Cum să vă transformați desktopul Windows 10 cu un lansator de tip iPad - Android fericit

Tocmai am descoperit o aplicație Windows destul de curioasă. Este paperplane , o aplicație care vă permite să convertiți desktop datorită unui tip de lansator de estetic , cum ar fi iPad sau Mac OS X . Ceea ce mă frapează cel mai mult este că nu este o aplicație pentru dispozitive mobile, ci că funcționează perfect pe orice computer desktop sau laptop cu Windows, fie că este XP, Windows 7, 8 sau Windows 10. Aici aveți un captură de ecran a desktopului PC-ului desktop după instalarea PaperPlane.

Când instalați PaperPlane afișează aplicațiile pe care le utilizați cel mai frecvent, dar dacă faceți clic dreapta și alegeți „ Mod Windowsputeți, de asemenea, să glisați foldere și fișiere și să le plasați în lansator . Unul dintre avantaje este că este conceput pentru dispozitive tactile, deci dacă echipamentul dvs. este „prietenos cu degetele” (sic) îl puteți folosi mai fluid.

Dacă vrem, putem afișa și bara de pornire Windows

În concluzie, este o aplicație foarte curioasă, care poate fi utilizată foarte ușor și, dacă vă satisface nevoile, poate fi chiar o idee bună să o utilizați în mod regulat sau permanent. PaperPlane este, de asemenea, gratuit, deci trebuie doar să îl descărcați (de AICI ) și să încercați. Dacă doriți să vedeți toate funcțiile sale, vă recomand să aruncați o privire pe site-ul creatorilor , unde acestea explică totul cu păr și semne.

Ah! Aproape am uitat. Dacă v-ați uitat la capturile de ecran pe care tocmai le-am atașat, veți vedea că are și un motor de căutare în partea de sus. Funcționează numai cu aplicații, dar este foarte la îndemână și ușor de utilizat. Am spus, o aplicație excelentă pentru a juca puțin și pentru a oferi computerului tău clasic un aspect nou. Tu ce crezi?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .