Top 10 jucători de muzică pentru Android - Android fericit

Astăzi aproape totul este streaming : streaming de videoclipuri, streaming de muzică, streaming, streaming. Acest mod de a asculta muzică este util, deoarece deschide un catalog aproape infinit de melodii fără a fi nevoie să descărcați sau să cumpărați un singur album. Dar această metodă are și dezavantajele sale, și anume că datele noastre pot fi reduse drastic dacă nu suntem conectați la o rețea WiFi bună. Așadar, astăzi vom analiza câțiva dintre cei mai buni playere de muzică offline pentru Android .

Cele mai bune aplicații pentru a reda muzică (locală) pe Android

După cum am spus la început, aplicațiile de muzică în flux sunt foarte bune, așa că, dacă doriți să cunoașteți unii dintre cei mai buni jucători online, asigurați-vă că accesați lista noastră cu cele mai bune aplicații de muzică în flux pentru Android . Dacă vrem să ascultăm albumele și melodiile pe care le-am descărcat sau copiat în format digital (mp3, wav etc.) , atunci, prieteni, nu ratați următoarea noastră selecție de aplicații.

AIMP                                                                                      

La prima vedere, AIMP poate părea un jucător destul de simplu, lipsit chiar de funcționalități. Dar tocmai asta caută această aplicație rusă, redați muzică în cel mai direct mod posibil, fără distrageri.

Redă practic orice fișier de muzică pe care îl punem în el, este capabil să amestece piese multi-canal în stereo și / sau mono și are un egalizator de 10 benzi destul de greu de găsit la jucătorii neplătiți. Dacă singurul lucru pe care îl căutăm este să ne ascultăm muzica și să nu ne mai îngrijorăm, AIMP este o alegere foarte bună.

Evaluare Google Play : 4,5 / 5 (273.517 recenzii) | Descărcări : peste 10 milioane

Descărcați QR-Code AIMP Dezvoltator: Artem Izmaylov Preț: Gratuit

Stellio

Stellio este un player care acceptă o mulțime de formate rare și neobișnuite : WavPack (.wv .wvc), Monkey (.ape), MusePack (.mpc .mpp .mp +), Lossless (.mp4 .m4a .m4b), AAC (.aac .mp4 .m4a .m4b), FLAC (.flac), Speex (.spx .wav .oga .ogg), Opus (.opus), Samples (.wav .aiff .mp3 .mp2 .mp1 .ogg) , Muzică MOD (.xm .it .s3m .mod .mtm .umx). De asemenea, are o mulțime de funcții suplimentare, cum ar fi un egalizator pe 12 benzi (cu 13 efecte incluse) , acceptă muzică de înaltă definiție , culoarea playerului se schimbă odată cu coperta albumului, melodia se schimbă la scuturarea mobilului ...

Descărcați APK Stellio de pe site-ul său oficial

presa

Pulsar este un player de muzică foarte ușor (cântărește doar 2,8 MB), ideal pentru dispozitive mai vechi sau cu foarte puțină putere. Are un design foarte modern în Material Design și cu mai multe funcții interesante, cum ar fi un editor de etichete , sincronizarea cu ChromeCast, scrobbling sau un motor de căutare intern bun .

Evaluare Google Play : 4,6 / 5 (25.288 recenzii) | Descărcări : peste 500.000

Descărcați QR-Code Pulsar Music Player - Pulsar Music Player Dezvoltator: Rhythm Software Preț: Gratuit

Rocket Player

Unul dintre cele mai populare playere de muzică pentru Android . Ușor de utilizat și cu un design bun, are mai mult de 30 de teme de personalizare, egalizator pe 5 benzi, editor de etichete, sincronizare cu ChromeCast, gestionarea listelor de redare, ecran de blocare personalizat, oprire programată și asistență pentru podcast-uri, printre altele.

Evaluare Google Play : 4,3 / 5 (276.691 recenzii) | Descărcări : peste 10 milioane

Descărcați QR-Code Music Player Dezvoltator: JRT Studio Music Players Preț: Gratuit

Fonograf

Ne confruntăm cu cel care este probabil cel mai bine cotat jucător din secțiunea vizuală. Are o interfață simplă și ușor de utilizat, bazată pe Material Design, iar culoarea aplicației se modifică ajustându-se la coperta albumului pe care îl ascultăm (pe lângă faptul că putem personaliza culoarea implicită a aplicației). De asemenea, este integrat cu Last.fm și poate scrobble, descărca coperta albumului pe care îl ascultăm, informații despre artiști etc.

Evaluare Google Play : 4,5 / 5 (25.325 recenzii) | Descărcări : peste 500.000

Descărcați QR-Code Phonograph Music Player Dezvoltator: Karim Abou Zeid Preț: Gratuit

BlackPlayer

BlackPlayer este un excelent player de muzică. Are o interfață foarte atractivă în ceea ce privește aspectul vizual și vine, de asemenea, echipat cu un pachet bun de funcționalități: egalizator pe 5 benzi, scrobbling pentru melodii, oprire programată și vizualizare și editare a versurilor melodiei, printre altele.

Evaluare Google Play : 4,5 / 5 (112.747 recenzii) | Descărcări : peste 5 milioane

Descărcați QR-Code BlackPlayer Free Music Player Dezvoltator: FifthSource Preț: Gratuit

JetAudio

JetAudio este unul dintre cele mai cuprinzătoare playere de muzică locale și non-streaming. Vă permite să redați practic orice tip de fișier (.wav, .mp3, .ogg, .flac, .m4a, .mpc, .tta, .wv, .ape, .mod, .spx, .opus, .wma), vine cu un egalizator de 10 benzi cu 32 de setări standard , diverse efecte sonore, editor de etichete și diverse alte funcții. Include reclame, dar nu sunt intruzive.

Evaluare Google Play : 4,4 / 5 (112.164 recenzii) | Descărcări : peste 5 milioane

Descărcați QR-Code jetAudio HD Music Player Dezvoltator: Team Jet Preț: Gratuit

DoubleTwist

DoubleTwist este un player de muzică foarte simplu, care este pe Android de mulți ani și este sincer popular. Din păcate, deși designul aplicației nu este deloc rău, se pare că a rămas puțin în urma altor jucători mai recenți și nu oferă nimic care să o facă să iasă în evidență deasupra celorlalți. Un jucător bun care face treaba. Desigur, fără reclame (mulțumesc).

Evaluare Google Play : 4,3 / 5 (170.891 evaluări) | Descărcări : peste 10 milioane

Descărcați QR-Code doubleTwist Music Player Dezvoltator: doubleTwist ™ Preț: Gratuit

Naveta

Un player de muzică ușor și intuitiv excelent, cu un design frumos bazat pe Material Design. Printre caracteristicile sale găsim un egalizator cu 6 benzi cu întărire a basului, redare fără pauze, versuri la melodii (încorporate sau prin sincronizare cu MusiXmatch), scrobbling Last.fm și timer, printre alte funcționalități. Nu este deloc rău!

Evaluare Google Play : 4,3 / 5 (73.318 recenzii) | Descărcări : peste 1 milion

Descărcați QR-Code Shuttle Music Player Dezvoltator: SimpleCity Preț: Gratuit

Pixel Player

Pixel Player analizează melodiile pe care le-am ascultat și sugerează muzică online în funcție de gusturile noastre. Suportă podcast-uri , are radio online , are egalizator pe 5 benzi, redare fără probleme, editor de etichete și multe alte caracteristici. Aplicație foarte recomandată acolo unde există.

Evaluare Google Play : 4,3 / 5 (73.318 recenzii) | Descărcări : peste 500.000

Descărcați QR-Code Pixel - Music Player Dezvoltator: Nicola Caferra Preț: Gratuit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .