LeTV Leeco Le 2 Pro în analiză, marea bijuterie chineză - Android fericit

Le 2 Pro este încă un telefon excelent după 2 ani de pe piață, dar versiunea sa de Android începe să fie puțin depășită

Dacă încă nu cunoașteți marca LeTV , ar trebui să știți că ne confruntăm cu unul dintre cei mai inovatori producători de pe piața asiatică . Au fost primii care au adoptat USB de tip C , sunt prezenți și în dezvoltarea terminalelor fără mini-jack de 3,5 mm și promovează în prezent tehnologia VoLTE pentru a uni serviciile de date și voce. Toți vizionarii care au reușit mult timp în China cu smartphone-urile lor de ultimă generație la prețuri foarte rezonabile. În recenzia de astăzi analizăm unul dintre cele mai bune telefoane din casă, LeTV Leeco Le 2 Pro, o adevărată bijuterie despre care nu s-a vorbit încă suficient pe piața europeană. Sa mergem acolo!

Proiectare și afișare

Cele Le 2 Pro caracteristici un design elegant , cu margini rotunjite și un corp metalic cu un finisaj premium subțire . Spre deosebire de majoritatea smartphone-urilor concurente, producătorul a plasat cititorul de amprente chiar sub camera din spate , promițând o ușurință mai mare la deblocarea terminalului (cei dintre noi care avem detectorul în partea din față a terminalului Este destul de dificil să deblocați telefonul cu o singură mână, astfel încât această idee de design de a pune cititorul pe spate poate fi o alternativă bună).

Ecranul de 5,5 inci și rezoluția FullHD cu 401 PPI (pixeli pe inch) , are tehnologia in-cell inovatoare care promite să ofere imagini de calitate mai bună prin eliminarea foilor intermediare și oferind contact direct între ecran și stratul tactil.

Puterea și performanța

În ceea ce privește puterea, suntem mai presus de toate o minune a gamei medii superioare. Procesor Helio X20 cu 10 nuclee care rulează la o frecvență de 2,3 GHz, GPU Mali T880 și 4 GB de memorie RAM învelită sub umbrela Android 6.0 . În ceea ce privește spațiul de stocare, avem 32 GB intern neexpandibil.

Ne confruntăm cu un terminal cu o performanță cu mult peste media concurenților săi. Pentru a ne face o idee, are un scor de 94.345 în benchmark-ul Antutu , pulverizând astfel testele de performanță ale altor terminale precum iPhone 6 sau orice alt terminal care este în prezent în jur de 200 de euro / dolari.

Este de la sine înțeles că, cu aceste componente, LeTV Leeco Le 2 Pro va putea muta jocuri puternice și rula simultan mai multe aplicații fără nicio problemă. În acest aspect putem fi calmi, deoarece sistemul ne oferă o fiabilitate complet dovedită.

Camera și bateria

Camera suferă, de asemenea, o îmbunătățire față de modelele anterioare ale companiei și ne oferă un obiectiv spate puternic cu bliț la o rezoluție de 21MP și o cameră selfie de 8MP. Cu mult peste rezoluția de 13MP pe care suntem obișnuiți să o vedem pe alte dispozitive similare. Calitatea imaginii este asigurată.

În ceea ce privește autonomia, modelul Le 2 Pro vine echipat cu o baterie generoasă încorporată de 3000 mAh.

Alte funcționalități

LeTV Leeco este o companie care manifestă mult interes pentru inovație și un bun exemplu în acest sens este încorporarea tehnologiei VoLTE, care permite combinarea serviciilor de date și voce pentru a oferi o calitate a apelurilor mai mare decât de obicei.

De asemenea, are conectivitate 4G, ieșire pentru căști, suport Dual SIM și încărcător USB Type-C , ceea ce înseamnă că ne putem bucura de încărcări rapide ale bateriei , permițând alimentarea cu jumătate din bateria terminalului în mai puțin de 30 de minute.

Preț și disponibilitate

LeTV Leeco Le Pro 2 are un preț de aproximativ 200 USD . Ținând cont de caracteristicile sale, este un preț mai mult decât tentant, prezentând un raport calitate / preț sincer lăudabil.

GearBest | Cumpărați LeTV Leeco Le Pro 2 (204 $ sau 185 euro)

Pe scurt, un terminal elegant, cu un design foarte bun și specificații tehnice pe care cu greu le vom putea găsi în terminalele care se mișcă pe o furcă la prețuri similare . Probabil unul dintre cele mai bune terminale mid-range din acest 2016.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .