Cele mai bune 10 jocuri multiplayer online pentru Android - The Happy Android

Jocurile mobile au evoluat nebunesc încă din primele zile în care „multiplayer” însemna puțin mai mult decât un tablou de bord în care puteai concura cu prietenii tăi pentru a vedea cine a obținut cel mai bun scor. În prezent, jocurile Android permit experiențe autentice multiplayer, cum ar fi cooperativa online sau PvP, și, în plus, majoritatea jocurilor au propriul lor mod multiplayer într-un fel sau altul.

Cele mai bune 10 jocuri multiplayer pentru Android

Trăim în zilele de glorie ale multiplayer-ului , multe dintre ele fiind cele mai bune pentru mobilul Android la nivel grafic, pe lângă faptul că avem niște shootere care nu au nimic de invidiat, în unele cazuri, pentru consolele desktop.

PUBG Mobile

Cu siguranță ați auzit deja de acest joc și adevărul este că nu este surprinzător. Ne confruntăm cu unul dintre cele mai descărcate jocuri de pe Magazin Play și, pentru o lungă perioadă de timp, a fost o alternativă excelentă la Fortnite ignifug.

Dacă nu o știți încă, vorbim despre un titlu în care suntem aruncați pe o insulă cu alți 99 de jucători, iar scopul nostru este de a supraviețui pe toți pentru a obține marele premiu. Zona în care ne putem mișca este din ce în ce mai îngustă, lucru care ajută tensiunea să nu scadă în niciun moment.

Descărcați QR-Code PUBG MOBILE - NEW ERA Dezvoltator: Tencent Games Preț: Gratuit

AdventureQuest 3D

Unul dintre cei mai decenți multiplayer care a aterizat pe Android în ultima vreme. Are tot ce te-ai putea aștepta de la un joc MMORPG cu sabie și vrăjitorie: o multitudine de misiuni, diferite clase de personaje, șefi finali, temnițe și, de asemenea, câteva meserii.

Una dintre marile sale virtuți este că este un joc cu platformă încrucișată, deci îl putem juca de pe PC sau de pe mobil. Dacă te-ai săturat de jocurile obișnuite și cauți ceva nou, aceasta poate fi o opțiune foarte interesantă.

Descărcați QR-Code AdventureQuest 3D MMO RPG Dezvoltator: Artix Entertainment LLC Preț: Gratuit

Fortnite Battle Royale

Un alt clasic care nu putea lipsi nici din listă. Jocul Epic Games este sinonim cu multiplayer, cu peste 200 de milioane de conturi înregistrate pe serverele sale. Titlul a durat ceva timp să apară pe Android și de atunci a fost un non-stop.

Și adevărul este că jocul o merită, are toate funcțiile versiunilor sale pentru consolă și PC, modul Solo și modul Squad, precum și o mulțime de opțiuni pentru a vă personaliza personajul. Există oameni care cheltuiesc milioane reale pe microtransacțiuni în cadrul jocului, dar adevărul este că nu trebuie să cheltuiți niciun ban pentru a vă distra și a vă distra bine.

Descărcați Fortnite pentru Android

Zeii lui Boom

Gods of Boom este un FPS multiplayer foarte colorat și unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android . Are o estetică oarecum desenată care o face foarte plăcută în secțiunea grafică, deși redarea sa nu este în urmă. În plus, jocul are controale foarte precise, cele mai elaborate hărți și o fotografiere cât mai satisfăcătoare. Un joc remarcabil.

Descărcați QR-Code Gods of Boom - Acțiune online PvP Dezvoltator: Game Insight Preț: Gratuit

Operații critice

Critical Ops este unul dintre acele jocuri de acțiune frenetice care nu te lasă să respiri. Are 3 moduri de joc: „Deathmatch”, „Disable” și „Gun Game”.

În modul Deathmatch, echipele se luptă între ele până se termină timpul. Câștigă cel cu cele mai multe victime. În modul „Dezactivează” trebuie să plantăm o bombă și să o apărăm până când aceasta explodează. Și, în cele din urmă, în modul „Gun Game”, trebuie să acumulăm ucideri în timp ce variem între cele 15 arme disponibile. Primul care trece ultimul nivel câștigă jocul.

Descărcați QR-Code Critical Ops Dezvoltator: Critical Force Ltd. Preț: Gratuit

Asfalt 9: Legende

Asphalt 9 este cea mai recentă iterație a jocului de curse arcade Gameloft. Rămâne unul dintre cele mai bune de acest gen, cu o grafică excelentă și un joc diabolic, cu controale directe și ușoare. Mecanica este destul de similară cu versiunile anterioare Asphalt: avem mai multe mașini pe care le putem debloca pentru a concura împotriva AI-ului jocului sau împotriva altor persoane în diferite tipuri de evenimente.

Confruntările cu alți jucători sunt rapide și putem folosi oricare dintre mașinile noastre. Acum, în afara modului multiplayer PvP există mult mai mult conținut, online fiind doar o parte a acestui joc extins.

Descărcați QR-Code Asphalt 9: Legends - Nou joc de curse 2020 Dezvoltator: Gameloft SE Preț: Gratuit

Battlelands royale

Dacă telefonul dvs. mobil nu este suficient de puternic pentru a rula bine alte jocuri precum PUBG sau Fortnite, aceasta este o opțiune pe care nu o puteți ignora dacă vă place multiplayer-ul. Atât estetica, cât și grafica se bazează pe titlul Epic Games, deși trebuie recunoscut faptul că Battlelands Royale se ridică minunat de unul singur, ca un joc casual excelent pentru a juca câteva jocuri scurte din când în când.

Mecanica este foarte asemănătoare cu PUBG și Fortnite: te parașută pe o insulă (în acest caz cu alți 29 de jucători), iar scopul tău este să aduni arme și muniție în timp ce te protejezi și elimini alți adversari. Include, de asemenea, un mod de dublu, unde putem face echipă cu un prieten sau un alt jucător pentru a încerca să câștigăm meciul.

Descărcați QR-Code Battlelands Royale Dezvoltator: Futureplay Preț: Gratuit

Hearthstone

Dacă vă place jocurile de strategie și ați jucat vreodată Magic: The Gathering sau orice alt joc de cărți de tranzacționare, trebuie să fiți cu ochii pe Hearthstone. Nu numai că acesta este un joc de cărți excelent pentru Android, titlul Blizzard este, de asemenea, unul dintre cei mai buni jucători multiplici în afara shooterilor tipici și a luptelor royale care saturează piața. Gratuit și captivant ca puțini alții.

Descărcați QR-Code Hearthstone Dezvoltator: Blizzard Entertainment, Inc. Preț: Gratuit

Call of Duty: Mobile

Saga mitică a jocurilor video Activision pentru consolă are și o corespondență în lumea Android. Ne confruntăm cu un joc de tip shooter la prima persoană - care a fost un FPS pe tot parcursul vieții - cu mai multe moduri multiplayer. Aceasta include tipicul Deathmatch Call of Duty, precum și formatul Battle Royale de 100 de persoane în stil Fortnite.

Jocul are urcușuri și coborâșuri, dar, fără îndoială, ne confruntăm cu un titlu foarte complet, cu controale bune, grafică de ultimă generație, multe opțiuni de personalizare, skin-uri și un mediu de joc în care abilitatea contează mai mult decât banii pe care i-am cheltuit la cumpărături. în joc.

Descărcați QR-Code Call of Duty®: mobil Dezvoltator: Activision Publishing, Inc. Preț: gratuit

Stele de luptă

În cele din urmă, nu putem pierde din vedere acest titlu de luptă multiplayer de la creatorii Clash Royale și Clash of Clans. În Brawl Stars începem cu un singur personaj și un singur mod de joc: un meci 3 vs. 3 în care trebuie să luptăm pentru controlul a 10 pietre prețioase.

În acest fel vom câștiga experiență și trofee, ceea ce ne va conduce la deblocarea unui nou mod de joc numit „Showdown”, o luptă de supraviețuire regală. Al treilea mod de joc se numește „Heist”: este deblocat când primești 350 de trofee și este o luptă în echipă în care trebuie să deschidem seiful adversarului înainte de expirarea timpului.

Descărcați QR-Code Brawl Stars Dezvoltator: Supercell Preț: Gratuit

Mentiuni onorabile

  • Clash Royale
  • Bătălia de la Polytopia
  • VainGlory
  • Minecraft
  • Incaierarea clanurilor
  • Jam NBA

Cunoașteți alte jocuri cu modul multiplayer online care merită? Dacă da, nu ezitați să vizitați zona de comentarii pentru a îmbogăți această postare cu experiența și înțelepciunea dvs. Vă mulțumim că ați rămas până la final!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .