperNES pentru Android.

Descărcați QR-Code Snes9x EX + Dezvoltator: Robert Broglia Preț: Gratuit

7- RetroArch

Un emulator multiplataforma open source bazat pe interfața de dezvoltare Libreto. A devenit destul de popular în ultimii ani și, deși mai are un drum lung de parcurs, arată foarte interesant și cu siguranță va surprinde mai mult de unul. La rândul lor, dezvoltatorii își dau totul, cu actualizări frecvente din când în când, modul multiplayer și multe altele.

Emulatorul funcționează prin intermediul unor nuclee sau programe pe care le putem instala pentru a adăuga sistemele sau consolele de jocuri pe care dorim să le folosim - aproximativ 80 disponibile astăzi. Are chiar și un emulator Game & Watch!

Descărcați QR-Code RetroArch Dezvoltator: Libretro Preț: Gratuit

8- Băiatul meu! Emulator GBA

Unul dintre cei mai buni emulatori Game Boy Advance pentru Android și, fără îndoială, unul dintre cele mai descărcate. Este rapid, funcționează bine cu majoritatea jocurilor și acceptă majoritatea terminalelor Android de pe piață. De asemenea, acceptă codurile GameShark / ActionReplay / CodeBreaker.

Până de curând, au coexistat 2 versiuni ale emulatorului: una gratuită și una plătită fără reclame și mai multe funcționalități, cum ar fi salvarea / încărcarea, transmiterea rapidă și chiar sincronizarea cu Google Drive. Cu toate acestea, astăzi este disponibilă doar versiunea premium a aplicației, ceea ce înseamnă că va trebui să facem o plată de aproximativ 5 euro pentru a ne putea bucura de acest excelent emulator pentru Android al miticii GBA.

Descarcă QR-Code My Boy! - Dezvoltator GBA Emulator: Fast Emulator Preț: 4,99 €

9- SuperNDS

Cel mai bun emulator Nintendo DS pentru Android alături de DraStic DS Emulator, cu diferența că SuperNDS este complet gratuit. La fel ca majoritatea emulatoarelor puțin mai puternice, necesită utilizarea de dispozitive cu cel puțin 2 GB de RAM și procesor cu 4 nuclee pentru a funcționa corect (dacă avem mai puține resurse, jocurile de obicei se blochează). Suportă fișiere de joc în nds, .zip, .7z și. rar și are funcțiile tipice de salvare / salvare și alte setări suplimentare. Compatibil cu Android 5.0 și versiuni ulterioare.

Descărcați QR-Code SuperNDS (.NDS Emulator) Dezvoltator: Super Classic Emulator Preț: Gratuit

10- Emulator Matsu PSX

Multi-emulator cu suport pentru diverse console: PS1 (PSX), SNES, NES / Famicom Disk System, Game Boy Advance, Game Boy Color, Wonderswan Color, PCE (TurboGrafx-16), MegaDrive, Sega Master System și Game Gear . Aplicație foarte apreciată de comunitate, în special pentru o aplicație cu un obiectiv atât de riscant, precum emularea atât de multe console în același timp și, de asemenea, o face bine.

În orice caz, este important să se clarifice faptul că aplicația a fost retrasă din Play Store și totul pare să indice că proiectul a fost abandonat de dezvoltatori. În orice caz, putem descărca în continuare pachetul de instalare din depozitul APK Pure, de unde este încă disponibil.

Descărcați Emulatorul Matsu PSX din APK Pure 

Ce părere aveți despre această mică listă cu cei mai buni emulatori pentru Android? Care este emulatorul tău și ROM-ul tău preferat?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .