Elephone S7 în recenzie: un Samsung Galaxy S7 Edge la un preț mediu - The Happy Android

Există o zicală chineză care spune „Cel mai mare compliment care poate fi plătit unui concurent este să-și copieze succesul” și se pare că Elephone a luat în considerare acest lucru. Renumita companie asiatică tocmai și-a prezentat noul și puternicul terminal, Elephone S7 , într-o aluzie clară la modelul Galaxy S7 Edge . Un titan care promite să distrugă acest Crăciun cu caracteristici pe care mai mult de unul și-ar dori pentru ei înșiși. În revizuirea de astăzi, vom revizui Elephone S7 , un smartphone cu un design impecabil și caracteristici care îl fac unul dintre favoritele din gama medie de acum înainte.

Proiectare și afișare

În design inspirația este clară: ne confruntăm cu o clonă a Samsung Galaxy S7 Edge. Are un corp unibody lucrat cu finisaj metalic și design curbat, margini rotunjite și un buton în partea de jos a ecranului ( offtopic: De ce această manie actuală de a elimina butoanele fizice de la terminale?) În ceea ce privește culoarea terminalului, băieții de la Elephone au decis să riște și, pe lângă prezentarea de modele în negru și auriu , propun 2 nuanțe noi pentru S7: albastru și verde smarald .

În ceea ce privește ecranul, compania oferă 2 alternative: una cu ecran de 5,5 inci , și alta puțin mai mică, cu o dimensiune de 5,2 inci (așa-numitul Elephone S7 mini ). Ambele cu rezoluție Full HD (1920 x 1080).

Puterea și performanța

Elephone este dedicat versatilității și libertății de alegere pentru utilizator și oferă diverse variante ale modelului său S7, unde putem alege cât de mult RAM și spațiu de stocare dorim să aibă dispozitivul nostru. Variantele disponibile sunt după cum urmează:

  • 2 GB RAM + 16 GB spațiu de stocare intern extensibil.
  • 3 GB RAM + 32 GB spațiu de stocare intern extensibil.
  • 4 GB RAM + 64 GB spațiu de stocare intern extensibil.

Indiferent de memorie RAM și spațiu intern, toate modelele Elephone S7 au Android 6.0 și unul dintre cele mai puternice procesoare ale momentului, un Helio X20 cu 10 nuclee care rulează la o frecvență de 2,0 GHz . O minune care ne va permite să mutăm grafica grea și să jucăm jocuri AAA fluent. Dacă îl însoțim și cu o memorie RAM bună, ne putem găsi cu ușurință în fața unuia dintre cele mai puternice smartphone-uri mid-range ale sezonului.

Camera și bateria

Camera Elephone S7 se încadrează în ceea ce se așteaptă într-un terminal de gamă medie. Nu există surprize, deși asta nu înseamnă că este un lucru rău. Rezoluție de 13MP pentru camera din spate, cu bliț și focalizare automată, și o cameră selfie de 5.0MP . O cameră eficientă, care va face fotografii bune atâta timp cât condițiile nu sunt prea nefavorabile.

În secțiunea energetică găsim o baterie cu litiu de 3000mAh . Nu este unul dintre cele mai puternice pe care le-am văzut anul acesta, dar se potrivește cu puterea Samsung Galaxy S7 Edge și promite să ofere o durabilitate peste medie.

În plus, are conectivitate 4G, Bluetooth 4.0, Dual SIM Standby și un senzor de amprentă frontal .

Preț și disponibilitate

Elephone S7 nu a fost încă oficial lovit pe piață, dar este deja în faza de pre-vânzare (transporturile încep să se facă începând cu 23 noiembrie).

Având în vedere că Elephone a dorit să ofere utilizatorului libertate totală și că S7-ul său are două variante ale terminalului, putem găsi prețuri diferite pentru vânzare către public:

  • De la cel mai ieftin model, Elephone S7 mini (2 GB RAM + 32 GB) la un preț de 149,99 dolari, aproximativ 134 de euro pentru schimbare.
  • Chiar și cel mai puternic model, Elephone S7 (4 GB RAM + 64 GB) cu un preț cuprins între 209,99 USD și 249,99 USD (în funcție de culoarea terminalului), aproximativ 188-224 de euro.

După cum am menționat la început, există mai multe combinații posibile de memorie RAM, spațiu de stocare și culoare a terminalului care determină prețul final al telefonului. Dacă sunteți interesat sau doriți doar să aflați mai multe despre S7, vă recomand să aruncați o privire la ofertele de pre-vânzare ale terminalului, unde puteți vedea toate alternativele de preț și specificațiile. Un terminal grozav care promite să nu lase pe nimeni indiferent.

GearBest | Terminalele Prevânzare Elephone S7

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .