Cum să vizionați DAZN gratuit (legal, desigur) - The Happy Android

Piața actuală este plină de servicii de streaming pentru a viziona seriale și filme, precum Netflix, HBO sau iminenta Disney +. Cu toate acestea, dacă vrem să urmărim competiții sportive online, oferta este mult mai limitată. Ce se întâmplă, de exemplu, dacă vrem să trăim revenirea lui McGregor la UFC? Din fericire, din 2019 platforma DAZN este deja disponibilă în Spania , care este dedicată în totalitate fanilor motocicletelor, fotbalului, boxului și sportului în general.

Urmând alte articole similare publicate pe blog, cum ar fi „Cum să obții Netflix gratuit” sau „Cum să vizionezi HBO Spania gratuit”, în postarea de astăzi vom analiza toate trucurile legale la dispoziția noastră pentru a ne putea bucura de MotoGP, Premiere League, Euroliga și UFC, precum și multe alte evenimente și competiții sportive live și gratuite de la DAZN .

Trucul nr. 1: Profitați de luna de încercare gratuită

DAZN a fost fondat în 2016, deși abia în acest an a început să ofere serviciul său de streaming live și la cerere aici, în Spania. Deși oferta lunară de abonament pentru 4,99 nu mai este disponibilă (acum este 9,99 EUR fără permanență), este totuși mai ieftină decât 19,99 USD pe care costă serviciul în SUA.

Ceea ce este încă activ este luna de încercare gratuită. În principiu, este o promoție de care putem profita o singură dată, dar nimic nu ne împiedică să folosim mai multe conturi pentru a lega câteva luni de acces gratuit la DAZN. Desigur, trebuie să fim atenți să nu repetăm ​​cardul sau contul Paypal, lucru pe care îl putem rezolva dacă îi cerem fraților, părinților sau partenerului nostru să se înscrie la platforma de streaming.

Trucul # 2: Surf gratuit de încercare

O altă modalitate de a prelungi puțin mai mult perioada de încercare gratuită este utilizarea funcției „Free Trial Surfing” a aplicației DoNotPay. Acest instrument vă oferă un alias și un card de credit virtual cu care vă puteți înscrie la orice platformă de streaming și apoi puteți anula automat abonamentul, astfel încât să nu fim taxați pentru a doua lună. Desigur, funcționează pentru DAZN, dar și pentru alte servicii precum Spotify sau similar.

Fiind o utilitate atât de suculentă, așa cum se indică în acest articol de la BBC, trebuie clarificat faptul că este un instrument perfect legal care funcționează cu sprijinul unei bănci foarte importante - din care nu au vrut să dea numele -, dar totul subliniază că, dacă ar deveni foarte popular, companiile de streaming ar găsi o formulă care să o oprească.

În orice caz, în acest moment este disponibil doar pentru iOS, deși există deja un acces timpuriu pentru Android la care ne putem înscrie de pe site-ul său oficial.

Trucul nr. 3: Conturi partajate

DAZN este disponibil într-o versiune web, are o aplicație pentru Android și iOS și este prezent și pe console precum PS4. Printre restul caracteristicilor, constatăm că serviciul transmite în calitate de imagine 1080p și că putem avea până la 5 dispozitive înregistrate. Cu toate acestea, cel mai interesant fapt este că permite 2 reproduceri simultane .

Aceasta înseamnă că, dacă avem un membru al familiei sau un suflet caritabil care plătește deja un abonament, îi putem convinge cu amabilitate să ne permită să folosim unul dintre emisiile simultane pentru a viziona DAZN gratuit. Dacă nu utilizați în mod regulat cele 2 reproduceri simultane, este mai mult decât probabil să nu aveți nicio problemă să le împărtășiți cu noi.

Desigur, pentru a nu fi prea profitați, ar fi recomandat să vă oferim ceva în schimb, cum ar fi să vă oferim acces la unul dintre conturile noastre Netflix / Spotify sau să vă aducem din când în când niște bomboane de ciocolată.

În cele din urmă, amintiți-vă că, ca alternativă, putem încerca oricând alte platforme de streaming care au o lună de încercare gratuită, cum ar fi HBO Spania sau Prime Video , unde vom găsi câteva conținuturi interesante legate de sport.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .