7 lucruri din Dragon Ball care există deja în lumea reală - Android fericit

Toți iubitorii de Dragon Ball au visat vreodată să zboare în norul Kinton sau să poată stoca lucrurile noastre în capsulele practice Hoi Poi. Deși încă nu putem călători în timp ca Trunks sau să aruncăm un bun Kame Hame Ha, există lucruri din lumea incredibilă a Dragon Ball care sunt deja printre noi .

Android 18

În vara anului 2014, convenția numită „ Dragon Ball întâlnește știința ” a fost prezentată la Muzeul Științei Nagoya și a fost posibil să se vadă o replică exactă în mărime naturală a Android 18.

Această reproducere a lui A-18 a atras multă atenție din partea publicului, deoarece cyborgul a urmat cu ochii pe oricine a mers în fața lui.

Namek

Kepler 22b este prima exoplanetă găsită în așa-numita zonă locuibilă (regiunea din jurul unei stele în care este posibil ca o planetă să aibă apă în stare lichidă). Este la 600 de ani lumină distanță și, curios, pare destul de similar cu o anumită planetă pe care o anumită Freeza a încercat să o cucerească.

Din acest motiv, a fost lansată o campanie pe Change.org pentru a schimba numele planetei în Namek și adevărul este că, în absența a puțin peste 12.000 de semnături, aceasta se apropie de finalizare. Îmi amintesc că, când a apărut știrea, am semnat și acea cerere de modificare. Ce mai astepti?

Faceți clic AICI pentru a intra pe Change.org și a vă conecta la Namek .

Ei sunt Goku

Gata, gata a ieșit. Cum nu există Goku? Ei bine, există, da. Numele său complet este Goku Ceferino Expósito García și sa născut în 2015 în Catalonia (Spania). Tatăl său spune că nu a fost niciodată un mare fan al Dragon Ball, dar că numele i s-a părut frumos și îi transmite forță și fericire. În curând Goku va începe să meargă la școală și să se uite la televizor cu prietenii săi, ce zici de Dragon Ball Super?

Iată articolul complet pe care tatăl lui Goku l-a publicat în El Pais cu privire la numele fiului său.

Scouter

Youtuber Kier Simmons a dezvoltat un scouter sau un contor de energie autentic. Evident, nu este capabil să vă măsoare forța de luptă, dar, după cum puteți vedea în acest videoclip, scouterul este complet fidel celui din manga. Are chiar și un ecran OLED în care sunt aranjate caracterele clasice de măsurare ale acestui tip de dispozitiv.

Capsule spațiale

Tokyu Hands este un magazin universal japonez, iar în 2012 au pus la dispoziția publicului capsule de supraviețuire unitare. Acestea erau cunoscute sub numele de „Armură de viață” și sunt concepute pentru a rezista la picături mari și greutăți de până la 9,3 tone. Totul pentru prețul modest de aproximativ 5.000 de dolari.

Kame hame ha

În 2015, în promoția Tokyo a jocului video Dragon Ball Xenoverse au pregătit o etapă în care vizitatorii puteau urca și lansa propriul lor Kame Hame Ha . La început poate părea o prostie, dar uită-te la asta și spune-mi ce crezi. Nu este cel mai apropiat lucru de lansarea unui Kame Hame propriu-zis?

Înainte de a urca pe scenă, a existat o mașină care îți măsura puterea de luptă, iar pe baza acestui nivel de putere, Kame Hame era mai mult sau mai puțin puternic.

Sabia trunchiurilor

Pe canalul YouTube Awe me , băieții de la Baltimore Knife și Sword fac replici de săbii și arme din lumea benzilor desenate, a filmelor și a jocurilor video.

În fiecare luni acceptă o provocare diferită și acum câteva săptămâni au început să lucreze cu acum mitica sabie a Trunks.

În cele 14 minute care durează videoclipul, putem observa întregul proces, de la forjarea inițială până la ultimele atingeri finale. Toată o operă de artă.

Bile Dragonului

Acest lucru, mai mult decât un fapt, se încadrează aproape în categoria legendei urbane. În urmă cu aproximativ 15 ani a existat zvonul că ar exista un magnat miliardar chinez , care era un adevărat fan al Dragon Ball. Într-o asemenea măsură încât a creat 7 replici exacte ale clasicelor bile de dragon și le-a răspândit în toată lumea. Oricine a reușit să adune cele 7 bile putea să-i facă o dorință magnatului chinez și el i-o va acorda. Legenda urbană sau nu, adevărul este că ideea este brutală.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .