Cele mai bune 10 aplicații Android pentru Smart TV - Android fericit

Când faceți saltul de la un televizor „prostesc” la un Smart TV, opțiunile de vizionare se înmulțesc exponențial. Trecem de la cele patru canale tipice pe care le vedem în aer liber către o întreagă lume de posibilități. Care sunt cele mai bune aplicații pentru Android TV ? Ce servicii ar trebui să instalăm pe un televizor inteligent pentru a beneficia la maximum de el?

Mai jos vă oferim câteva idei despre toate acele aplicații compatibile cu televizoarele inteligente pe care le putem instala pentru a transforma televizorul nostru într-un centru de divertisment personalizat. Sa mergem acolo!

Cele mai bune 10 aplicații pentru a vă exploata pe deplin Smart TV-ul

Pentru a face această listă puțin mai interesantă, vom lăsa deoparte toate acele aplicații pe care le cunoaștem cu toții suficient de bine, cum ar fi Netflix sau Spotify, pentru a ne concentra asupra lucrurilor puțin mai evidente - relativ - și puțin mai interesante.

KODI

Mulți oameni folosesc Kodi pe televizorul lor inteligent sau Android TV Box ca player media local și streaming. Cu toate acestea, ne confruntăm cu o aplicație foarte puternică, care ne permite să facem aproape totul datorită suplimentelor sale. În acest fel putem instala Retroplayer, o funcție pentru Kodi cu care putem instala diverși emulatori de console clasice (NES, Mega Drive, Super Nintendo, MAME, Dreamcast etc.). De aici trebuie doar să adăugăm ROM-urile corespunzătoare de pe un pendrive, să conectăm un gamepad la televizor prin Bluetooth și să începem să-l încercăm. Puteți vedea tutorialul complet de instalare în ACEST POST .

Descărcați QR-Code Kodi Dezvoltator: XBMC Foundation Preț: Gratuit

În plus, cu Kodi putem reda și videoclipuri la distanță pe care le-am găzduit pe computer, putem configura liste IPTV, servicii de subtitrări și multe altele.

ART TV

Mulți încă nu știu că există viață dincolo de platformele de streaming tradiționale precum HBO, Prime Video și co. ARTE TV este un serviciu de conținut la cerere axat pe diverse discipline artistice unde putem găsi de la concerte muzicale, prin documentare precum „Istoria graffiti-urilor”, cultura pop și altele asemenea, dar și videoclipuri despre știință, politică și istorie. Toate acestea gratuite, fără înregistrare și cu o calitate cu mult peste media obișnuită.

Descărcați QR-Code ARTE TV Dezvoltator: ARTE Preț: Gratuit

A pastra

Dacă aveți ceva spațiu în sufragerie pentru a întinde botinele, vă recomandăm să aruncați o privire la Keep. Ne confruntăm cu o aplicație pentru a face exerciții acasă, care este cea mai practică, deoarece fiind compatibili cu Android TV, o putem afișa pe televizor și ne putem economisi bătăile de cap să verificăm în permanență telefonul mobil (tipic cu majoritatea aplicațiilor de antrenament mobil) ). Are un număr infinit de programe și rutine pentru a lucra diferite părți ale corpului, este gratuit și se bucură de o apreciere excelentă de către comunitate.

Descărcați QR-Code Keep - Home Fitness Trainer Dezvoltator: Keep Inc. Preț: Gratuit

TuneIn Radio

TuneIn Radio este ca Spotify-ul posturilor de radio . Este o platformă excelentă pentru a asculta muzică în flux, dar nu numai, deoarece conținutul este împărțit în mai multe teme unde putem găsi podcast-uri, canale de știri, stații sportive și radiouri locale. De asemenea, este minunat să descoperiți noi programe radio din secțiunea de tendințe sau să ascultați posturi din alte țări ale lumii.

Descărcați QR-Code TuneIn Radio: Sport, Știri, Muzică, Podcast-uri Dezvoltator: TuneIn Inc Preț: Gratuit

FITE

Serviciu video de streaming compatibil Smart TV axat pe box, MMA și iubitorii de lupte profesionale . Platforma transmite conținut în direct și la cerere, cu câteva evenimente plătite și o mână bună de lupte și videoclipuri complet gratuite. Poate fi o opțiune bună ca alternativă semi-gratuită la alte platforme premium de tip DAZN, cu câteva spectacole și lupte foarte interesante.

Descărcați QR-Code FITE - MMA, Wrestling, Box, Buck Knuckle & More Dezvoltator: Flipps Media Inc. Preț: Gratuit

Link Steam

Dacă sunteți un jucător profesionist și aveți o conexiune bună la Internet, aceasta este o altă aplicație care nu poate fi ratată pe televizorul nostru inteligent. Cu Steam Link ne putem conecta Android TV-ul la PC și să ne jucăm jocurile Steam direct de pe televizor. Serviciul funcționează excelent, dar da, trebuie să ne asigurăm că avem un semnal Wi-Fi stabil și muscular.

Descărcați QR-Code Steam Link Dezvoltator: Valve Corporation Preț: Gratuit

TED

Cine nu cunoaște faimoasele discuții TED până acum? Nu vom spune că trebuie să fii un erudit pentru a avea voie să participi la una dintre aceste conferințe, dar este cu siguranță un punct de întâlnire în care poți asculta și învăța de la unele dintre cele mai fascinante minți de pe planetă. Aplicația are peste 3000 de discuții „inspiratoare” , include subtitrări (practic tot conținutul este în limba engleză) și o clasificare pe subiecte care variază de la sănătate sau afaceri, până la educație, știință, tehnologie, psihologie sau creșterea personală, printre altele.

Descărcați QR-Code TED Dezvoltator: TED Conferences LLC Preț: Gratuit

Lansator Sideload

Dezavantajul de a avea un televizor inteligent este că nu toate aplicațiile Android sunt compatibile cu dispozitivul. Cu Sideload Launcher omitem această restricție, deoarece cu acest instrument putem instala orice aplicație sau APK din Google Play Store, deși, în principiu, a fost conceput doar pentru a funcționa pe telefoane mobile.

Descărcați QR-Code Sideload Launcher - Android TV Dezvoltator: Chainfire Preț: Gratuit

Concert Arena

Concerts Arena este o aplicație pentru Android TV unde putem vedea muzică live și concerte istorice de formații precum Rage Against the Machine, Smashing Pumpkins, The Clash, Dire Straits, Blondie și artiști precum Lou Reed, Jamiroquai sau Bob Marley. Platforma funcționează ca un curator de conținut YouTube, deoarece toate videoclipurile sunt găzduite pe YouTube. O aplicație extrem de recomandată pentru iubitorii de muzică pe tot parcursul vieții.

Descărcați QR-Code Concerts Arena - Vizionați gratuit concerte muzicale Dezvoltator: Cast Tools Preț: Gratuit

Red Bull tv

O altă platformă gratuită de streaming cu o mulțime de conținut axată în principal pe sporturi precum surfing, alpinism, BMX, competiții de raliuri, esports, motocross și alte sporturi de aventură. În plus, există și transmisiuni în direct de festivaluri precum Primavera Sound și Lollapalooza, precum și mici documentare și programe axate pe muzică și jocuri. După cum spunem, aplicația este gratuită, deși trebuie să ne înregistrăm sau să ne conectăm cu un cont Facebook sau Google.

Descărcați QR-Code Red Bull TV: filme, seriale TV, dezvoltator direct: Red Bull Apps Preț: gratuit

Cunoașteți vreo altă aplicație Smart TV care merită? Dacă da, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .