Elephone A4 Pro în revizuire, noua clonă accesibilă a Huawei P20 Pro

Se pare că Huawei P20 Pro marchează școala. Știți deja că o modalitate bună de a măsura succesul unui terminal este numărul de clone și imitații chineze care vin pe piață. În acest sens, Elephone A4 Pro se alătură catalogului de telefoane mobile „inspirat” din bijuteria producătorului asiatic.

În recenzia de astăzi, aruncăm o privire, apoi, asupra Elephone A4 Pro, un mobil cu hardware de gamă medie, un preț mult mai accesibil și un design care iese în evidență deasupra tuturor celorlalte - cum nu ar putea fi altfel.

Elephone A4 Pro în analiză, un mobil cu 4 GB RAM, un procesor bun și o nouă culoare: Medium Orchid

Să fim clari. Aceasta nu este prima (și nici cea mai bună) clonă a Huawei P20 Pro pe care o vedem aici. Acolo avem UMIDIGI Z2 Pro , cu culori care sunt mai aproape de aroma „Twilight” a originalului și până la 6 GB RAM.

Noul model Elephone, pe de altă parte, își îndepărtează propria culoare de gradient din mânecă și montează „doar” 4 GB RAM. În schimb, oferă un rezultat în Antutu puțin mai mare decât modelul UMI și este, de asemenea, mai ieftin. Dar hai să intrăm în detalii ...

Proiectare și afișare

Elephone A4 Pro echipează un ecran de 5,85 inch cu o rezoluție HD + (1512 x 720p) și inevitabilul notch sau top notch. Cadrul este fabricat din oțel inoxidabil și carcasa sa cristalizată îi conferă o notă premium, care este întotdeauna apreciată (da, știți deja că acest tip de finisaj lasă de obicei multe semne marcate).

Terminalul are dimensiuni de 15,04 x 7,28 x 0,80 cm, cântărește 189 de grame - greutate medie - și este disponibil în negru și „ Medium Orchid . Acesta din urmă, realizat cu o tehnică pe care producătorul a numit-o „Nebula Gradient” și care este un gradient care merge de la albastru la fuchsia. Detectorul de amprentă, de data aceasta, este situat pe o parte a telefonului.

Puterea și performanța

Hardware-ul este unul dintre cele mai bune aspecte ale A4 Pro. Pe de o parte, avem un Soio Helio P23 Octa Core 2.0GHz, 4 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă până la 256 GB prin card. Sistemul de operare, Android 8.1 Oreo .

Datorită cipului de linie Mediatek Helio P avem o performanță care depășește smartphone-urile obișnuite cu cipuri MTK6750 - cele mai comune în această gamă de prețuri -. La nivel de benchmarking am văzut mai multe rezultate, dar putem spune că are un scor care pivotează între 62.000 și 80.000 de puncte în Antutu . Nu-i rău.

Camera și bateria

În ceea ce privește camera, noul smartphone Elephone are o cameră din spate de 16MP cu bliț și focalizare automată. Pentru zona selfie, un obiectiv de 8MP. O cameră fără multe bibelouri, dar cu un nivel bun de rezoluție.

Pentru baterie, producătorul a optat pentru o baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă prin micro USB . Aici lipsește USB de tip C și ceva mai multă capacitate, dar ne simțim confortabili știind că timpul de încărcare va fi cu adevărat scăzut.

Conectivitate

În ceea ce privește restul funcționalităților, comentează că A4 Pro are un slot pentru Dual SIM (nano + nano), Bluetooth 4.0, deblocare facială, Dual WiFi și suport pentru rețelele FDD-LTE, GSM, TDD-LTE și WCDMA.

Preț și disponibilitate

Elephone A4 Pro se află în faza de pre-vânzare și poate fi obținut în prezent pentru 179,99 USD, aproximativ 159 euro pentru schimbare , pe GearBest. Pre-vânzarea va fi activă în perioada 17 și 31 august, iar livrările se fac din 3 septembrie.

Pe scurt, ne confruntăm cu un terminal care trage multă imagine. Arată crestat, are un ecran infinit și chiar un gradient în carcasa cristalizată care îl face o bomboană de văzut.

Performanța indică niveluri destul de bune pentru o medie de 150 de euro. Totuși, ne lipsește un ecran cu rezoluție Full HD și poate o greutate ceva mai ușoară, ținând cont că și bateria este oarecum mai ușoară decât de obicei. Nu putem spune că este greu, dar cu 10 sau 15 grame mai puțin ne-ar ajuta să-l vedem cu ochi mai buni.

În rest, un telefon eficient, cu o estetică mai mult decât atractivă.

GearBest | Cumpărați Elephone A4 Pro

Notificare pentru navigatori: Dacă aruncăm o privire pe Internet, vom vedea mai multe informații contradictorii despre specificațiile Elephone A4 pro. Unele site-uri indică faptul că are un ecran Full HD +, o baterie de 4.000 mAh sau un benchmarking mai mare în Antutu. Toate site-urile web care vând acest smartphone indică faptul că caracteristicile sale reale sunt ceea ce vedeți în această recenzie. Având în vedere că magazinele trebuie să se confrunte cu utilizatorul, avem încredere în acesta din urmă mai mult decât în ​​informațiile care apar pe acele alte site-uri web cu date „umflate”.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .