Vernee V2 Pro, un versatil cu 6GB RAM, 6200mAh și Android 8.1

Am stat câteva săptămâni fără știri relevante în ceea ce privește smartphone-urile chinezești. Astăzi, seria este în cele din urmă ruptă, deoarece Vernee tocmai a lansat noul său smartphone, Vernee V2 Pro . Un terminal robust cu 6 GB RAM, o baterie puternică și cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google pentru dispozitive mobile.

În curs de revizuire astăzi vom analiza V2 Vernee Pro, un telefon care vine ca un fel de hibrid între Vernee activă și Vernee X . Am inceput!

Vernee V2 Pro în revizuire, un rezervor RAM de 6 GB cu bateria Vernee X și cameră duală de 16MP + 5MP

V2 Pro mușcă de aici și de colo. Este nevoie de bateria de 6200 mAh de la Vernee X din Crăciunul trecut și camera duală față + spate de la Vernee Active. În plus față de un design robust care îl protejează de apă, praf și impacturi (IP68). Dar să mergem pe părți ...

Proiectare și afișare

Vernee V2 Pro are un ecran infinit de 5,99 inci cu curbură 2.5D, rezoluție Full HD + (2160 x 1080p) și o densitate a pixelilor de 403 ppi. Are un cititor de amprente pe spate și un aspect general, care, după părerea mea, este oarecum mai atractiv decât telefonul anterior „off-road” al companiei. Este încă un design robust al smartphone-ului, dar acele părți roșii dau întregului o notă diferită.

Are dimensiuni de 16,42 x 7,94 x 1,21 cm și o greutate de 259 de grame. Pe scurt, un smartphone consistent.

Puterea și performanța

Intrând în curajul dispozitivului, găsim hardware premium de nivel mediu. Un procesor Helio P23 cu opt nuclee care rulează la 2,0 GHz , 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 128 GB prin intermediul cardului micro SD.

De asemenea, vedem că Vernee a decis deja să facă saltul în ceea ce privește software-ul și putem vedea în cele din urmă cea mai recentă versiune de Android în camera de control: Android 8.1 Oreo . Aceasta este o cifră foarte pozitivă, deoarece cel mai recent telefon mobil al lui Vernee, modelul Active, purta încă Android 7.0 de anul trecut.

Cu Android Oreo vine funcția de recunoaștere facială Face ID și încă o caracteristică a brățărilor sport: controlul ritmului cardiac .

Pentru a ne face o idee despre performanța sa generală, V2 Pro oferă un rezultat Antutu de 58.000 de puncte . Adică o putere care asigură fluiditate și manevrabilitate, dar fără a atinge niveluri prea ridicate de cerere pură și dură.

Camera și bateria

Producătorul a dorit să marcheze distanțele față de modelul său robust anterior în 2 aspecte foarte specifice: camera și bateria.

Aceasta înseamnă că în secțiunea fotografică vom găsi 4 camere. O cameră dublă de 16MP + 5MP din spate (extensibilă la 21MP + 5MP prin software) cu PDAF, Dual LED și diafragmă f / 2.0 și o altă cameră dublă de 8MP + 5MP pentru selfie-uri.

Pentru autonomie, Vernee a optat pentru o baterie de 6200 mAh cu încărcare rapidă prin USB de tip C. O baterie, pe scurt, mai mult decât puternică, care asigură cel puțin câteva zile de utilizare, fără prea multe complicații.

Conectivitate

V2 Pro are un sistem dual de navigare GPS + GLONASS , conexiune NFC , Bluetooth 4.2 și OTG . Are un slot dual SIM (nano + nano) și acceptă următoarele rețele:

  • 2G: GSM B2, 3, 5, 8

    ● 3G: WCDMA B1 / 2/4/5/8, TD-SCDMA: B34 / 39

    ● 4G: FDD-LTE: B1 / 2/3/4/5/7/8/12/17/19/20, BC0 / BC1, TDD-LTE: B34 / 38/39/40/41

Preț și disponibilitate

Vernee V2 Pro tocmai a fost prezentat în societate la un preț de 249,99 USD, aproximativ 214 euro pentru schimbare , pe GearBest. După finalizarea fazei de pre-vânzare (din 28 mai până în 3 iunie), prețul său oficial va fi de 299,99 USD, aproximativ 257 de euro.

Pe scurt, avem de-a face cu un telefon cu o foarte bună valoare pentru bani. Se vede că Vernee s-a descurcat bine cu smartphone-ul său robust anterior și a dorit să exploateze vena cu un nou pariu prin întărirea camerei, a bateriei și oferind terminalului un aspect ceva mai elegant.

Un telefon potrivit mai ales pentru cei care „trăiesc la margine” și au nevoie de un telefon rezistent la tot felul de vreme nefavorabilă. Intelegere incheiata.

GearBest | Cumpărați Vernee V2 Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .